رفتن به مطلب

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

من اونو میدونستم و کار کرده بودم!!!!!اما الان یادم رفته!!!!فیلمشو هم داشتم!!!اما دادم به یکی از دوستانم!!!اگه پیدا کردم و یا به دستم رسید بهتون حتما خبر میدم!!!!

مرسی پویا جان :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 593
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مرسی پویا جان :icon_gol:

اینم لینک دانلودفایل حرکت دوربین در مسیر معین در 3d max

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

پسورد فایل :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان ورژن تری دی مکس 2012 چجوری میشه گذاشت تو 2009 ؟؟؟؟من تو تری دی مکس 2012 طراحی کردم تو کلاسمون در صورتی که من فقط تری دی مکس 2009 نصب شده دارم تو کامپیوترم و الانم باز نمیشه .... اگه میشه کمکم کنین ...

لینک به دیدگاه
دوستان تو تری دی مکس نسخه 32بیتی و نسخه 64بیتی چه فرقی باهم دارن؟؟؟؟ ممنون ...

مثل بقیه نرم افزارا به نظرم واسه ویندوز 32 یا 64

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای سیستم 32 بیتی یا 64 بیتیه.مثلا رو کامپیوترهای قدیمی مکس 32 بیتی نصب میشه و اگه بخوایم رو لپ تاپای جدید که اکثرا 64 بیتین مکس32 بیتی نصب کنیم ارور میده و باید 64 بیتی نصب کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

با سلام اینو برا خودم اتفاق افتاده که میگم ویندوز32 کل رم رو نمشناسه مثلا رم 4 رو 3.70 نشون میده درصورتی که ویندوز 64 حجم کامل 4 رو نشون میده و برا کار گرافیکی که رم مهمه 64 بهتره درصورتی که سیستمتون کشش داشته باشه :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مثل بقیه نرم افزارا به نظرم واسه ویندوز 32 یا 64
برای سیستم 32 بیتی یا 64 بیتیه.مثلا رو کامپیوترهای قدیمی مکس 32 بیتی نصب میشه و اگه بخوایم رو لپ تاپای جدید که اکثرا 64 بیتین مکس32 بیتی نصب کنیم ارور میده و باید 64 بیتی نصب کنیم
با سلام اینو برا خودم اتفاق افتاده که میگم ویندوز32 کل رم رو نمشناسه مثلا رم 4 رو 3.70 نشون میده درصورتی که ویندوز 64 حجم کامل 4 رو نشون میده و برا کار گرافیکی که رم مهمه 64 بهتره درصورتی که سیستمتون کشش داشته باشه :icon_gol:
دوستان ممنونم ... این 32بیتی یا 64بیتی اگه اشتباهی نصب بشه که آسیبی به لپ تاپم یا کامپیوترم وارد نمیشه؟؟؟؟ اگه میشه روش رجیستر کردن نرم افزار تری دی مکس 2013 رو تصویری یادم بدین ممنونتون میشم ...
  • Like 1
لینک به دیدگاه

سلام وممنون از آموزشتون یک سوال داشتم من دوبار مکس رو نصب کردم وهربار با اروریکسانی روبرو شدم که در هنگام نصب اول اروری شبیه کد رو میداد مثل این کد {1258533F-F127-40FC-216D-2743734E07ED} وبعد در ادامه نصب ارور manager plugin رو میده البته عکس ندارم چون از خیر نصبش چند روز پیش گذشتم میشه راهنمائیم کنید مشکل کجاست با اینکه مایا ومکس 2014رو از یکجا دانلود کردم مایا راحت نصب شد ولی مکس نه

البته ارور اول رفع شد خوشحال شدیم گفتیم راحت نصب میشه ولی در هنگام اجرا ارور دومیکه عکسشو گذاشتم میاد

Untitled.png

Untitled%201.png

• Like 2
لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان

سلام وممنون از آموزشتون یک سوال داشتم من دوبار مکس رو نصب کردم وهربار با اروریکسانی روبرو شدم که در هنگام نصب اول اروری شبیه کد رو میداد مثل این کد {1258533F-F127-40FC-216D-2743734E07ED} وبعد در ادامه نصب ارور manager plugin رو میده البته عکس ندارم چون از خیر نصبش چند روز پیش گذشتم میشه راهنمائیم کنید مشکل کجاست با اینکه مایا ومکس 2014رو از یکجا دانلود کردم مایا راحت نصب شد ولی مکس نه

البته ارور اول رفع شد خوشحال شدیم گفتیم راحت نصب میشه ولی در هنگام اجرا ارور دومیکه عکسشو گذاشتم میاد

Untitled.png

Untitled%201.png

دقیقا مثل این ارور چند روز پیش واسه من اومد ولی سر یه پروژه م اینطوری شد نه نصب برنامه :ws52: که مجبور شدم از autoback سه قرن پیش پروژه م استفاده کنم :banel_smiley_4:

من که راهی پیدا نکردم براش :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان

راستی من خودم یه مشکلی دارم دوستان کمک کنین خواهشا ضروریه :icon_pf (34):

من آبجکتای درخت وارد کارم میکنم برگهاش تو رندر نیست :icon_razz: فرمتش 3ds هست نمیدونم چرا نیس :w58: فقط شاخه دارن :banel_smiley_4:

رندرم vray هست اصن ربطی به این داره ؟؟!! :whistle:

لینک به دیدگاه

این هم یه تریدی ساده .

او قسمت بنفش و زرد کوچگتر باید به صورت پیچ خورده در بیاد .

اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بهم بگید .

hnn44u2ih9vk8op8299y.jpg

ezxo04ypzv4326bln6s8.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام خوبین؟

خسته نباشین...

ببخشید من بعضی از متریالامو وقتی show هم میزنم تو view portam نشون نمیدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

چیکار کنم

بعدش من یه فایل مکسو که جدا کشیدم می خوام بیارم تو یه فایل مکس دیگه از merge استفاده کردم نمیشه

تورو خدا زودتر بهم بگین پایان نامه ام مونده اگه کسی میدونه پیغام خصوصی برام بذاره:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام بچه ها.من دارم از روی فیلم آموزشی وی ری یاد میگیرم به یه جاهایی وارد نیستم.الان وقتی میرم تو get materialگزینه ی vray mtlنیست.و فقط گزینه هایی که از لایبرری آوردم هست هیچ جوره هم پاک نمیشن :( قبل اینکه از لایبرری استفاده کنم vray mtl بود اما دیگه نیس.چیـــــــــــکار کنم؟

87e6asf8mvj6e822ogy.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام خوبین؟

خسته نباشین...

ببخشید من بعضی از متریالامو وقتی show هم میزنم تو view portam نشون نمیدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

چیکار کنم

بعدش من یه فایل مکسو که جدا کشیدم می خوام بیارم تو یه فایل مکس دیگه از merge استفاده کردم نمیشه

تورو خدا زودتر بهم بگین پایان نامه ام مونده اگه کسی میدونه پیغام خصوصی برام بذاره:sad0:

احتمالا تکسچرا رو نمیتمونه بشناسه .....براش ادرس بدی شاید درس بشه

فایلتو مستقیم وارد مکس کن ....درکش کن ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها.من دارم از روی فیلم آموزشی وی ری یاد میگیرم به یه جاهایی وارد نیستم.الان وقتی میرم تو get materialگزینه ی vray mtlنیست.و فقط گزینه هایی که از لایبرری آوردم هست هیچ جوره هم پاک نمیشن :( قبل اینکه از لایبرری استفاده کنم vray mtl بود اما دیگه نیس.چیـــــــــــکار کنم؟

بعد از اینکه وارد متریالای مکس شدی ....

از اول میگم..

M+STANDARD+MATERIALS+VRAY ADV.... VRAY MTL

78057966789824480746.png

• Like 3
لینک به دیدگاه

همون فرقایی که همه نرم افزارهای 32 و 64 بیتی دیگه دارن:a030:......

• Like 1
لینک به دیدگاه

البته بیت نرم افزار ها به سیستم پایه بر میگرده ....

اگه ویندوز 32 باشه (معمولا pc ها ) باید تمام برنامه هاس هم 32 باشن

و اگه سیستم 64 باشه ( not e book ها ) نرم افزار های 32 نصب نمیشن معمولا خطا میدن.که باید 64 ریخته بشه......

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...