hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من چقدر باهوشمممممممممممم تشویقم کنید ....:shad: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما خب, یه شب نگهبانه کارخونه ؛ خواب میبینه که اگه فردا صبح رییس کارخونه که میخواد بره مسافرت؛ سوار هواپیمات شه؛ هواپیما سقوط میکنه و میمیره؛ سریع از کارخونه با رییسش تماس میگیره که فردا نرو, صبح میشه ؛ رییس کارخونه میاد , و میگه تو درست گفتی؛هواپیما سقوط کرد, منم پروازرو قبلش کنسل کردم, میلیون تومن میده به نگهبانه ولی اخراجش میکنه؛ حالا بگید؛ ببینم, چرا اخراجش کرد؟ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما خب, یه شب نگهبانه کارخونه ؛ خواب میبینه که اگه فردا صبح رییس کارخونه که میخواد بره مسافرت؛ سوار هواپیمات شه؛ هواپیما سقوط میکنه و میمیره؛ سریع از کارخونه با رییسش تماس میگیره که فردا نرو, صبح میشه ؛ رییس کارخونه میاد , و میگه تو درست گفتی؛هواپیما سقوط کرد, منم پروازرو قبلش کنسل کردم, میلیون تومن میده به نگهبانه ولی اخراجش میکنه؛ حالا بگید؛ ببینم, چرا اخراجش کرد؟ [/url]آخه نگهبان کارخونه چرا خوابیده؟ مسئله این است.... خواب هنگام انجام وظیفهههههههههههه وای اخراج:ch2ufgmz56uf5avkr6t لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آخه نگهبان کارخونه چرا خوابیده؟مسئله این است.... خواب هنگام انجام وظیفهههههههههههه وای اخراج:ch2ufgmz56uf5avkr6t عههههههههه؛ تو از کجا میدونستی؛ دهه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ کمی فکر در حد 10 ثانیه.... گفتم که با هوشم..... چرا تشویقم نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cryingf: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما یه آقایی , خونش طبقه 18 یه ساختمونه؛ اما همیشه تا طبقه 13 با آسانسور میره؛ بقیش رو پیاده( از راه پله) میره؛ اون چرا اینکار رو میکنه, یعنی چرا بقیش رو با آسامسور نمیره؟ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ انگار دارم بازارتو کساد میکنم . من برم......... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما یه آقایی , خونش طبقه 18 یه ساختمونه؛ اما همیشه تا طبقه 13 با آسانسور میره؛ بقیش رو پیاده( از راه پله) میره؛ اون چرا اینکار رو میکنه, یعنی چرا بقیش رو با آسامسور نمیره؟ خب لابد آسانسور فقط تا طبقه 13 بوده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ انگار دارم بازارتو کساد میکنم .من برم......... بمون ؛ اجکال نداره خب لابد آسانسور فقط تا طبقه 13 بوده نههههههههههههههههههه , اشتباهه؛ آسانسور تا طبقه 18 هم میره درست نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ نههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بمون ؛ اجکال نداره نههههههههههههههههههه , اشتباهه؛ آسانسور تا طبقه 18 هم میره نههههههههههههههههههههههههه خیلی خوشحال شدی اشتباه گفتما خودمونیم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما یه آقایی , خونش طبقه 18 یه ساختمونه؛ اما همیشه تا طبقه 13 با آسانسور میره؛ بقیش رو پیاده( از راه پله) میره؛ اون چرا اینکار رو میکنه, یعنی چرا بقیش رو با آسامسور نمیره؟ مشکل روانی داشته؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مشکل روانی داشته؟؟؟ نه :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما یه آقایی , خونش طبقه 18 یه ساختمونه؛ اما همیشه تا طبقه 13 با آسانسور میره؛ بقیش رو پیاده( از راه پله) میره؛ اون چرا اینکار رو میکنه, یعنی چرا بقیش رو با آسامسور نمیره؟ آها یافتم لابد دستش نمیرسیده دکمه 18 رو بزنه بیچاره دلم سوخت.......... آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آها یافتملابد دستش نمیرسیده دکمه 18 رو بزنه بیچاره دلم سوخت.......... آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم نظرم اينه و فكر كنم كاملا هم درست باشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آها یافتملابد دستش نمیرسیده دکمه 18 رو بزنه بیچاره دلم سوخت.......... آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آها یافتملابد دستش نمیرسیده دکمه 18 رو بزنه بیچاره دلم سوخت.......... آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما تو یه اتوبوس 40 نفره؛ بین احمد آقا و راننده دعوا میشه؛ اتوبوس وای میسه؛ پلیس میاد؛ همون اول بدون این که کسی بگه احمد آقا کیه؛ پلیس میفهمه که احمد آقا کیه؛ اون از کجا فهمید؟ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ معما معما تو یه اتوبوس 40 نفره؛ بین احمد آقا و راننده دعوا میشه؛ اتوبوس وای میسه؛ پلیس میاد؛ همون اول بدون این که کسی بگه احمد آقا کیه؛ پلیس میفهمه که احمد آقا کیه؛ اون از کجا فهمید؟ تو اتوبوس فقط یه نفر بوده اونم احمد آقا بیکار بوده واسه یه نفر راه بندازه ماشین رو که دعوا هم کنه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تو اتوبوس فقط یه نفر بوده اونم احمد آقابیکار بوده واسه یه نفر راه بندازه ماشین رو که دعوا هم کنه نچ؛ دیگه سوختیا, نمیتونی حدس بزنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده