رفتن به مطلب

تهیه ترافل خرما


saba mn

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ترافل خرما

 

[h=2]مواد لازم برای تهیه ترافل خرما[/h]

  • 200 گرم خرما
  • 50 گرم گردو
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • خلال پسته، خلال بادام و پودر نارگیل برای تزیین

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مواد لازم برای تهیه ترافل خرما

 

[h=2]مراحل تهیه ترافل خرما[/h] ابتدا هسته خرماهارو در آورده و پوستشون رو هم میکنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

درآوردن هسته خرما

 

دارچین رو به خرما اضافه میکنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اضافه کردن دارچین

 

حالا گردو هارو خورد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم. اینکه گردو ها در چه حدی خورد شده باشن سلیقه ایه من شخصا دوست دارم گردوها خیلی ریز نباشن و زیر دندون بیان.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اضافه کردن گردو

 

همه مواد رو با دست ورز میدیم تا شبیه خمیر منسجم بشن.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ورز دادن مواد

 

حالا کمی از مخلوط برداشته و با دست به شکل گلوله های کوچیک درشون میاریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مجله آشپزی مثبت: متخصصین می گویند گلاب طبیعت گرم دارد مقوی معده است اعصاب و روان و قلب را تقویت می کند و برای رفع سردرد و بوی بد دهان مفید است. خب همه این ها دلایل قانع کننده ای

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

شکل دادن به ترافل

 

گلوله هارو داخل خلال پسته، خلال بادوم و پودر نارگیل میغلتونیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آغشته کردن به خلال پسته

 

در نهایت ترافل هارو داخل کپسول میذاریمشون.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

گذاشتن در کپسول

 

این ترافل هارو میتونین داخل ظرف در بسته به مدت طولانی نگهشون دارین و همراه چای یا به تنهایی سرو کنین … نوش جان.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ترافل خرما

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
اينم فوق العادس خوشمزه و يه طعم جديد:)

 

اره من درست کردم خیلی خوشمزه

من خرما رو کمکی تفت دادم با کره بعد داخلشو گردو گذاشتم و توپک دروردم و بقیه مراحل:ws3:

لینک به دیدگاه

یک پیشنهاد:

معمولا بسته هایی از خرماهای فشرده در بازار وجود داره که مستقیماً از نخلستان فشرده و قالبی شده و مناسب همین استفاده هاست.

رطب صادراتی چون باید ظاهرش حفظ بشه، مسلماً قیمت بالاتری هم داره و خوب تلاش بیشتری هم برای سالم رسیدنش از نخلستان تا شهر شما شده.

 

البته طعم خرماها می تونه با هم متفاوت باشه، اما بهرحال میتونید این که عرض کردم رو هم امتحان کنید. (مخصوصاً اگر قصد استفاده اقتصادی دارید:ws3:)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...