mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ بخند بابااا :4chsmu1: اعصاب ندارم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ [flash=width=2 height=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهندس مهدی علی بیگی که روز دوشنبه 1 آذرماه مقابل درب اصلی دانشگاه دچار برق گرفتگی شد و به کما رفت , سرانجام امروز 7 آذر از بین ما رفت روحش شاد ... یادش گرامی :pichak29: خدا رحمتش کنه.. کسی نمیدونه چرا برق گرفتش؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خدا رحمتش کنه..کسی نمیدونه چرا برق گرفتش؟؟؟ شادمهر توضیح داد دیگه چرابرق گرفتتش!!!!!برو صفحه قبل بخون لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عدا مهنس مهدی علی بیگی رو بیامرزه! خدا به خانوادش صبر بده! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عدا مهنس مهدی علی بیگی رو بیامرزه!خدا به خانوادش صبر بده! شما از بچه های علوم تحقیقاتین؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ با همتون قهرممممم چرا هیشکی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ با همتون قهرمممممچرا هیشکی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟:w00: ملت امتحان دارن لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خوبی مینا؟ این خنده خیلی مشکوکه هااا!!!! شما خوبی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ملت امتحان دارن منم امتحان دارم!!! هر چیزی به وقتش دیگه!!! البته امتحانم قرار بود 5 شنبه باشه که تعطیل شد!!!:دی تو چرا اینطوری شدی؟؟؟ چرا انقدر بی حوصله؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ شما از بچه های علوم تحقیقاتین؟؟؟ نه،خدا نکنه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه،خدا نکنه :167: یعنی چی خدا نکنه؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ منم امتحان دارم!!!هر چیزی به وقتش دیگه!!! البته امتحانم قرار بود 5 شنبه باشه که تعطیل شد!!!:دی تو چرا اینطوری شدی؟؟؟ چرا انقدر بی حوصله؟؟؟؟ من طوری نشدم....:w58: به این خوبیم...:Ghelyon: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه،خدا نکنه :167::167::167: :167:یعنی چی خدا نکنه؟؟؟ دقییییقا...یعنی چیییییییییی؟؟؟:167::167::167: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ :167::167::167: دقییییقا...یعنی چیییییییییی؟؟؟:167::167::167: کییییییییییییییییه؟ من کجام؟ خب راست گفتم دیگه!آخه دانشگاه جایی که جوون مردم رو برق بگیره؟!:w00:طرفداری هم میکنه برا من!:w00: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز این معاونت پارلمانی اقای جاسبی تو واحد علوم تحقیقات هستش؟ کسی میدونه؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیزاین معاونت پارلمانی اقای جاسبی تو واحد علوم تحقیقات هستش؟ کسی میدونه؟ سلام بابایی خودش مقرش همونجاست معاون پارلمنانیشو نمیدونم!!!:ws6: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه،خدا نکنه ایشششششششششششششش خیلی هم دلت بخواد!!!!!:w00: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من طوری نشدم....:w58: به این خوبیم...:Ghelyon: مشخصه!!! چشات چپ شده بنده خدا!!! حالت بدهههههه!!!!!! دودی هم که شدی فرانهههههههههههههههه از دست رفت ای واااااااااااااااااای!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده