رفتن به مطلب

تهیه ترافل خرما


saba mn

ارسال های توصیه شده

%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%84-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7-540x540.jpg593664deb2938.gifX

ترافل خرما

 

[h=2]مواد لازم برای تهیه ترافل خرما[/h]

  • 200 گرم خرما
  • 50 گرم گردو
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • خلال پسته، خلال بادام و پودر نارگیل برای تزیین

%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%84-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7-540x540.jpgمواد لازم برای تهیه ترافل خرما

 

[h=2]مراحل تهیه ترافل خرما[/h] ابتدا هسته خرماهارو در آورده و پوستشون رو هم میکنیم.

%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D8%B1%D8%A7-540x540.jpg593664deb2938.gifX

درآوردن هسته خرما

 

دارچین رو به خرما اضافه میکنیم.

%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86-1-540x540.jpgاضافه کردن دارچین

 

حالا گردو هارو خورد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم. اینکه گردو ها در چه حدی خورد شده باشن سلیقه ایه من شخصا دوست دارم گردوها خیلی ریز نباشن و زیر دندون بیان.

%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%88-540x540.jpg593664deb2938.gifX

اضافه کردن گردو

 

همه مواد رو با دست ورز میدیم تا شبیه خمیر منسجم بشن.

%D9%88%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-1-540x540.jpgورز دادن مواد

 

حالا کمی از مخلوط برداشته و با دست به شکل گلوله های کوچیک درشون میاریم.

شیرین های گل و گلاب (1) http://www.bartarinha.ir

مجله آشپزی مثبت: متخصصین می گویند گلاب طبیعت گرم دارد مقوی معده است اعصاب و روان و قلب را تقویت می کند و برای رفع سردرد و بوی بد دهان مفید است. خب همه این ها دلایل قانع کننده ای

ادامه مطلب

 

%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%84-540x540.jpg593664deb2938.gifX

شکل دادن به ترافل

 

گلوله هارو داخل خلال پسته، خلال بادوم و پودر نارگیل میغلتونیم.

%D8%A2%D8%BA%D8%B4%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-540x540.jpgآغشته کردن به خلال پسته

 

در نهایت ترافل هارو داخل کپسول میذاریمشون.

%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%84-540x540.jpg593664deb2938.gifX

گذاشتن در کپسول

 

این ترافل هارو میتونین داخل ظرف در بسته به مدت طولانی نگهشون دارین و همراه چای یا به تنهایی سرو کنین … نوش جان.

%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%84-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7-2-540x540.jpgترافل خرما

 

 

https://www.2nafare.com

لینک به دیدگاه
اينم فوق العادس خوشمزه و يه طعم جديد:)

 

اره من درست کردم خیلی خوشمزه

من خرما رو کمکی تفت دادم با کره بعد داخلشو گردو گذاشتم و توپک دروردم و بقیه مراحل:ws3:

لینک به دیدگاه

یک پیشنهاد:

معمولا بسته هایی از خرماهای فشرده در بازار وجود داره که مستقیماً از نخلستان فشرده و قالبی شده و مناسب همین استفاده هاست.

رطب صادراتی چون باید ظاهرش حفظ بشه، مسلماً قیمت بالاتری هم داره و خوب تلاش بیشتری هم برای سالم رسیدنش از نخلستان تا شهر شما شده.

 

البته طعم خرماها می تونه با هم متفاوت باشه، اما بهرحال میتونید این که عرض کردم رو هم امتحان کنید. (مخصوصاً اگر قصد استفاده اقتصادی دارید:ws3:)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...