shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 خوب دوستان هنرمند به اینجا سربزنید گفتگو: ان جی اوی هنرمندان انجمن نو اندیشان معرفی: کمپین آثار هنری نواندیشان
lab 14 ارسال شده در 17 مهر، 2012 کاش یکی هم از ما دعوت میکرد بابا ئست ماهم بگیرید ما که رشتمونه و خوراکمون:vahidrk:
Z@laL 6664 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 سلام به همه ی هنر مندا و هنر دوستای نو اندیش :wubpink: منم یه چیزایی از هنر میدونم مثل یه کم نگارگری کمی هم قالی بافی و نقاشی و لی تخصصم طراحی پارچه و لباسه. :dancegirl2: به موسیقی هم خیلی علاقه دارم :Laie_28:و در کل به همه ی هنرها یه سرکی کشیدم و همشونو دوست دارم . حالا اجازه میدید منم اینجا پیش تون بمونم؟؟
Strelitzia 17128 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 سهلام. به منم خیلیا میگن هنرمند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پیش خودم گفتم چرا که نه، منم عضو میشم:hapydancsmil:
پری آسمان 171 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 سلام زهرا هستم هنرمند نيستم ولي به هنر خيلييييييييييييييييييييييي علاقه دارم
sanaz ab 10 ارسال شده در 27 تیر، 2013 سلام به همگی عضو جدیدم ویلون میزنم البته 1ساله به خاطر درسم گذاشتمش کنار
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان نظر میدید
لیدا92 11 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 سلام منم یه کوچولو هنرمندم چون چرم دوزی بلدم دیگه نقاشی با زغال انجام میدم دیگه سنتورم میزنم.همینا:hapydancsmil:
MEYSAM ZINATI 10 ارسال شده در 28 خرداد، 2014 سلام به همگي بزرگواران. سال نو مبارك.عكاسي مقدماتي و تكميلي (آنالوگ و ديجيتال) رو در كانون سينماگران جوان شاهرود گذرونده و تعدادي از كارهاي كاملا" ابتدايي ام رو جهت اعلام نظر دوستان تقديم ميكنم
shariati71 27 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 سلام به همگی سال نو رو تبریک می گم من به شعر و شاعری علاقه دارم. گهگاهی شعر می گم. خوشحال میشم اشعار دوستان رو بخونم.
MEYSAM ZINATI 10 ارسال شده در 18 تیر، 2014 با عرض سلام و ادب به هنرمندان انجمن. خواهشمندم نظرات خود را نسبت به آثار اينجانب اعلام فرماييد. باشد تا مورد استفاده حقير قرارگرفته و از راهنمايي هاي شما بزرگواران بهره مند گردم
l sadat 13 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2015 سلام به جمع هنرمندای عزیز... منم ای به هر هنری تو هر فازی یه ناخونک زدم ولی هنرمند که نه نیستم ولی فکر کنم اینجا خوش می گذره چون با هنر دوستام آشنا میشم : پس هستم
ارسال های توصیه شده