mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2010 شب بخير عزيزممممممممممم فيلم هندي هم كمتر ببين واست خوب نيسسسسسسسس چی گفتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:w00:
الهام. 8079 ارسال شده در 29 مهر، 2010 یعنی داشتی درجه خودتو میسنجیدی باهاش؟؟ مزاحم نشم...ادامه بده! میلو کوووووووووو؟؟؟ کجاس؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 29 مهر، 2010 یعنی داشتی درجه خودتو میسنجیدی باهاش؟؟ مزاحم نشم...ادامه بده! نگرفتي ديگه... اونو گذاشتم اينجا ببينم كار ميكنه يا نه كه ديدم تورو گرفت
yasi * m 5032 ارسال شده در 29 مهر، 2010 چی گفتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:w00: دعواش نکن، اشتبا کرد....:there: فک کرد تو رفتی..!! شما ببخشش..:mornincoffee:
الهام. 8079 ارسال شده در 29 مهر، 2010 هيشكي مثه من نيسسسسس :167: آره خوووووو تو شاغلامی...هیشکی دیگه شاغلام نیس! خوب رسما شدیم 3تا......بازم ادامه بدیم..؟..:mornincoffee: آرهههههههههههه من تازه اومدم...یاسی نری لالا!
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 دعواش نکن، اشتبا کرد....:there:فک کرد تو رفتی..!! شما ببخشش..:mornincoffee: خودش میدونه چرا ناراحت شدم چرا دعواش نکنم؟
الهام. 8079 ارسال شده در 30 مهر، 2010 نگرفتي ديگه... اونو گذاشتم اينجا ببينم كار ميكنه يا نه كه ديدم تورو گرفت تو نگرفتی! وقتی گذاشتیش اینجا ندیدی چقد درجش بالا بود؟؟؟ خوابهفردا ميخواد بره مسافرت کوووووجا؟؟؟ چرا به من نگف؟؟؟
yasi * m 5032 ارسال شده در 30 مهر، 2010 خودش میدونه چرا ناراحت شدمچرا دعواش نکنم؟ اخه گفتم شبه.... میخواد بخوابه خوابای بد می بینه... حالا اگه اصرار داری من حرفی ندارم... 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 30 مهر، 2010 خوب رسما شدیم 3تا......بازم ادامه بدیم..؟..:mornincoffee: من تا 3 ديقه ديگه ادامه ميدم :mornincoffee: خودش میدونه چرا ناراحت شدمچرا دعواش نکنم؟ آرع ديگه به خاطر فيلم هندي خب چيكار كنم بشين از صب تا شب ببين :mornincoffee:
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 اخه گفتم شبه....میخواد بخوابه خوابای بد می بینه... حالا اگه اصرار داری من حرفی ندارم... چ بهتر دل من خنک میشه
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 30 مهر، 2010 تو نگرفتی! وقتی گذاشتیش اینجا ندیدی چقد درجش بالا بود؟؟؟ کوووووجا؟؟؟ چرا به من نگف؟؟؟ درجه اي نيس كه ... بوق ميزنه ... هر كسم بگيره صداش فقز اينجا واسه من مياد حتما" نميخواسته بدوني ديگه! خصوصي بهم گفت نبايد ميگفتم بهت :icon_pf (34): نشنيده بگير به كسيم نگو !
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 من تا 3 ديقه ديگه ادامه ميدم :mornincoffee: آرع ديگه به خاطر فيلم هندي خب چيكار كنم بشين از صب تا شب ببين :mornincoffee: نخیر ب خاطر اون کلمه که گفتی اولین بار رو یادته بهم پی ام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ کی فیلم هندی دید آخه؟
yasi * m 5032 ارسال شده در 30 مهر، 2010 درجه اي نيس كه ... بوق ميزنه ... هر كسم بگيره صداش فقز اينجا واسه من مياد حتما" نميخواسته بدوني ديگه! خصوصي بهم گفت نبايد ميگفتم بهت :icon_pf (34): نشنيده بگير به كسيم نگو ! میلووو!!!! رفته شمال.... 2 روزه برمیگرده...:4chsmu1: fiolzoo نکردمااا.....:mornincoffee:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 30 مهر، 2010 نخیرب خاطر اون کلمه که گفتی اولین بار رو یادته بهم پی ام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ کی فیلم هندی دید آخه؟ آهاااااااااااااااا آره فهميدم آخه ديگه درست شده بودي كه فك نميكردم هنوزم مخت معيوب باشه! :4chsmu1:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 30 مهر، 2010 میلووو!!!! رفته شمال.... 2 روزه برمیگرده...:4chsmu1::4chsmu1: اگه به تو هم گفته پس مهم نيس ديگه !!!
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 برو بخواب ديگه حالت بد بودا توی این سایت به این بزرگی تو فقط به من گیر میدیا دقت کردی؟ بد
ارسال های توصیه شده