Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ :ws18: این چ آهنگیه آخه!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی ذوق...به این باحالی بود لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بی ذوق...به این باحالی بود اصلا هم باحال نیست یاد روز های تلخی میفتم که میرفتم مدرسه!!!!!!!! لینک به دیدگاه
hamed d 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اینجاهم مثل سایت خود دانشگامون بعد یک سال تازه به روز میشه هیچ خبری نیست اینجا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اینجاهم مثل سایت خود دانشگامون بعد یک سال تازه به روز میشه هیچ خبری نیست اینجا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه خبره اینجا....شما نیستی برو صفحه قبل تا اینجوری شی>>>> لینک به دیدگاه
hamed d 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا صفحه قبل ادم:w165:اینجوری میشه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ امتحان آزمایشگاه میکروبیولوژیمو شدم 17.5!!!!!!استادم(کسری جون) اگه جواب سوالا رو بهمون نمیگفت موقع امتحان همه دست جمعی افتاده بودیم!!! واسه همین عاشقشم!!!!! ایششش چه استاد مضخرفی سلام اینجاهم مثل سایت خود دانشگامون بعد یک سال تازه به روز میشه هیچ خبری نیست اینجا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا به این به روزی واقعا صفحه قبل ادم:w165:اینجوری میشه بیا حالا چجوری میشی؟ [FLASH=width=120 height=70] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ایششش چه استاد مضخرفی اینجا به این به روزی بیا حالا چجوری میشی؟ [flash=width=1200 height=70] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استادمون به این نازییییییییی!!!!! تیلر سویفت یا هیلاری داف نداری بذاری؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
hamed d 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ همه شاد تشریف داشته اید باریکلا..................یه سوال چرا همه فکر میکنن بچه ها دانشگاه ما درس خونن ولی این 2سال من که اینجا بودم هم دنبال این بودن مشروط نشن واصطلاح انشالا ترم بد میترکنم بکار میبرن که میترکن واقعا البته درس نه بادکنک لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ [FLASH=width=1 height=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :eyepopping: لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ این چه اهنگیه!!!!!!!!!خوانندش میلاده؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ این چه اهنگیه!!!!!!!!!خوانندش میلاده؟ آهنگه بپر برو تو رخت خواب لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ آخیش یعنی این آهنگه قطع شده؟؟؟؟بدجور تو مخی بود!!!:( لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ :Ghelyon: آتیش پاره تو باز داری قلیون میکشی؟؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 اگه به مامانت نگفتم!یه آشی واست نپختم!!!! حالا چی هست قلیونت؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ :w888: سلام عمو اسماعیل ه خاااااص!!!! اومدی تهران،نیومدی من زن عموم رو ببینم!!! عموی بد باهات قهرم!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ آتیش پاره تو باز داری قلیون میکشی؟؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7اگه به مامانت نگفتم!یه آشی واست نپختم!!!! حالا چی هست قلیونت؟؟؟ :vahidrk: 2سیب نعنا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده