الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ پس تئوريم در مورد اينكه اون يارو تعجبه مدير بود اونجا درسته ! نه...نبود... تو همزمان تو باشگاه هم داري اسپم ميكني؟! خب آره...ولی با وحید تو مسنجر میحرفم... الانم آدرس اینجارو گرفت...شاید بیاد لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ خوب بالاخره روشنش میکنی دیگهدائمیت رو هم میدم زبونت کنده نشه؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آخه اون ميتونست ببينه كاربراي در حال فلانو یعنی تو باشگاه مدیره؟ 2 تا یوزر داره؟ لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آخه اون ميتونست ببينه كاربراي در حال فلانو تو باشگاه تو هر تاپیک نمینوشت...ولی توی صفحه اصلی تالارا مینوشت کی اینجاس یعنی تو باشگاه مدیره؟2 تا یوزر داره؟ نه بابا...فکر نکنم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی تو باشگاه مدیره؟2 تا یوزر داره؟ اوهومممم ميگم استارترهاي تاپيكا هم نميتونن ببينن كاربراي در حال .... رو؟؟؟ الانم آدرس اینجارو گرفت...شاید بیاد حالا كه داريم پشتش حرف ميزنيم بگو بعدا" بياد ! :w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ حوصلم سر رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت حوصله ی کار دیگه ای رو هم نداررررررررررررررررررم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها شبتون ب خیر (تا الان کار داشتما شما2 تا پسرا تیکه نندازیدااااا) لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ تو باشگاه تو هر تاپیک نمینوشت...ولی توی صفحه اصلی تالارا مینوشت کی اینجاس نه بابا...فکر نکنم خسته نباشي !!! اينو كه عمه مم ميدونست! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اوهومممم ميگم استارترهاي تاپيكا هم نميتونن ببينن كاربراي در حال .... رو؟؟؟ حالا كه داريم پشتش حرف ميزنيم بگو بعدا" بياد ! :w00: نه...اصلا نمینوشت لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آلا، جون هرکی دوس داری برو جواب حمیدو بده بچه هاااااااااا من میخوام برم، یه کم تارف کنین بگین نرو و اینااااااا لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها شبتون ب خیر(تا الان کار داشتما شما2 تا پسرا تیکه نندازیدااااا) من میدونم چی کار داشتی...به کسی نمیگم..راحت باش لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اییییییییییییییشششش چشام دارن بهم فحش بی ادبی میدن، من دیگه بخوابم شبتون بخیر:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آلا، جون هرکی دوس داری برو جواب حمیدو بده بچه هاااااااااا من میخوام برم، یه کم تارف کنین بگین نرو و اینااااااا نرووووووووووو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده