رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم:

 

1 ليوان شكر 3 ليوان شير، نصف ليوان گردو (بيشتر هم شد اشكالي ندارد)، گلاب، مقداری وانيل، كاكائو در صورت تمايل براي رنگ دادن.

 

 

 

طرز تهيه:

 

شير و شكر را به جوش آورده در حرارت ملايم هم مي زنيم تا به اندازه فرني غليظ شود سپس گردوی آسياب شده را اضافه كرده هم مي زنيم، گلاب و وانيل را هم اضافه كرده هم می زنیم آنقدر که (مانند رب بايد تف دهيم) پاق پاق كند هم مي زنيم برای اينكه ببينم رسيده يا نه پيش دستي را چرب كرده كمي از مايع را داخل پيش دستي مي ريزيم اگر از ظرف جدا نشد نرسيده اگر جدا شد رسيده و يا در مقداری آب سرد كمي از مايع را ريخته اگر همديگر را گرفت و پاشیده نشد رسيده در غير این صورت هنوز نرسيده تخت تف می دهیم بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی يا مربع مي بريم و مي توانيد رویش را برای تزئين مغز پسته نيم کوب یا پودر نارگيل بريزيد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...