Valentina 13665 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 پیدا شد چی پیدا شد؟؟؟:w58: :w42::w72::flowerysmile::pichak::aghosh: تو الان چرا انقد خوشحالیی؟؟؟ مگه فهمیدی چی پیدا شده؟؟؟ :w58:
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 10 اسفند، 2010 چی پیدا شد؟؟؟:w58: تو الان چرا انقد خوشحالیی؟؟؟ مگه فهمیدی چی پیدا شده؟؟؟ :w58: جزوه ی انقلابشو میخواستم با تمام ضمائمش! بلاخره پیداش کرد!!!هورررررررررررررررررررررررررااااااااااااا جزوه دار شدم من که سر کلاس بیکار میشینم بعضی وقتا گوش میدم چی میگه حوصله نداشته باشم با چشم باز میخوابم ...!!!! استادش واقعا گیره
Hothit 11 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 سلام اینجا هنوز سرپاست که!!! نه بابا کجا سر پاس دیگه کسی نمیاد که مینا که رفته خونه بخت نیست.فرفری مشغوله خرخونیه واسه امتحانا .میلاد نیست تو هم که بعد از سالها برگشتی.شادی گاهی یه سر میزنه. البته من هستم !!!!
Valentina 13665 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 سلام اینجا هنوز سرپاست که!!! سلام... نه سردسته... نه بابا کجا سر پاس دیگه کسی نمیاد کهمینا که رفته خونه بخت نیست.فرفری مشغوله خرخونیه واسه امتحانا .میلاد نیست تو هم که بعد از سالها برگشتی.شادی گاهی یه سر میزنه. البته من هستم !!!!
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 2010 نه بابا کجا سر پاس دیگه کسی نمیاد کهمینا که رفته خونه بخت نیست.فرفری مشغوله خرخونیه واسه امتحانا .میلاد نیست تو هم که بعد از سالها برگشتی.شادی گاهی یه سر میزنه. البته من هستم !!!! چی چی مینا رفته خونه بخت؟؟؟؟:w00: مینا غلط کرد!!! هنوز دهنم بو جوجه میده!!! تا من اینجام اینجا سر پاست!!!:2525s: چشم نزنین!!
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 1 فروردین، 2011 برو درساتو بخون دخترررررررررررررررررررررررررر!!!!!!
ami2new 190 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 سلام اگه کسی اینورا پیدا میشه هنوز d: اومدم یه دوری بزنم این اطراف d:
ارسالهای توصیه شده