Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی: دوستان می تونن هر اشکالی در مورد اتوکد دارن اینجا مطرح کنن تا روند آموزشی به هم نخوره. پیشایپش سپاسگزارم. 22 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آرمین جان این تاپیک دست شما رو می بوسه! 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آرمین جان این تاپیک دست شما رو می بوسه! ................. 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ چرا من هر چی می کنم نمیشه:ws18: کف اتاق هم بالا میاد 6 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چرا من هر چی می کنم نمیشه:ws18:کف اتاق هم بالا میاد دوست من شما کارت رو درست انجام دادی در قسمتهای بعدی می گم که چطور اون رو اصلاح کنی امیدوارم موفق باشی 8 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ هادی جان دمت گرم عالی بود:w155: با این دستور presspull کلی حال کردم:w14: ولی هر چه کردم نتونستم با ین دستور جای پنجره و در را خالی کنم از subtract استفاده کردم از تصویر را هم چاشنی آموزشت کنی وری گود میشه:camera2: 2 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ هادی جاندمت گرم عالی بود:w155: با این دستور presspull کلی حال کردم:w14: ولی هر چه کردم نتونستم با ین دستور جای پنجره و در را خالی کنم از subtract استفاده کردم از تصویر را هم چاشنی آموزشت کنی وری گود میشه:camera2: با ucs ها بلدی کار کنی ؟ اگه بلدی ucs مربوط به اون قسمتی رو که می خوای در یا پنجره بزنی تنظم کن بعد بزن عمل می کنه 3 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ با ucs ها بلدی کار کنی ؟ اگه بلدی ucs مربوط به اون قسمتی رو که می خوای در یا پنجره بزنی تنظم کن بعد بزن عمل می کنه نه متاسفانه یه توضیح کوچولو در موردش میدی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ حتماً چند مورد دیگن اونا رو می گم بعد ucs ها رو می گم بعد نمونه کارهاتونو با هم چک می کنیم 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ايييش توروخدا سه بعدي چيه دارم ديوونه ميشم يه ماه هم نميشه ياد گرفتم بعد يه پرسپكتيو سخت هم دارم جاتون خالي دارم باهاش كل كل ميكنم راسي يه سوال از قسمتmodify 3d rotate هر چي بهش زاويه ميدم ساختمونمو نميچرخونه ميخوام 45 درجه بچرخه چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ايييش توروخدا سه بعدي چيه دارم ديوونه ميشميه ماه هم نميشه ياد گرفتم بعد يه پرسپكتيو سخت هم دارم جاتون خالي دارم باهاش كل كل ميكنم راسي يه سوال از قسمتmodify 3d rotate هر چي بهش زاويه ميدم ساختمونمو نميچرخونه ميخوام 45 درجه بچرخه چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ............ max یا cad؟ اگهcad......... انتخاب می کنی گزینه رو کره با س دایره می یاد که معرف سه بعد بعد یه نقطه 3dبه عنوان نقطه چرخش انتخاب می کنی بعد یکی از سه دایره (میخوای در همون مسیر بچرخه مانندحول محور x)می زنی بعد درجه رو مینویس بعد enter.... همین لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ............max یا cad؟ اگهcad......... انتخاب می کنی گزینه رو کره با س دایره می یاد که معرف سه بعد بعد یه نقطه 3dبه عنوان نقطه چرخش انتخاب می کنی بعد یکی از سه دایره (میخوای در همون مسیر بچرخه مانندحول محور x)می زنی بعد درجه رو مینویس بعد enter.... همین دستت درد نكنه اما نخندچون همين كارو دارم ميكنم و نميشه قبلا همينطوري كار ميكردما اما الان جواب نميدهرفته رو مخم 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دستت درد نكنه اما نخندچون همين كارو دارم ميكنم و نميشهقبلا همينطوري كار ميكردما اما الان جواب نميدهرفته رو مخم ............. ببخشید نمی خواستم مسخره کنم!!!!:w139: فکر کنم اون حجم ببری توی یه صفحه جدید درست بشه لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ايييش توروخدا سه بعدي چيه دارم ديوونه ميشميه ماه هم نميشه ياد گرفتم بعد يه پرسپكتيو سخت هم دارم جاتون خالي دارم باهاش كل كل ميكنم راسي يه سوال از قسمتmodify 3d rotate هر چي بهش زاويه ميدم ساختمونمو نميچرخونه ميخوام 45 درجه بچرخه چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما میتونید بدون استفاده از 3d rotate هم این کار رو انجام بدید به این صورت که ucs مربوطه رو تغییر می دید بعد با همون rotate معمولی کار چرخش رو انجام می دید که راحت تر و مطمئن تره بحث ucs ها رو در ادامه می گم براتون 2 لینک به دیدگاه
Hosein safr 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من نمی دونم چطور به شکلی که طراحی کردم متریال بدهم و در رندر بتونم شکل طراحی شده را با متریالش ببینم هر کاری می کنم متریال روی شکل اجرا نمیشه لطفا راهنماییم کنید 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان از شما یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید، خیلی ضروریه من یه فایل اتوکد دارم که z لایه های مختلف و خط و خطوط و باندریاش یکی نیس! یعنی وقتی 3dview رو میزنم توی چند سطح قرار میگیرن شمامیدونید چه جوری میشه همه zهاشو یکی کرد! من مطمئنم یه راهی داره چون قبلا امتحان کرده بودم ولی الان یادم رفته لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان از شما یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید، خیلی ضروریهمن یه فایل اتوکد دارم که z لایه های مختلف و خط و خطوط و باندریاش یکی نیس! یعنی وقتی 3dview رو میزنم توی چند سطح قرار میگیرن شمامیدونید چه جوری میشه همه zهاشو یکی کرد! من مطمئنم یه راهی داره چون قبلا امتحان کرده بودم ولی الان یادم رفته شما از منوی فایل گزینه export رو انتخاب کن بعد تو قسمت file of type گزینه metafile رو انتخاب کن شکلتو انتخاب کن ردیفه ولی یادت باشه که مقیاست رو تغییر میده باید برگردونیش به مقیاس درستش با فرمان scale 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان گلم سلام:icon_gol: میگم من موخوام فایل اتوکدو قفلش کنم. یه فایل مهم هستش که میخوام ازش پلات تهیه کنم ولی میخوام کسی نتونه ازش استفاده کنه و یا تغییرات اعمال کنه باید چیکار کنم. منظورم این بود که فایل باز بشه و ÷لات بشه ازش تهیه کرد ولی امکان تغیرر یا ر کار دیگه نشه روش انجام داد:w16: لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان گلم سلام:icon_gol:میگم من موخوام فایل اتوکدو قفلش کنم. یه فایل مهم هستش که میخوام ازش پلات تهیه کنم ولی میخوام کسی نتونه ازش استفاده کنه و یا تغییرات اعمال کنه باید چیکار کنم. منظورم این بود که فایل باز بشه و ÷لات بشه ازش تهیه کرد ولی امکان تغیرر یا ر کار دیگه نشه روش انجام داد:w16: یه خروجی pdfازش بگیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده