رفتن به مطلب

me2009

ارسال های توصیه شده

سلامی دوباره:

:Switchاستفاده از تابع

 

 

char a;

 

a = Convert.ToChar(Console.Read());

 

switch (a)

 

{

 

case 'a':

 

Console.WriteLine("aaaaa");

 

break;

 

case 's':

 

Console.WriteLine("sssss");

 

break;

 

case 'd':

 

Console.WriteLine("ddddd");

 

break;

 

default:

 

Console.WriteLine("Any charactor");

 

break;

 

}

 

Console.ReadKey();

توضیحات:

در خط دو ورودی از نوع عدد صحیح به کاراکتر تبدیل شده

این تابع برای مواردی که تعداد شرط های مازیاد باشد استفاده میشود

لطفا نظر بدهید با تشکر.

 

سكوتم را به باران هديه كردم .. تمام زندگي را گريه كردم… نبودي در فراق

شانه هايت … به هر خاكي رسيدم تكيه كردم

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام.

:ifاستفاده از دستور

 

char a;

 

a = Convert.ToChar(Console.Read());

 

if(a== 'a')

 

Console.WriteLine("aaaaa");

 

else if(a=='s')

 

Console.WriteLine("sssss");

 

else if(a=='d')

 

Console.WriteLine("ddddd");

 

else

 

Console.WriteLine("Any charactor");

 

Console.ReadKey();

 

توضیحات:

می باشد.IF این همان برنامه قبلی فقط با دستور

لطفا نظر بدهید با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام.

:whileاستفاده از دستور

 

int a=0;

 

while (a

 

{

 

Console.WriteLine(a);

 

a++;

 

}

 

Console.ReadKey();

 

توضیحات:

این برنامه اعداد 0 تا 9 را چاپ می کند.

لطفا نظر بدهید با تشکر.

ممنون از آقا رضا که نظر دادن.:a030:

لینک به دیدگاه

خب من چندسال پیش با پاسکال خیلی وررفتم کاش همون وقت رو سی میزاشتم

کلا برنامه نویسی جالبه

مجبورمون کردن یه برنامه حقوق دستمزد بنویسیم

ای از دست این استادای کامپیوتر

لینک به دیدگاه

سلام به همه بازدید کنندگان.

تشکر از reza , spow که نظر دادن و از بقیه بازدید کنندگان.

spow هنوز هم دیر نشده می تونی با سی شارپ شروع کنی:ws2::ws2:.

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز از ارائه مطالب مفیدتون ...............

 

فقط بهتر نیست ، تایپیک نظرات و آموزش از همدیگه جدا باشن ؟!!!!

لینک به دیدگاه

سلام

 

یه پیشنهاد بهتر نیست کدها رو تو تگ php بزارین نمایشش بهتره سینتکس این دو تا هم خیلی با هم فرق نمی کنه :icon_gol::w16:

 

 

int a=0;

while (a<10)

{

Console.WriteLine(a);

a++;

}

Console.ReadKey();


لینک به دیدگاه

سلام

اين يك جدول ضرب 5*5 مي باشد.


for (int i = 1; i <=5 ; i++)
{
for (int j = 1; j <= 5; j++)
{
Console.Write(j * i);
Console.Write(" ");

}
Console.WriteLine();
}
Console.ReadKey();

لطفا نظر بدهيد باتشكر.

لینک به دیدگاه

عذر خواهي ميكنم كه اول حلقه For را با مثال كوچك آغاز نكردم.

اينم يه مثال كوچك:


for (int i = 1; i <=5 ; i++)
{
Console.Write(i);
}
Console.ReadKey();


 

لطفا نظر بدهيد باتشكر.

لینک به دیدگاه

خوبه ممنون.

منظورت را ميتوني واضع تر بگي؟؟

من يك متغير اينجا بيشتر ندارم كه در خود for تعريف كردم البته اين از قدرت C‌ مي باشد:ws2:

البته مثال بالا را مي توان به اين شكل هم نوشت:


int i;
for (i = 2; i <=10 ; i+=2)
{
Console.WriteLine(i);
}
Console.ReadKey();

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

اين هم دو برنامه كه خودم نوشته ام كه براي دانلود گذاشته ام.

اگر سوالي در مورد برنامه ها داشتيد ميتوانيد بپرسيد.:w410:

دانلود برنامه ماشين حساب پيشرفته

دانلود برنامه ويرايشگر متن

E-mail : [email protected]

Gmail : [email protected]

هركسي كه با id هاي من تماس گفت لطفا خودش را معرفي كند.

ممنون:ws2:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام از نوشته هات متشكرم

يه خواهشي هم دارم نوشته هاي شما بيشتر مثال عملي برنامه نويسي هستن تا آموزش اگه فرصت كافي دارين بهتر نيس آموزش رو شروع كنين يعني مثلا" دستور IF يا while رو كامل توضيح بدين بعد مثال بياريد. بازم ممنون

لینک به دیدگاه
:ws2::ws2: :ws2: :ws2::ws2: :ws2:

ممنون از نظرتان.

:ws2::ws2: :ws2: :ws2::ws2: :ws2:

من هم یه پیشنهاد دارم با اجازه همه دوستان

آموزش خوبه .من اینجور آموزشها رو زیاد دیدم .می دونم که مسائل پایه رو باید یاد گرفت اما چرا با کنسول؟؟؟

بهتر نیست تحت windows Application باشه :a030:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...