hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دقیقا اشتباه استدلال کردی:4chsmu1: نه اون نبود اینی که من میگم یه ذره فرق داره... آقا من انصراف دادم فقط جوابشو بگو لطفا 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خب میتونستن بگن یا سبزه یا ابی!!!یعنی اینطوریم نمیشه گفت؟؟:imoksmiley: اون فقط جواب میده نمیدونم...یعنی نتونسته بفهمه چه رنگیه...شاید بین 2 تا شک داشته شاید بین 3 تا ما و اون نفر آخری اینشو نمیدونیم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نه اون نبود اینی که من میگم یه ذره فرق داره...آقا من انصراف دادم فقط جوابشو بگو لطفا بعدا میگیم حالا جوابشو 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ جناب سوال کندده....اگه میشه یه راهنمایی بفرمایین.... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ جناب سوال کندده....اگه میشه یه راهنمایی بفرمایین.... راهنمایی کردم دیگه چهارمی از حرفهای نفرای قبلی نتیجه میگیره باید ببینین اولی چرا نتونسته بفهمه کلاهش چه رنگیه...چه رنگایی دیده یعنی بعد هم دومی و سومی هم همینطور 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ راهنمایی کردم دیگهچهارمی از حرفهای نفرای قبلی نتیجه میگیره باید ببینین اولی چرا نتونسته بفهمه کلاهش چه رنگیه...چه رنگایی دیده یعنی بعد هم دومی و سومی هم همینطور خووووب اینا چها قلو هستن پس چهارتاشون کورا دیگه..... تو حرفات تناقض داری... این مشکل کوری مادرزادیه اینا رو مشخص کن.. لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اولی نفهمیده چون کلاش یا سبز بوده یا آبی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خووووب اینا چها قلو هستن پس چهارتاشون کورا دیگه.....تو حرفات تناقض داری... این مشکل کوری مادرزادیه اینا رو مشخص کن.. من کی گفتم چهار قلوئن؟ قداشونو ببینی خودت میفهمی نیستند :45645: ابی نمیشه کامل بگین خوب...چرا میگی ابی؟ اولی نفهمیده چون کلاش یا سبز بوده یا آبی کامل بگین خوب...چرا میگی ابی؟ با دلیل و استدلال جواب رو بگین دیگه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ببین چقدر شببیه همن...اینا چهار قلوئن.... میگی چهار قلو نیستن که منو منحرف کنی از سوال....:167: لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بابا شانسي گفته يه چي پرونده از شانسش گرفته لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ببین چقدر شببیه همن...اینا چهار قلوئن....میگی چهار قلو نیستن که منو منحرف کنی از سوال....:167: :v57xpgj21gn50sq6izf بابا شانسي گفته يه چي پرونده از شانسش گرفته 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :v57xpgj21gn50sq6izf خوب کلاش بنفش بوده.... ((اما چهار قلوئناااااااا ...)) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بنفش چون از نفرات قبل که میپرسیدن؛ اونا میدین که نفر 4 بنفش گذاشته، پس ماله خودشون یا آبی میشد یا سبز، که اینو نمیدونستن درسته؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بنفش چون از نفرات قبل که میپرسیدن؛ اونا میدین که نفر 4 بنفش گذاشته، پس ماله خودشون یا آبی میشد یا سبز، که اینو نمیدونستن درسته؟ نه غلطه نفر چهارم از کجا میدونسته اینا همچین فکری کردند؟ راهنمایییی: باید دونه دونه از نفر اول شروع کنین استدلال کنین که چرا گفته نمیدونم؟ اگر چه حالتی بود میگفت میدونم؟بعد این حالت ها رو حذف کنین برین نفر بعدی تا آخر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نه غلطه نفر چهارم از کجا میدونسته اینا همچین فکری کردند؟ راهنمایییی: باید دونه دونه از نفر اول شروع کنین استدلال کنین که چرا گفته نمیدونم؟ اگر چه حالتی بود میگفت میدونم؟بعد این حالت ها رو حذف کنین برین نفر بعدی تا آخر خب؛ از اونا که سوال میکردند؛ این میشنید دیگه؛ کور بود؛ کر نبود که؛ بعد میام استدلال میکنم؛ الان وخت ندارم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خب؛ از اونا که سوال میکردند؛ این میشنید دیگه؛ کور بود؛ کر نبود که؛ بعد میام استدلال میکنم؛ الان وخت ندارم خوب اونا میگفتند نمیدونم.... نمیگفتند دارم بفنش میبینم که لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شعبده بازی بلد بوده...:girl_yes2: کلاشو هر رنگ میخواسته درمیاورده؟؟؟ لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کامل بگین خوب...چرا میگی ابی؟ کامل بگین خوب...چرا میگی ابی؟ با دلیل و استدلال جواب رو بگین دیگه یعنی واقعا میخوای اونهمه استدلال بنویسم!!ملت خو گیج میشن.اینچیزا روی کاغذ فقط میشه توضیح داد 3نفر اخری 2تا سبز و 1بنفش ندارن چون اولی میفهمید کلاهش ابیه پس این ترکیبا میمونن 3ابی 2ابی 1سبز 2ابی 1بنفش ابی سبز ینفش ابی 2سبز از طرفی با توجه به استدلال خط اول نفر سوم احتمال میده که کلاه اولی میتونه هر سه رنگ باشه و با توجه به اینکه کلاهش چه رنگیه و ترکیبایی که نوشتم بازم 6ترکیب برای 3حالت بوجود میاد و اخرشم میشه ابی... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده