Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 هر کاری استاد انجام بده منم همون کارو میکنم خو گفتم برد رو تازه گرفتم من؟استاد؟ من 5تا دارم بازم کمه چون معمولا یچیزی استارت میزنم همه حرکتی روش میزنم دیگه باز نمیکنم اتصالات رو 2
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 به نظرم اینجا باشه برای بحث های خودمون در مورد هماهنگی ها و نظرات و ...و مطالب به صورت منسجم تو یه تاپیک باشه و اینکه هدفمون رو تا 1400 مشخص کنیم حس یه تاپیک دیگه نیست اگ بتونی بعد از مثلا چند روز اسپم ها رو پاک کنی خوبه 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 به نظرم اینجا باشه برای بحث های خودمون در مورد هماهنگی ها و نظرات و ...و مطالب به صورت منسجم تو یه تاپیک باشه و اینکه هدفمون رو تا 1400 مشخص کنیم پیشنهاد خیلی خوبیه اتفاقا منم میخواستم قبلا بگم ولی گفتم بذار دو تا پروژه درست درمون انجام بدیم بعد حرف تاپیک جدید رو بزنم اینکه یه تاپیک دیگه با موضوع پروژه های آردوینو و تو هر پست ی پروژه کامل توضیح داده بشه و فایل سورس با فایل شبیه سازی شده پروژه پیوست بشه اینطوری یکی بخواد مطالب یه پروژه رو دنبال کنه اذیت میشه بنده خدا 2
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 پیشنهاد خیلی خوبیه اتفاقا منم میخواستم قبلا بگم ولی گفتم بذار دو تا پروژه درست درمون انجام بدیم بعد حرف تاپیک جدید رو بزنم اینکه یه تاپیک دیگه با موضوع پروژه های آردوینو و تو هر پست ی پروژه کامل توضیح داده بشه و فایل سورس با فایل شبیه سازی شده پروژه پیوست بشه اینطوری یکی بخواد مطالب یه پروژه رو دنبال کنه اذیت میشه بنده خدا همیشه با نظم مشکل داشتم نه که بدم بیاد رو مخه فقط 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 همیشه با نظم مشکل داشتم نه که بدم بیاد رو مخه فقط قبول دارم .. ولی اگه باشه بهتره 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 کروروش تو همینجا بذار پروژه هارو جدا کردن و تاپیک جدید با من پست هاتو بعدا جدا میکنم و یه تاپیک براش میزنم 2
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 کروروش تو همینجا بذار پروژه هارو جدا کردن و تاپیک جدید با من پست هاتو بعدا جدا میکنم و یه تاپیک براش میزنم بذار چند تا پروژه بریم اگه دیدیم خوب پیش رفت به موازاتش یکی میزنیم چکیده اش رو اونور میزنیم اینجوری بهتره الان برنامه ال سی دی رو باز کردم اپن سورسه دیگه هیچی نداره موندم چی رو اموزش بدیم فقط تو بحث راه اندازی ماژول جالب میشه میشه مانور داد یکم 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 ;D 'TJDN HG SD ND F'DV?:| کی گفتید ال سی دی بگیر:| انقدر میرم فروشگاه آبروم میره خخخخ برای دو پروژه ی بعدی چی بگیرم:icon_pf (34): 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 بذار چند تا پروژه بریم اگه دیدیم خوب پیش رفت به موازاتش یکی میزنیم چکیده اش رو اونور میزنیم اینجوری بهتره الان برنامه ال سی دی رو باز کردم اپن سورسه دیگه هیچی نداره موندم چی رو اموزش بدیم فقط تو بحث راه اندازی ماژول جالب میشه میشه مانور داد یکم منم منظورم همین بود 2
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 ;D 'TJDN HG SD ND F'DV?:|کی گفتید ال سی دی بگیر:| انقدر میرم فروشگاه آبروم میره خخخخ برای دو پروژه ی بعدی چی بگیرم:icon_pf (34): بیا کشو رو کامل بدم بهت تو دو قسط 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 منم منظورم همین بود توبحث ماژول ها مثل وای فای جای بحث داره یکم 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 توبحث ماژول ها مثل وای فای جای بحث داره یکم من بیشتر به عنوان یه مهندس الکترونیک اومدم سمتش اینکه اطلاعاتی راجبش داشته باشم و اگه کاری ام تو این زمینه بود انجام بدم 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2017 من بیشتر به عنوان یه مهندس الکترونیک اومدم سمتش اینکه اطلاعاتی راجبش داشته باشم و اگه کاری ام تو این زمینه بود انجام بدم تموم شده درست ولی تنبل میکنه ادمو درستع هلو تو گلوعه ولی بدعادت میشیم :ws3: 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 تموم شده درست ولی تنبل میکنه ادمو درستع هلو تو گلوعه ولی بدعادت میشیم :ws3: من آره 87 رفتم 91 تموم کردم و 92 رفتم خدمت مقدس تا فروردین 94 آره خب ، جایی که هر چند وقت تکُ توک میرم چنتا برنامه نویس و چنتا طراح برد هستن همشون میگن آقا برو سمت اردوینو ! طراحی پی سی بی هم دانش میخواد هم وقت گیره و هم هزینه داره 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 من آره 87 رفتم 91 تموم کردم و 92 رفتم خدمت مقدس تا فروردین 94 آره خب ، جایی که هر چند وقت تکُ توک میرم چنتا برنامه نویس و چنتا طراح برد هستن همشون میگن آقا برو سمت اردوینو ! طراحی پی سی بی هم دانش میخواد هم وقت گیره و هم هزینه داره من الان در حال انجام خدمت مقدس هستم 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 یه سوال میخوواستم بدونم میشه به دوتا لامپ دستور خاموش روشن داد؟ و نحوه ی اتصالشون چطوره؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 خدمت به چی؟ سربازی دیگه منتهی از نوع استادم ... سرهنگ استادمه...سربازی بعد از 2 سال خلاص میشی مرد میشی من بعد از 2 سال تبدیل به تارزان شدم 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 یه سوال میخوواستم بدونم میشه به دوتا لامپ دستور خاموش روشن داد؟و نحوه ی اتصالشون چطوره؟ هر کدوم از یه پین مجزا ؟ 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 سربازی دیگه منتهی از نوع استادم ... سرهنگ استادمه...سربازی بعد از 2 سال خلاص میشی مرد میشی من بعد از 2 سال تبدیل به تارزان شدم دانشگاه افسری هستی مگه ؟ 3
ارسال های توصیه شده