mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 29 مهر، 2010 پس حیف شد .... جای من خالی بود..:girl_in_dreams: آره من تنها مونده بودم من بدوام برم حاضر شم میخوام برم مهمونی فعلنی 1
Valentina 13665 ارسال شده در 29 مهر، 2010 آره من تنها مونده بودممن بدوام برم حاضر شم میخوام برم مهمونی فعلنی میدونم..این شادی از زیر کار در میره.. برو بهت خوش بگذره:girl_yes2:
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 29 مهر، 2010 به رقص گریه مهمونم کن امشب - به شادی های تلخ عاشقانه منو جا کن در آغوش نجیبت - منی که مرده در جانم ترانه از این تن مرگ هم میترسه اما - تو با من باش با من زندگی کن صدامو بشنو و یک لحظه تنها - تو از من باش تا من زندگی کن بذار این جاده ها با من بمونه - بذار پروانه با من شعله ور شه بذار ابلیس با آتش بمیره - بذار تقدیر از اینم ساده تر شه تو بوی خونی و من رنگ خونم - تو دیروز منی من بغض فردام تو با زخم قدیمی تازه میشی - ولی من تا ابد میسوزه زخمام 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 29 مهر، 2010 به رقص گریه مهمونم کن امشب - به شادی های تلخ عاشقانه منو جا کن در آغوش نجیبت - منی که مرده در جانم ترانه از این تن مرگ هم میترسه اما - تو با من باش با من زندگی کن صدامو بشنو و یک لحظه تنها - تو از من باش تا من زندگی کن بذار این جاده ها با من بمونه - بذار پروانه با من شعله ور شه بذار ابلیس با آتش بمیره - بذار تقدیر از اینم ساده تر شه تو بوی خونی و من رنگ خونم - تو دیروز منی من بغض فردام تو با زخم قدیمی تازه میشی - ولی من تا ابد میسوزه زخمام آهنگ جديده شو شنيدي؟؟؟ 1
میلاد 24047 ارسال شده در 29 مهر، 2010 به رقص گریه مهمونم کن امشب - به شادی های تلخ عاشقانه منو جا کن در آغوش نجیبت - منی که مرده در جانم ترانه از این تن مرگ هم میترسه اما - تو با من باش با من زندگی کن صدامو بشنو و یک لحظه تنها - تو از من باش تا من زندگی کن بذار این جاده ها با من بمونه - بذار پروانه با من شعله ور شه بذار ابلیس با آتش بمیره - بذار تقدیر از اینم ساده تر شه تو بوی خونی و من رنگ خونم - تو دیروز منی من بغض فردام تو با زخم قدیمی تازه میشی - ولی من تا ابد میسوزه زخمام 2
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 29 مهر، 2010 آهنگ جديده شو شنيدي؟؟؟ نه نشنیدم قشنگه؟ اینا فقط اشک منو در میاره یاد یکی میفتم
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 29 مهر، 2010 نه نشنیدمقشنگه؟ اینا فقط اشک منو در میاره یاد یکی میفتم منم نشنيدم خُ ! آخي ....ايشالا به اون يكي برسي !!!! 1
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 29 مهر، 2010 آخ جووووووووون شانسي 2 نفر جور شدن واسه اسپم الان خوشحالی؟نه؟؟
ارسالهای توصیه شده