Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ با عرض شرمندگی بابت تأخیری که برای برگزاری مسابقه داشتیم، بالاخره استارت مسابقه زده شد قبل از شروع مسابقه حتماً با دقت این نکات رو بخونید: 1- برای ورود به آزمون نیاز به نام کاربری و پسورد هستش که از طریق پیغام خصوصی به اطلاع شرکت کنندگان میرسه. 2- تو مرحله بعدی ایمیل خودتون رو حتماً وارد کنید. 3- هرکس فقط یکبار حق شرکت در مسابقه و پاسخ دهی به سوالات رو داره. 4- پاسخگویی به هر سوال فقط 12 ثانیه زمان لازم داره. پس در حدود 6 دقیقه زمان مسابقه، سعی کنید تمرکز بالا در هنگام پاسخگویی به سوالات داشته باشید. 5- برای باز شدن صفحه سوالات، flash player مرورگر باید فعال باشه و لود اولیه صفحه شاید چند ثانیه زمان ببره. زمان شرکت در مسابقه از الان تا ساعت 10 شب روز جمعه 29 بهمن می باشد. لینک سوالات مسابقه موفق باشید 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ سلام علیکم نفر اول اسپم میکنم اگه اشکال داره پاک کنید من یکم گیج شدم نفهمیدم کی باید جواب بدیم؟ 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سلام علیکم نفر اول اسپم میکنم اگه اشکال داره پاک کنیدمن یکم گیج شدم نفهمیدم کی باید جواب بدیم؟ مگه اسپم بده هر موقع كه خواستي ولي تا جمعه ساعت ١٠ 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ اصلا صفحه ش برا من بالا نمیاد با ie هم اینجوری شد که مسلما نتیجه ش هم میشه این دیگه:| :| 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ من عصر سرکار برم جواب بدم خونه ندارم فلش 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ :icon_razz: فونت b nazanin داشتی دیگه رو سیستم؟ چون فونت عمومی فارسی هستش دیگه تو تاپیک اعلام نکردم اگر بقیه هم مشکل داشتن، مجدد برگزار می کنیم آزمونو 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ فونت b nazanin داشتی دیگه رو سیستم؟ چون فونت عمومی فارسی هستش دیگه تو تاپیک اعلام نکردماگر بقیه هم مشکل داشتن، مجدد برگزار می کنیم آزمونو بله داشتم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سلام منم همین مشکل رو داشتم برعکس بود برای خودشم جواب میداد 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ محمد جان خدا خیرت بده.... یعنی نابودم کردی قشنگ فهمیدم کلا تو اون چیزایی که فک می کنم یکم اطلاعات دارم..هیچی ندارم... بعد تو اون قسمت هایی که اطلاعات اصلا ندارم..علامه ی دهری هستم برای خودم یک نکته ی کوچیک بگم..من مشکلی تو خوانش سوال اون جور که علی جان داشت..نداشتم... ولی الان از گزینه ی ریویو که در اخر کویئز در اختیارم قرار داده شده استفاده کردم...(بعد از جمله شما رد شدید می زاره اون گزینه رو..می تونین برین ببینین که چه سوال هایی رو درست جواب دادین کدوم ها رو غلط) من تازه اونجا فهمیدم اول بعضی از سوال ها چرا برام نامفهموم بود... بعضی سوالا اولین کلمه پرسش نمی افتاد.... یکی از همین سوالا رو من شانسی جواب دادم..درست از آب در اومد(یعنی اصلا سوال رو نفهمیدمکاش بقیه رو نمی فهمیدم همین جوری می زدم) تنها نکته ی مثبت برای من این بود..دفعه قبل 34 سوال بود..شدم 110 امتیاز... ایندفعه 30 تا سوال بود..شدم 120 امتیاز...(اینگونه به خود دلداری میدهند) مرسی محمد جان...از دفعه ی قبل خیلی بهتر شده بود.... حتی اگر زمان بیشتر هم بود..نهایتا من شاید می تونستم یکی یا دو تا دیگه رو درست جواب می دم..مخصوصا اون سوال هایی که هم سوال طولانی بود و هم جواب....مثه اون میدونه... حد آشنایی من به این سوالات همین بود و بیشتر نبود آرامش پیشکش لحظه هاتون 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ چرا آخه بیشتر از 5 تا سوال اولش نیفتاده بود همینطوری جواب دادم... چرا انقد سخت بوودن 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ واسه منم فونتش چپکی بود میگه متاسفانه شما رد شدید رد شدم که خوبه اگه میموندم بد بود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ ای بابا چرا اینطوری شدن این سری :icon_pf (34): این همه تأخیر افتاد، آخرشم خراب شد 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ ای بابا چرا اینطوری شدن این سری :icon_pf (34): این همه تأخیر افتاد، آخرشم خراب شد 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ من امتحان نکردم دیدم همه میگن دچار مشکل شدیم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ یه بار دیگه با سوال های آسون امتحان کنید شاید جواب بده 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ آقای عارف دستتون درد نکنه ولی فونتا بهم ریخته و غیر قابل خوندن بود، اولش حتی صفحه رو بستم ولی چون احتمالا یه مدت به نت دسترسی نداشته باشم دیگه همینجوری از خودم جواب دادم بامزه تر اینکه سوالی که خودم فرستاده بودمم به خاطر ناخوانا بودن فونت نتونستم جواب بدم ! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۵ عذر میخوام از همگی به خاطر این مشکل :icon_pf (34): مخصوصا دوستانی که خودشون هم زحمت کشیده بودن، سوال فرستاده بودن. 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ یه رمز و پسورد هم بدین من خودمو تست کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده