Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سرتو از سجده بر ندار :)))) خوبيم همه، شكر :) تقبل الله اعمالکم فترکم الله(خداوند بترکاندتان)
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سلامصب شب یلداتون بخیر من مردم از خستگی طاقت بیاررررر تو نباید بمیرییییییییی
ttt...kkk 67 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سلام به همه اولین صبح زمستون 95 بخیر... انشالله هممون زمستون شادی در پیش داشته باشیم... یه چیز بگم؟ توی دی و بهمن هیچ تعطیلی نداریم...:icon_razz: یه چیز دیگه هم بگم؟ الان وارد دی ماه شدیم.. ینی امتحانات در راهه... از ما گفتن بود.. راستی لازم به ذکره که دوماه دیگه آغاز خونه تکونی هاست... من دیگه حرفی ندارم:whistle: راستی بذارید از همین جا یه تبریک حـسابـی به متولدین زمستون بگم... :icon_gol:دیی ها... بهمنی ها... اسفندی ها... تولدتون مبارک.:hapydancsmil:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سلااااااااااام یلدای همتون با یه کوچولو تاخیر مبارک.امیدوارم همیشهه شااااااااااااااااااد و موفق باشید. خوشحالم که خیلیاااا اومدن.همه ی اونایی که فکر میکنم خیلی وقته به انجمن سر نمیزنن.یلدا بهونه خوبی بود که بازم کنار هم باشیم.که متاسفانه من دیر رسیدم.:icon_pf (34): انتظار داشتم تاپیک حداقل یه 30 صفحه ای جلو بره.:icon_pf (34):واقعا 11 صفحه اسپم یا به قول مدیر آموزشمون گفتگو :w888:خیلییییییییی کمه.دوستان قبول کنید که کم کاری کردید و در آخر سعی کنیم آغاز فصل جدید ، تلنگر و بهونه ای برای گرفتن تصمیمات قشنگ زندگیمون باشه.
ttt...kkk 67 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 یلدا مبارک...امشبم شب یلداس غمتون نباشه آره منم شنیدم خیلی جالبه پس دوباره یلدا مبارک...
saba mn 20993 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 دوباره امشب یلدا مبارک https://www.noandishaan.com/forums/thread157023.html#post1615810
mahsa saraee 680 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 شب یلدا قسمت دوم مبارک....شما رو نمیدونم ولی دیشب خیلی از خوردنی ها جا موند...خدا یاری کنه امشب تمومشون میکنیم:gnugghender: راستی شب یلدا بازپخش نداره؟.....آخه چجوری امشب همه رو تموم کنم:icon_pf (34):
manufacturing 124 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 دوستان عزیز امیدوارم یلداتون به خوبی گذشته باشه دوستان روزی که جمله زیر رو خوندم ، از فرداش میخواستم هر روز به پدر و مادر و خواهرم اینو بگم ، ولی همون فرداش پدرمو از دست دادم، بیش از ده سال شده و همیشه با حسرت بهش فک میکنم. ازتون خواهشنمندم تو این شبای دورهمی به پدر بزرگ مادر بزرگ بابا و مامان اگه در قید حیات هستند و فرصتش هست بگید چقدر دوستشون دارید. بازم با تاخیر یلداتون مبارک.جمله زیرم بخونید. به کسي که دوستش داري بگو که چقدر بهش علاقه داري و چقدر در زندگي براش ارزش قائل هستي چون زماني که از دستش بدي مهم نيست که چقدر بلند فرياد بزني اون ديگر صدايت را نخواهد شنيد پابلو نرودا
حسین بهمن 98 ارسال شده در 21 اسفند، 2016 سلام یلدا یعنی یادمان باشد که زنگی آنقدر کوتاه است، که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت
ttt...kkk 67 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 دوستان عزیز امیدوارم یلداتون به خوبی گذشته باشه دوستان روزی که جمله زیر رو خوندم ، از فرداش میخواستم هر روز به پدر و مادر و خواهرم اینو بگم ، ولی همون فرداش پدرمو از دست دادم، بیش از ده سال شده و همیشه با حسرت بهش فک میکنم. ازتون خواهشنمندم تو این شبای دورهمی به پدر بزرگ مادر بزرگ بابا و مامان اگه در قید حیات هستند و فرصتش هست بگید چقدر دوستشون دارید. بازم با تاخیر یلداتون مبارک.جمله زیرم بخونید. به کسي که دوستش داري بگو که چقدر بهش علاقه داري و چقدر در زندگي براش ارزش قائل هستي چون زماني که از دستش بدي مهم نيست که چقدر بلند فرياد بزني اون ديگر صدايت را نخواهد شنيد پابلو نرودا واقعا متاسف شدم... جمله ی زیبایی بود... انشالله خداوند پدر شما و تمام پدر مادر های اسیر خاک رو رحمت کنه...
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 یلدا چرا اومدیو چرا رفتی هوا بس نا جوانمردانه سرد استرسیده به مغز استخون همش حس میکنم هوا داره مسخره بازی در میاره
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 دوستان عزیز امیدوارم یلداتون به خوبی گذشته باشه دوستان روزی که جمله زیر رو خوندم ، از فرداش میخواستم هر روز به پدر و مادر و خواهرم اینو بگم ، ولی همون فرداش پدرمو از دست دادم، بیش از ده سال شده و همیشه با حسرت بهش فک میکنم. ازتون خواهشنمندم تو این شبای دورهمی به پدر بزرگ مادر بزرگ بابا و مامان اگه در قید حیات هستند و فرصتش هست بگید چقدر دوستشون دارید. بازم با تاخیر یلداتون مبارک.جمله زیرم بخونید. به کسي که دوستش داري بگو که چقدر بهش علاقه داري و چقدر در زندگي براش ارزش قائل هستي چون زماني که از دستش بدي مهم نيست که چقدر بلند فرياد بزني اون ديگر صدايت را نخواهد شنيد پابلو نرودا خدابیامرزد پدرتون را و ما که زنده ایم ! جمله زیبای بود وهست . یلدا ، عید ، و..... اینها صرفا برای خوردن نیست هدف نزدیکی و به هم ورسیدن به آرامش هست . ای کاش ما قدر بدانیم تمام داشته هامون را زمان زود می گذرد و زمان گذشته دیگه برنمی گرده . پس یکمقدار غرور رابزاریم کنارباهم باشیم متعصفانه بعضی از ما داشتها من که از دست میدیم انوقت قدرمی دانیم میگیم (آه) ولی .......
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 یلداتون مبارک میگم یاد جناب کومار و شیخ قدیم نه جدید و شقایق و چند تای دیگه مثل علی فاطمی بخیر و البته مستر عزیز اینا هر تاپیکی باهم گرد میومدند در عرض دو ساعت تعدد برگهای صفحات به سه چهل میرسید یادش بخیر عجب دست به نوشته ای داشتند یادشون گرامی و خدا رحمتشون کنه این شب شنبه ای به یاد دوستان ذکر شده الفاتحه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 دوستان عزیز امیدوارم یلداتون به خوبی گذشته باشه دوستان روزی که جمله زیر رو خوندم ، از فرداش میخواستم هر روز به پدر و مادر و خواهرم اینو بگم ، ولی همون فرداش پدرمو از دست دادم، بیش از ده سال شده و همیشه با حسرت بهش فک میکنم. ازتون خواهشنمندم تو این شبای دورهمی به پدر بزرگ مادر بزرگ بابا و مامان اگه در قید حیات هستند و فرصتش هست بگید چقدر دوستشون دارید. بازم با تاخیر یلداتون مبارک.جمله زیرم بخونید. به کسي که دوستش داري بگو که چقدر بهش علاقه داري و چقدر در زندگي براش ارزش قائل هستي چون زماني که از دستش بدي مهم نيست که چقدر بلند فرياد بزني اون ديگر صدايت را نخواهد شنيد پابلو نرودا خدا بیامرزدشون به طرز شدیدی به این جمله جادویی اعتقاد دارم
ارسال های توصیه شده