shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ میگم اون مهمان دیگه چه قد بیکاره!!!!:mornincoffee: مهمانم هست مگه؟:4chsmu1: واسه نوشته 0 مهمان لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بخون بخون...خوب ميشي :there: لووووووووووووووووووووس لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ الـــــي همينجاس الان پس چرا هیچی نمیگه؟!!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ زیاد بودن....دخیخا معلوم نیست....:viannen_38: من که ویزیت نمیکنم.... دستمال کاغذی میفروشم بيتاب مشكلش چي بود ؟؟ يادم رفت لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مهمانم هست مگه؟:4chsmu1:واسه نوشته 0 مهمان اینو گفتم بهش برخورد رفت...:4chsmu1: . لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ لووووووووووووووووووووس خوب شدي؟؟؟ حالت واس چي بده ؟ مشكلتو به ياسي بگو حل ميكنه واست... 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بيتاب مشكلش چي بود ؟؟ يادم رفت عکس یه دختر گذاشته بود به جای مشکلش...!!:jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ پس چرا هیچی نمیگه؟!!! نميدونم كه... بازم همون كه گفتم آدميزادو ايناااااااا لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شدي؟؟؟ حالت واس چي بده ؟ مشكلتو به ياسي بگو حل ميكنه واست... کلا دکتر خوبیم.....:mornincoffee: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عکس یه دختر گذاشته بود به جای مشکلش...!!:jawdrop::jawdrop: آهاااا آرع ديوانس بابا وضعيتش خيلي وخيمه ! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شدي؟؟؟ حالت واس چي بده ؟ مشكلتو به ياسي بگو حل ميكنه واست... چیزیم نیست صبح خوب میشم منو که میدونی یه لحظه خوبم یه لحظه بد در کل داغونم لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نميدونم كه...بازم همون كه گفتم آدميزادو ايناااااااا آهان !! ok.ok..... ولی اومد دیگه به روش نیار..... بچه سرخورده میشه... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ کلا دکتر خوبیم.....:mornincoffee: :mornincoffee: اينو بده من به جاش نوشابه باز كن واس خودت! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلوم... خوبی یاسی جونم؟؟ تو چطوری شاغلام؟ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چیزیم نیستصبح خوب میشم منو که میدونی یه لحظه خوبم یه لحظه بد در کل داغونم خلاصه اگه خواستی من هستم.... دیگه مریض نداریم؟؟؟؟؟ نصفه شب هم در خدمت مردمم!!!:putertired: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آهان !! ok.ok.....ولی اومد دیگه به روش نیار..... بچه سرخورده میشه... کی؟؟؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چیزیم نیستصبح خوب میشم منو که میدونی یه لحظه خوبم یه لحظه بد در کل داغونم فهميدم چته بابااااااااااااااا خوب ميشي لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :mornincoffee: اينو بده من به جاش نوشابه باز كن واس خودت! نمیخوام.... خودت برو نوشابه بخور....:mornincoffee: این کلاهم داره!!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلوم... خوبی یاسی جونم؟؟ تو چطوری شاغلام؟ درووووووووووووود الــــــــــــــــــي چطوري؟ زود اومدي امشب؟؟ :4chsmu1: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلوم... خوبی یاسی جونم؟؟ تو چطوری شاغلام؟ سلاااااااااااااام.... بالاخره افتخار دادین به ما!!:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده