parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خوب شاید گیلانی نباشی.......... عیبی نداره..... گفتم: نگاه کن. ماشاء الله از دست و پنجه این دختر همینجور هنر و ذوق و کدبانویی میباره. الهی که از زندگیت خیر و خوبی ببینی که خودت یه استادی......... خوب واقعاً استادی دیگه نیستی مگه.......... ای بابا چرا شرمنده می کنین.. من شمالی هستم اما متاسفانه اصلاً شمالی بلد نیستم... :w74: 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی فوق العاده بود....کلی حسودیم شد 5 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به پری عزیز واقعآ بهت تبریک میگم و امیدوارم موفق باشی و سربلند و همیشه شاهد کارهای زیبات باشیم . 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ بابا هنــــــــــــــرمـــــــــــنــــــــد عالی بود. 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سلام پری جون کارت عالیه موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ عالی بود ، کارت بیسته سلام به پری عزیز واقعآ بهت تبریک میگم و امیدوارم موفق باشی و سربلند و همیشه شاهد کارهای زیبات باشیم . بابا هنــــــــــــــرمـــــــــــنــــــــد عالی بود. سلام پری جون کارت عالیه موفق باشی هنرمندانه. ممنون دوستای عزیزم... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ یه خانوم مدیر هنر مند کارات عالی بود مرسی 3 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پري جون خدائيش هنرمنديا بايد گفت از هر تار موت چندتا هنر ميباره چون انگشتها در برابر هنر تو كم مياره ايول ايول موفق باشي 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی عالی همینجور پیش بری حتما یه نقاش حرفه ای میشی گلم برات آرزوی موفقیت میکنم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلییییییییییی زیبا بود موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ همشون مثل خودت زشتند بزار کنار این کارو برو دنبال یه کار دیگه :dancegirl2: ----------------------------- :w72: قشنگ بودندددددددد :icon_gol: این پری کوچولو بزرگ شه چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وای وای پری کوچولو موچولویه نانازی چقدر هنرمنده!:dancegirl2: ماشالله...:connie_24: حتما خودتو اسپند کن....:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ همشون مثل خودت زشتندبزار کنار این کارو برو دنبال یه کار دیگه :dancegirl2: ----------------------------- :w72: قشنگ بودندددددددد :icon_gol: این پری کوچولو بزرگ شه چی میشه؟ خودت زشتی!!! :w00: خُو مِرسی... :w72: وای وای پری کوچولو موچولویه نانازی چقدر هنرمنده!:dancegirl2:ماشالله...:connie_24: حتما خودتو اسپند کن....:flowerysmile: مۀسی گیلاسی... :2rqfst4: 4 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ این رو سه شنبه ی همین هفته کشیدم... خونه ی خواهرم بودم و حوصلم سر رفته بود دفتر و مدادم رو برداشتم و یه طرحِ ساده کشیدم! (طرحش یادم نیست واسه کیه ) خیلی هم زشت کشیدمش! :w74: سراب ردّ پای تو، کجای جاده پیدا شد کجا دستاتو گم کردم که پایان من اینجا شد کجای قصه خوابیدی که من تو گریه بیدارم که هر شب هُرم دستاتو به آغوشم بدهکارم تو با دلتنگی های من تو با این جاده همدستی تظاهر کن ازم دوری تظاهر میکنم هستی! . . . . . . . . . . . . واسه برگشتنت هر شب درها رو باز میزارم! 8 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ عکس منم بکش بعد برام پست کن منتظرم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ عکس منم بکش بعد برام پست کن منتظرم:persiana__hahaha: عمراً 2 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: خیلی عالیه عزیزم .... کاراتو دیدم هوس کردم فردا یه تابلو شروع کنم البته به هنرمندی شما نیستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده