mamadj 1361 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نوشابه............اینهمه خوردن چی شدن......فکر کنم باید همه تجزیه میشدن...که نشدن هفته ای یکی دوبار که اشکال نداره
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نوشابه............اینهمه خوردن چی شدن......فکر کنم باید همه تجزیه میشدن...که نشدنهفته ای یکی دوبار که اشکال نداره 1
mamadj 1361 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 ......خیلی هم خوبه ...خیلی چیزا ضررشون بیشتر از نوشابست...... آخه یکی به من بگه...هی میگین نوشابه ایرانی..نوشابه ایرانی...مگه میشه یه ساندیچ رو با دوغ خورد!!!! من که حالم به هم میخوره... .دوغ فقط با چلو کباب میچسبه
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سیلام...خوبین علیکم....من پریم ...اینجا کسی اشنا نیس؟ 1
mamadj 1361 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سیلام...خوبین علیکم....من پریم ...اینجا کسی اشنا نیس؟ چرا ااااااابیا دوتا خاطره بگیم یکم بخندیم
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سیلام...خوبین علیکم....من پریم ...اینجا کسی اشنا نیس؟ سلام فكر كنم من شما رو مي شناسم.خوش آمديد
Cinderella 9897 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 چه جالب بود!!! من عاشقه نوشابه ام خداروشکر به یه دردی خورد!!!!!!!!!!!!!:wubpink:
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 ......خیلی هم خوبه ...خیلی چیزا ضررشون بیشتر از نوشابست......آخه یکی به من بگه...هی میگین نوشابه ایرانی..نوشابه ایرانی...مگه میشه یه ساندیچ رو با دوغ خورد!!!! من که حالم به هم میخوره... .دوغ فقط با چلو کباب میچسبه خوب حالا چرا آمپر ميچسبوني. تو همش نو شابه بخور.:icon_pf (34):
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 چه جالب بود!!!من عاشقه نوشابه ام خداروشکر به یه دردی خورد!!!!!!!!!!!!!:wubpink: من ترجيح ميدم يه ليوان دلستر بخورم تا نوشابه.مشروب هم باشه مشكلي نيستا:icon_pf (44): 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 من ترجيح ميدم يه ليوان دلستر بخورم تا نوشابه.مشروب هم باشه مشكلي نيستا:icon_pf (44): نه بابا دلستر که خیلی بده حسابی چاق می کنه!! مشروبو نمی دونم تست نکردم!!:TAEL_SmileyCente: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نه بابا دلستر که خیلی بده حسابی چاق می کنه!!مشروبو نمی دونم تست نکردم!!:TAEL_SmileyCente: پس این دلسترا که میخوری فکر میکنی مشروب نیست!!!!!!.....این خلایق بخ خورد مردم چی میدن...استخفراله ربی و اتوبی و علیکم سلام.... 1
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نه بابا دلستر که خیلی بده حسابی چاق می کنه!!مشروبو نمی دونم تست نکردم!!:tael_smileycente: اكشالي نداره من ميخوام چاق بشم.اما هيچ وقت شيريني نوشابه رو دوست نداشتم. 1
pasargadparisa 221 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 حالم بهم خورد :jawdrop:لازم شد مشروب رو امتحان كنم
Cinderella 9897 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 پس این دلسترا که میخوری فکر میکنی مشروب نیست!!!!!!.....این خلایق بخ خورد مردم چی میدن...استخفراله ربی و اتوبی و علیکم سلام.... سلام! یهنی مشروبه؟؟؟؟:banel_smiley_52: اكشالي نداره من ميخوام چاق بشم.اما هيچ وقت شيريني نوشابه رو دوست نداشتم. 1
ارسال های توصیه شده