ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ سلام میخام یه گنبد بکشم اما از گریق loft نتونستم . چکار کنم ؟ راه دیگه ای رو میشناسید بهم بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام میخام یه گنبد بکشم اما از گریق loft نتونستم . چکار کنم ؟ راه دیگه ای رو میشناسید بهم بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره شبیه همینی که کشیدی تو نمای جانبی یه ارک (کمان ) به اندازه مورد نظر میکشی ...با دستور revolve *rev میتونی درس کنی 3 لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام میخام یه گنبد بکشم اما از گریق loft نتونستم . چکار کنم ؟ راه دیگه ای رو میشناسید بهم بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه استوانه بکش ( یا دایره بزنی بعد ارتفا بدی بهش ) بعد با دستور fillet edge درستش کنی 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یه استوانه بکش ( یا دایره بزنی بعد ارتفا بدی بهش ) بعد با دستور fillet edge درستش کنی اره شبیه همینی که کشیدی تو نمای جانبی یه ارک (کمان ) به اندازه مورد نظر میکشی ...با دستور revolve *rev میتونی درس کنی ممنون بابت راهنمائیتون اما تا حالا این کار رو نکردم . این دستور هایی رو که گفتید از کجا بیارم یه کوچولو اگه میشه توضیح بدید . :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام من گنبد رو کشیدم ولی با برنامه ی Bevel profile . یه سوال کوچک داشتم میخاستم ببینم اکه بخام ویوپورتم رو به حالت تمام صفحه (alt+w)و بعد انوارابزارها رو محو کنم و کل صفحه ی نمایش رو ببینم چکار باید کنم ؟؟ کدوم دگمه رو روی کیبورد باید زد ؟ تو فتوشاپ tap رو بزنی این کار رو میکنه ولی توی تیریدی چی ؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ممنون بابت راهنمائیتون اما تا حالا این کار رو نکردم . این دستور هایی رو که گفتید از کجا بیارم یه کوچولو اگه میشه توضیح بدید .:icon_gol: تو مکس از دستور lathe تو modify میتونی استفاده کنی خیلی راحته.... rev تو اتوکد کار میکنه ... 3 لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلاممن گنبد رو کشیدم ولی با برنامه ی Bevel profile . یه سوال کوچک داشتم میخاستم ببینم اکه بخام ویوپورتم رو به حالت تمام صفحه (alt+w)و بعد انوارابزارها رو محو کنمو کل صفحه ی نمایش رو ببینم چکار باید کنم ؟؟ کدوم دگمه رو روی کیبورد باید زد ؟ تو فتوشاپ tap رو بزنی این کار رو میکنه ولی توی تیریدی چی ؟؟؟؟ برا خاموش کردن ریبونا ....بالا کلیک راس کن جای خالی ....بعد هر کدوم را نخواستی تیکشو بردار .... تو فتوشاپ از پنجره windows تیکاشو برمیداری .... 4 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ برا خاموش کردن ریبونا ....بالا کلیک راس کن جای خالی ....بعد هر کدوم را نخواستی تیکشو بردار ....تو فتوشاپ از پنجره windows تیکاشو برمیداری .... منظورم این کار نبود !!!! میخام نوار ابزارها با یه دکمه کنار زده بشن و فقط نمای تمام صفحه باشه . 2 لینک به دیدگاه
Bekerman1989 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ منظورم این کار نبود !!!! میخام نوار ابزارها با یه دکمه کنار زده بشن و فقط نمای تمام صفحه باشه . توی مکس ctrl+x توفتوشاپ tab وبعدش shift+f 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان. واسه نورهای فتومتریک ies دانلود کردم ولی نمیدونم چیجوری استفاده کنم!کــــــــــی بلده به من یاد بده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان. واسه نورهای فتومتریک ies دانلود کردم ولی نمیدونم چیجوری استفاده کنم!کــــــــــی بلده به من یاد بده؟؟؟ از قسمت نورهای وی ری ، نور وی ری ies رو انتخاب کن و بعد نور رو که ایجاد کردی از قسمت modify و تنظیمات نور ، روی گزینه none کلیک کن و مسیر فایل رو بهش نشون بده و انتخابش کن ، به همین راحتی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ معادل تریم اتوکد توی مکس چی هستش؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه سوال دیگه اینکه وقتی رندر میگیرم متریالام وبدون جزئیات نشون میده مثلا اگر کاغذ دیواریم طرح دار کرم هست فقط یه کرم ساده نشون میده یا مثلا چوبارو فقط یه قهوه ای ساده مشکل چیه؟ لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من نمیتونم پلانم رو که تو اتوکد زدم وارد تری دی مکس کنم،دلیلش چیه؟ لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ به نظرتون برای یاد گیری مکس کلاس رفتن ضروریه ؟! یا با مطالعه تو سایت میتونم یاد بگیرم الان کلاس با شهریه 180 دیدم به نظرتون برم یا نه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ معادل تریم اتوکد توی مکس چی هستش؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه سوال دیگه اینکه وقتی رندر میگیرم متریالام وبدون جزئیات نشون میده مثلا اگر کاغذ دیواریم طرح دار کرم هست فقط یه کرم ساده نشون میده یا مثلا چوبارو فقط یه قهوه ای ساده مشکل چیه؟ با سلام منظورت از trim برای بریدن خط هست یا حجم؟ برا متریالام فک کنم باید مقدار tile ی که دادی به حجمو کم کنی( از mtl editor) من نمیتونم پلانم رو که تو اتوکد زدم وارد تری دی مکس کنم،دلیلش چیه؟ من با import وارد میکنم، شما از کدوم مسیر رفتی؟ به نظرتون برای یاد گیری مکس کلاس رفتن ضروریه ؟!یا با مطالعه تو سایت میتونم یاد بگیرم الان کلاس با شهریه 180 دیدم به نظرتون برم یا نه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون خب نوبت شماست من خودم از سایتا و فیلمای آموزشی یادیدم ، بستگی به مقدار علاقه دارد لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خب نوبت شماست من خودم از سایتا و فیلمای آموزشی یادیدم ، بستگی به مقدار علاقه دارد مرسی از راهنماییتون من ریویت کار میکنم...ولی تو بازار کار همه از مکس تعریف میکنن یعنی من با استفاده از آموزش تو سایت کامل در حد کار کردن آماده میشم؟ میترسم معطل سایت بشم کلاسو از دست بدم...قیمتش مناسبه لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ مرسی از راهنماییتونمن ریویت کار میکنم...ولی تو بازار کار همه از مکس تعریف میکنن یعنی من با استفاده از آموزش تو سایت کامل در حد کار کردن آماده میشم؟ میترسم معطل سایت بشم کلاسو از دست بدم...قیمتش مناسبه خب اگه عجله ایه بری کلاس بهتره من عجله نداشتم اینجوری یادگرفتم البته بعد دوره مقدماتی حتما دنبال آموزش Vray هم باش. خعــــلی کمک میکنه به بهترشدن کارت لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من با import وارد میکنم، شما از کدوم مسیر رفتی؟ از همین مسیر ولی ارور میده در صورتی که فایل های دیگه رو قبول میکنه! لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ از همین مسیرولی ارور میده در صورتی که فایل های دیگه رو قبول میکنه! چه اروری؟ موقع import چه تنظیماتی انجام میدی واسش؟ لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ چه اروری؟ موقع import چه تنظیماتی انجام میدی واسش؟ اصلا به مرحله تنظیمات نمیرسه! میگه this file doesn't exist لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده