sahar naz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ salam.sahar naz hastam. herfam naqashiye... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ خوب دوستان هنرمند به اینجا سربزنید گفتگو: ان جی اوی هنرمندان انجمن نو اندیشان معرفی: کمپین آثار هنری نواندیشان لینک به دیدگاه
lab 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ کاش یکی هم از ما دعوت میکرد بابا ئست ماهم بگیرید ما که رشتمونه و خوراکمون:vahidrk: لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ سلام به همه ی هنر مندا و هنر دوستای نو اندیش :wubpink: منم یه چیزایی از هنر میدونم مثل یه کم نگارگری کمی هم قالی بافی و نقاشی و لی تخصصم طراحی پارچه و لباسه. :dancegirl2: به موسیقی هم خیلی علاقه دارم :Laie_28:و در کل به همه ی هنرها یه سرکی کشیدم و همشونو دوست دارم . حالا اجازه میدید منم اینجا پیش تون بمونم؟؟ لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ سهلام. به منم خیلیا میگن هنرمند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پیش خودم گفتم چرا که نه، منم عضو میشم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MAHSHID_ACc 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم تئاترکارمیکردم و پیش بیاد،بازم فعالیت میکنم:1238: لینک به دیدگاه
m mad 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ سلام، اگه منم راه بدین منم...........هستم لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلام زهرا هستم هنرمند نيستم ولي به هنر خيلييييييييييييييييييييييي علاقه دارم لینک به دیدگاه
sanaz ab 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی عضو جدیدم ویلون میزنم البته 1ساله به خاطر درسم گذاشتمش کنار لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ماهم هستیم/ یه نظری به اهنگسازی داریم لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان نظر میدید لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خوبه، حالا این همه هنرمند پایه ی چه کاری هستن ؟ لینک به دیدگاه
لیدا92 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منم یه کوچولو هنرمندم چون چرم دوزی بلدم دیگه نقاشی با زغال انجام میدم دیگه سنتورم میزنم.همینا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MEYSAM ZINATI 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همگي بزرگواران. سال نو مبارك.عكاسي مقدماتي و تكميلي (آنالوگ و ديجيتال) رو در كانون سينماگران جوان شاهرود گذرونده و تعدادي از كارهاي كاملا" ابتدايي ام رو جهت اعلام نظر دوستان تقديم ميكنم لینک به دیدگاه
shariati71 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همگی سال نو رو تبریک می گم من به شعر و شاعری علاقه دارم. گهگاهی شعر می گم. خوشحال میشم اشعار دوستان رو بخونم. لینک به دیدگاه
shariati71 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ضمناً به طراحی هم علاقه زیادی دارم. لینک به دیدگاه
shariati71 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من نیمچه شاعرم:w73: کیا شاعرن؟ لینک به دیدگاه
MEYSAM ZINATI 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ با عرض سلام و ادب به هنرمندان انجمن. خواهشمندم نظرات خود را نسبت به آثار اينجانب اعلام فرماييد. باشد تا مورد استفاده حقير قرارگرفته و از راهنمايي هاي شما بزرگواران بهره مند گردم لینک به دیدگاه
sabereh.malekzadeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستنا وهنرمندان عزیز لینک به دیدگاه
l sadat 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به جمع هنرمندای عزیز... منم ای به هر هنری تو هر فازی یه ناخونک زدم ولی هنرمند که نه نیستم ولی فکر کنم اینجا خوش می گذره چون با هنر دوستام آشنا میشم : پس هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده