mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:لازم شد مشروب رو امتحان كنم الان یه نوشابه جدید اومده:icon_pf (34):......پسر عجب جیزیه ما بش میگیم اتم.....خیلی خوشمزهست....یکی شبیه سون آب...ولی سون آب نیست....همون اتم یبار امتحان کن..زیادم شیرین نیست لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:لازم شد مشروب رو امتحان كنم امیدوارم سیانور رو هم امتحان کنی لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام!یهنی مشروبه؟؟؟؟:banel_smiley_52: بله استفاده از ان کاملا حرام میباشد(عند حرام).....در آنها مقداری از مایعات شیطانی وجود دارد ....که اسم بردن آنها جایز نیست 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام!یهنی مشروبه؟؟؟؟:banel_smiley_52: :icon_pf (95)::icon_pf (12): 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بله استفاده از ان کاملا حرام میباشد(عند حرام).....در آنها مقداری از مایعات شیطانی وجود دارد ....که اسم بردن آنها جایز نیست آره !!!!!!!!!!!!!بترسيد ازآن روزي كه در اينجارو هم مثل اونجا تخته كنند :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم سیانور رو هم امتحان کنی :ws28: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بله استفاده از ان کاملا حرام میباشد(عند حرام).....در آنها مقداری از مایعات شیطانی وجود دارد ....که اسم بردن آنها جایز نیست فک کنم فتوای خودت بود نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم فتوای خودت بود نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خسته نباشی...میگم میخوام نیم کیلو فسفر برات بیارم .مثل اینکه زیاد سوزوندی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خسته نباشی...میگم میخوام نیم کیلو فسفر برات بیام .مثل اینکه زیاد سوزوندی نه بابا حیفه فسفر که بسوزونی واسه فتوای تو!!!! 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم فتوای خودت بود نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا حیفه فسفر که بسوزونی واسه فتوای تو!!!! پس وقتی فکر میکن چی میسوزونی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ پس وقتی فکر میکن چی میسوزونی؟؟؟؟؟ آفرین ....دخیخا نکته همینجاس!! فتوای تو که نیاز به فکریدن نداش بچه شیرخارم تشخیص میداد از خودت در کردی!! 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره:eyepopping: ببخشيد شما از منكرات معظم مي باشيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آفرین ....دخیخا نکته همینجاس!!فتوای تو که نیاز به فکریدن نداش بچه شیرخارم تشخیص میداد از خودت در کردی!! میزنم چشو جالتو در بیارم:167: این چه طرز حرف زدن با یه مرجعه تقلیده 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ میزنم چشو جالتو در بیارم:167: این چه طرز حرف زدن با یه مرجعه تقلیده :ws28: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ببخشيد شما از منكرات معظم مي باشيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: نخیرم از میکده مزاحم میشم :ws3: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ میزنم چشو جالتو در بیارم:167: این چه طرز حرف زدن با یه مرجعه تقلیده این حرفت یعنی عنده عصبانیتته آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای جانمممممم هدف نایل شد!!! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ این حرفت یعنی عنده عصبانیتته آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای جانمممممم هدف نایل شد!!! :persiana__hahaha: ....اصلا من نوشابه نمیخوام.. ..همون ساندیس بهتره.......مرگ بر امریکا بابا شوخی میکنم(به قول دوستم:چته توووووووووو) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده