Cinderella 9897 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 ....اصلا من نوشابه نمیخوام....همون ساندیس بهتره.......مرگ بر امریکا بابا شوخی میکنم(به قول دوستم:چته توووووووووو) فقز میتونم سوت بلبلی بزنم!!! :persiana__hahaha: 1
pasargadparisa 221 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نخیرم از میکده مزاحم میشم:ws3: :w66::w330::w31: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 فقز میتونم سوت بلبلی بزنم!!! :persiana__hahaha: بزن شوتت ریتم قشنگی داره:connie_24::connie_24::connie_24: 1
p mehdi q 6226 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 خجالت بکشید ...بی ناموسی تا این حد ؟!! بی شعور . مفسید فی الارض . خجالت بیکیش :w00:
pasargadparisa 221 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 2010 خجالت بکشید ...بی ناموسی تا این حد ؟!! بی شعور . مفسید فی الارض . خجالت بیکیش :w00: :jawdrop:
Mohammad-Ali 9732 ارسال شده در 29 آذر، 2015 من اگه نخورم میمیرم. چی عیبی نداره یه بارامدم ترک کنم بد چندروزچشمم سیاهی رفت فهمیم ازنوشابه است . نمیدونم شایدبخاطرکافینه . مخصوصا اگرظهرگرم تابسون بریزی تواین کاسهای روی یه قالب یخ لیوانی هم بندازی توش :gnugghender: بزنی تو رگ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری