saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترافل خرما [h=2]مواد لازم برای تهیه ترافل خرما[/h] 200 گرم خرما 50 گرم گردو 1 قاشق چایخوری پودر دارچین خلال پسته، خلال بادام و پودر نارگیل برای تزیین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای تهیه ترافل خرما [h=2]مراحل تهیه ترافل خرما[/h] ابتدا هسته خرماهارو در آورده و پوستشون رو هم میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درآوردن هسته خرما دارچین رو به خرما اضافه میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن دارچین حالا گردو هارو خورد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم. اینکه گردو ها در چه حدی خورد شده باشن سلیقه ایه من شخصا دوست دارم گردوها خیلی ریز نباشن و زیر دندون بیان. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه کردن گردو همه مواد رو با دست ورز میدیم تا شبیه خمیر منسجم بشن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ورز دادن مواد حالا کمی از مخلوط برداشته و با دست به شکل گلوله های کوچیک درشون میاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجله آشپزی مثبت: متخصصین می گویند گلاب طبیعت گرم دارد مقوی معده است اعصاب و روان و قلب را تقویت می کند و برای رفع سردرد و بوی بد دهان مفید است. خب همه این ها دلایل قانع کننده ای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شکل دادن به ترافل گلوله هارو داخل خلال پسته، خلال بادوم و پودر نارگیل میغلتونیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آغشته کردن به خلال پسته در نهایت ترافل هارو داخل کپسول میذاریمشون. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گذاشتن در کپسول این ترافل هارو میتونین داخل ظرف در بسته به مدت طولانی نگهشون دارین و همراه چای یا به تنهایی سرو کنین … نوش جان. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترافل خرما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ اينم فوق العادس خوشمزه و يه طعم جديد:) 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ اينم فوق العادس خوشمزه و يه طعم جديد:) اره من درست کردم خیلی خوشمزه من خرما رو کمکی تفت دادم با کره بعد داخلشو گردو گذاشتم و توپک دروردم و بقیه مراحل 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ یک پیشنهاد: معمولا بسته هایی از خرماهای فشرده در بازار وجود داره که مستقیماً از نخلستان فشرده و قالبی شده و مناسب همین استفاده هاست. رطب صادراتی چون باید ظاهرش حفظ بشه، مسلماً قیمت بالاتری هم داره و خوب تلاش بیشتری هم برای سالم رسیدنش از نخلستان تا شهر شما شده. البته طعم خرماها می تونه با هم متفاوت باشه، اما بهرحال میتونید این که عرض کردم رو هم امتحان کنید. (مخصوصاً اگر قصد استفاده اقتصادی دارید) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده