Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ....اصلا من نوشابه نمیخوام....همون ساندیس بهتره.......مرگ بر امریکا بابا شوخی میکنم(به قول دوستم:چته توووووووووو) فقز میتونم سوت بلبلی بزنم!!! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نخیرم از میکده مزاحم میشم:ws3: :w66::w330::w31: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :w66::w330::w31: چه خبر هست اینجا؟؟؟ تهاجم فرهنگیه؟ لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ چه خبر هست اینجا؟؟؟تهاجم فرهنگیه؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اگه مهمونیه ماهم هستیمااااااا تنها خوری نکنین:167: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فقز میتونم سوت بلبلی بزنم!!! :persiana__hahaha: بزن شوتت ریتم قشنگی داره:connie_24::connie_24::connie_24: 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خجالت بکشید ...بی ناموسی تا این حد ؟!! بی شعور . مفسید فی الارض . خجالت بیکیش :w00: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خجالت بکشید ...بی ناموسی تا این حد ؟!! بی شعور . مفسید فی الارض . خجالت بیکیش :w00: :jawdrop: لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ من اگه نخورم میمیرم. چی عیبی نداره یه بارامدم ترک کنم بد چندروزچشمم سیاهی رفت فهمیم ازنوشابه است . نمیدونم شایدبخاطرکافینه . مخصوصا اگرظهرگرم تابسون بریزی تواین کاسهای روی یه قالب یخ لیوانی هم بندازی توش :gnugghender: بزنی تو رگ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده