samaneh66 10,265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: 1 ليوان شكر 3 ليوان شير، نصف ليوان گردو (بيشتر هم شد اشكالي ندارد)، گلاب، مقداری وانيل، كاكائو در صورت تمايل براي رنگ دادن. طرز تهيه: شير و شكر را به جوش آورده در حرارت ملايم هم مي زنيم تا به اندازه فرني غليظ شود سپس گردوی آسياب شده را اضافه كرده هم مي زنيم، گلاب و وانيل را هم اضافه كرده هم می زنیم آنقدر که (مانند رب بايد تف دهيم) پاق پاق كند هم مي زنيم برای اينكه ببينم رسيده يا نه پيش دستي را چرب كرده كمي از مايع را داخل پيش دستي مي ريزيم اگر از ظرف جدا نشد نرسيده اگر جدا شد رسيده و يا در مقداری آب سرد كمي از مايع را ريخته اگر همديگر را گرفت و پاشیده نشد رسيده در غير این صورت هنوز نرسيده تخت تف می دهیم بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی يا مربع مي بريم و مي توانيد رویش را برای تزئين مغز پسته نيم کوب یا پودر نارگيل بريزيد. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .