me2009 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ سلامی دوباره: :Switchاستفاده از تابع char a; a = Convert.ToChar(Console.Read()); switch (a) { case 'a': Console.WriteLine("aaaaa"); break; case 's': Console.WriteLine("sssss"); break; case 'd': Console.WriteLine("ddddd"); break; default: Console.WriteLine("Any charactor"); break; } Console.ReadKey(); توضیحات: در خط دو ورودی از نوع عدد صحیح به کاراکتر تبدیل شده این تابع برای مواردی که تعداد شرط های مازیاد باشد استفاده میشود لطفا نظر بدهید با تشکر. سكوتم را به باران هديه كردم .. تمام زندگي را گريه كردم… نبودي در فراق شانه هايت … به هر خاكي رسيدم تكيه كردم :icon_gol::icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام. :ifاستفاده از دستور char a; a = Convert.ToChar(Console.Read()); if(a== 'a') Console.WriteLine("aaaaa"); else if(a=='s') Console.WriteLine("sssss"); else if(a=='d') Console.WriteLine("ddddd"); else Console.WriteLine("Any charactor"); Console.ReadKey(); توضیحات: می باشد.IF این همان برنامه قبلی فقط با دستور لطفا نظر بدهید با تشکر. 9 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ممنونم از شما....... از اینکه به ارتقاء علمی تالار کمک میکنی بسیار متشکرم......... آرزوی موفقیت و سربلندی رو برای شما دارم............ 8 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام. :whileاستفاده از دستور int a=0; while (a { Console.WriteLine(a); a++; } Console.ReadKey(); توضیحات: این برنامه اعداد 0 تا 9 را چاپ می کند. لطفا نظر بدهید با تشکر. ممنون از آقا رضا که نظر دادن. 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خب من چندسال پیش با پاسکال خیلی وررفتم کاش همون وقت رو سی میزاشتم کلا برنامه نویسی جالبه مجبورمون کردن یه برنامه حقوق دستمزد بنویسیم ای از دست این استادای کامپیوتر 5 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه بازدید کنندگان. تشکر از reza , spow که نظر دادن و از بقیه بازدید کنندگان. spow هنوز هم دیر نشده می تونی با سی شارپ شروع کنی:ws2::ws2:. 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ممنون دوست عزیز از ارائه مطالب مفیدتون ............... فقط بهتر نیست ، تایپیک نظرات و آموزش از همدیگه جدا باشن ؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام یه پیشنهاد بهتر نیست کدها رو تو تگ php بزارین نمایشش بهتره سینتکس این دو تا هم خیلی با هم فرق نمی کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :ws2::ws2: :ws2: :ws2::ws2: :ws2: ممنون از نظرتان. :ws2::ws2: :ws2: :ws2::ws2: :ws2: 4 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام اين يك جدول ضرب 5*5 مي باشد. for (int i = 1; i <=5 ; i++) { for (int j = 1; j <= 5; j++) { Console.Write(j * i); Console.Write(" "); } Console.WriteLine(); } Console.ReadKey(); لطفا نظر بدهيد باتشكر. 6 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ عذر خواهي ميكنم كه اول حلقه For را با مثال كوچك آغاز نكردم. اينم يه مثال كوچك: for (int i = 1; i <=5 ; i++) { Console.Write(i); }Console.ReadKey(); لطفا نظر بدهيد باتشكر. 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ممنون رفیق جالب بود دستت درد نکنه حتما فرصتی پیدا کنم هم اموزش پاسکال رو میزنم منم هم سی رو شروع میکنم 3 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ سلام اين يك برنامه اعداد زوج 1 تا 10 را چاپ ميكند. for (int i = 2; i <=10 ; i+=2) { Console.WriteLine(i); } Console.ReadKey(); لطفا نظر بدهيد با تشكر. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دستورات سی خیلی خلاصه تر از پاسکال هستن یا شما فقط حلقه رو بدون تعریف کاراکتراتون مینویسین؟ 2 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خوبه ممنون. منظورت را ميتوني واضع تر بگي؟؟ من يك متغير اينجا بيشتر ندارم كه در خود for تعريف كردم البته اين از قدرت C مي باشد:ws2: البته مثال بالا را مي توان به اين شكل هم نوشت: int i; for (i = 2; i <=10 ; i+=2) { Console.WriteLine(i); } Console.ReadKey(); 3 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مرسی ممنونم از اینکه داری c# یاد میدی خوبه ولی اگه سعی کنی بدون تابع یاد بدی خیلی بهتره 2 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خواهش مي كنم piton خوب بگو من چي #C را بگم؟؟ لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اين هم دو برنامه كه خودم نوشته ام كه براي دانلود گذاشته ام. اگر سوالي در مورد برنامه ها داشتيد ميتوانيد بپرسيد.:w410: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام E-mail : meysambostak@ymail.com Gmail : meysam.bostak2000@gmail.com هركسي كه با id هاي من تماس گفت لطفا خودش را معرفي كند. ممنون:ws2: 4 لینک به دیدگاه
ali27a87 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام از نوشته هات متشكرم يه خواهشي هم دارم نوشته هاي شما بيشتر مثال عملي برنامه نويسي هستن تا آموزش اگه فرصت كافي دارين بهتر نيس آموزش رو شروع كنين يعني مثلا" دستور IF يا while رو كامل توضيح بدين بعد مثال بياريد. بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
_narjes 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :ws2::ws2: :ws2: :ws2::ws2: :ws2: ممنون از نظرتان. :ws2::ws2: :ws2: :ws2::ws2: :ws2: من هم یه پیشنهاد دارم با اجازه همه دوستان آموزش خوبه .من اینجور آموزشها رو زیاد دیدم .می دونم که مسائل پایه رو باید یاد گرفت اما چرا با کنسول؟؟؟ بهتر نیست تحت windows Application باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده