mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نوشابه............اینهمه خوردن چی شدن......فکر کنم باید همه تجزیه میشدن...که نشدن هفته ای یکی دوبار که اشکال نداره لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نوشابه............اینهمه خوردن چی شدن......فکر کنم باید همه تجزیه میشدن...که نشدنهفته ای یکی دوبار که اشکال نداره 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ......خیلی هم خوبه ...خیلی چیزا ضررشون بیشتر از نوشابست...... آخه یکی به من بگه...هی میگین نوشابه ایرانی..نوشابه ایرانی...مگه میشه یه ساندیچ رو با دوغ خورد!!!! من که حالم به هم میخوره... .دوغ فقط با چلو کباب میچسبه لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سیلام...خوبین علیکم....من پریم ...اینجا کسی اشنا نیس؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سیلام...خوبین علیکم....من پریم ...اینجا کسی اشنا نیس؟ چرا ااااااابیا دوتا خاطره بگیم یکم بخندیم لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سیلام...خوبین علیکم....من پریم ...اینجا کسی اشنا نیس؟ سلام فكر كنم من شما رو مي شناسم.خوش آمديد لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب بود!!! من عاشقه نوشابه ام خداروشکر به یه دردی خورد!!!!!!!!!!!!!:wubpink: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ......خیلی هم خوبه ...خیلی چیزا ضررشون بیشتر از نوشابست......آخه یکی به من بگه...هی میگین نوشابه ایرانی..نوشابه ایرانی...مگه میشه یه ساندیچ رو با دوغ خورد!!!! من که حالم به هم میخوره... .دوغ فقط با چلو کباب میچسبه خوب حالا چرا آمپر ميچسبوني. تو همش نو شابه بخور.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب بود!!!من عاشقه نوشابه ام خداروشکر به یه دردی خورد!!!!!!!!!!!!!:wubpink: من ترجيح ميدم يه ليوان دلستر بخورم تا نوشابه.مشروب هم باشه مشكلي نيستا:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :JC_thinking::JC_thinking: :w00: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ من ترجيح ميدم يه ليوان دلستر بخورم تا نوشابه.مشروب هم باشه مشكلي نيستا:icon_pf (44): نه بابا دلستر که خیلی بده حسابی چاق می کنه!! مشروبو نمی دونم تست نکردم!!:TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ مشروب هم باشه مشكلي نيستا:icon_pf (44): حالم بهم خورد لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا دلستر که خیلی بده حسابی چاق می کنه!!مشروبو نمی دونم تست نکردم!!:TAEL_SmileyCente: پس این دلسترا که میخوری فکر میکنی مشروب نیست!!!!!!.....این خلایق بخ خورد مردم چی میدن...استخفراله ربی و اتوبی و علیکم سلام.... 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا دلستر که خیلی بده حسابی چاق می کنه!!مشروبو نمی دونم تست نکردم!!:tael_smileycente: اكشالي نداره من ميخوام چاق بشم.اما هيچ وقت شيريني نوشابه رو دوست نداشتم. 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ حالم بهم خورد :jawdrop:لازم شد مشروب رو امتحان كنم لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ پس این دلسترا که میخوری فکر میکنی مشروب نیست!!!!!!.....این خلایق بخ خورد مردم چی میدن...استخفراله ربی و اتوبی و علیکم سلام.... سلام! یهنی مشروبه؟؟؟؟:banel_smiley_52: اكشالي نداره من ميخوام چاق بشم.اما هيچ وقت شيريني نوشابه رو دوست نداشتم. 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آب می خوام:cryingf::mornincoffee: :w165::there: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده