Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ خدایا از اینکه میبینی و دم نمیزنی تازه با این حال بازم کمکم میکنی فقط شرمندگیش میمونه واسه من 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ راستش من تاحالا نامه ای به خدا ننوشتم و چنین کاری هم نخواهم کرد اما اگر زمانی چنین کاری کنم بیشتر از یک جمله نیست، "اگه وجود داری وقتشه استعفا بدی" 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ راستش من تاحالا نامه ای به خدا ننوشتم و چنین کاری هم نخواهم کرد اما اگر زمانی چنین کاری کنم بیشتر از یک جمله نیست، "اگه وجود داری وقتشه استعفا بدی" استعفابدهد! یک چیزی اگرجهان برمبنای خوبیست چرابدی هست؟ چرا جلوی بدی رانمیگیرد؟ شیطان گفت تاجایی که بتوانم بندهاتو منحرف می کنم.درست/ پس چرا اونهارانجات نمی دهد. 3 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ راستش من تاحالا نامه ای به خدا ننوشتم و چنین کاری هم نخواهم کرد اما اگر زمانی چنین کاری کنم بیشتر از یک جمله نیست، "اگه وجود داری وقتشه استعفا بدی" سلام دوست عزیزم ، داری زرنگی میکنی . نیست دور از تو بسی در رخش آکنده شوی نیست همچون قمری در نگهش خوانده شوی نیست روزی که در آن خاک شوی پاک شوی نیست همت که تو هم ساغرو سجاده شوی .... گویا برهان فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ خداوندا به حرمت این توانایی که به انگشتانم داده ای لحظه ای قلم مرا منحرف مگردان از ستایشت و نادانیهایم را ببخش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سلام خداجون 1395/9/24 1هفته زندگی نکردم سخت میگذره خیلی سخت...اگه بگم گم شدم دروغ نگفتم..یه راهی جلوم به راهم بزارم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سلام خداجون 1395/9/29 امروز به این نتیجه رسیدم از شب یلدا متنفرم ..من اگه نخوام یه دقیقه شب طولانی باشه باید چیکار کنم..عوضش فهمیدم چیکار کنم...فهمیدم هر چقدرم بخوام فرار کنم اتفاقی که باید بیفته..من میخوام حالا مونده خودتم بخواهی ...میشه نگی نه..الان نه 6 ماه دیگه..چه فایده این داستان ادامه داره...ولی به قول معروف یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه...میخوام یه بار برای همیشه شک نکنم...نترسم...تمومش کنم..چقد این چند ماه تا روز موعد سخت میگذره....میشه یه لطفی بکنی تا روز نهایی اگه پشیمون شدم یادم بنداز البته بعید میدونم یادم بره با این پیشینه هیچی یادم نمیره...5شنبه باهات قرار دارم حرف بزنیم تا اون موقع فکراتو بکن یا اینوری یا انوری نمیشه که برزخ همیشه..تا 5شنبه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ ... من عادت ندادمش به نامه چون تنبلم حال و حوصله نوشتن ندارم اما گاهی که کلا هنگ میکنم اونوقت یه نیم نگاهی به اسمون میکنم و با پوزخند بهش میگم داشتیم لوطی ؟؟ دوست دارم یه کانالی داشت تا گاهی از خودم سلفی بگیرم و گه گاهی براش سند کنم شما پیدا کردید ایدیش رو بهم بدین گاهی وقتها قیافم دیدن داره براش بفرستم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ ... من عادت ندادمش به نامه چون تنبلم حال و حوصله نوشتن ندارم اما گاهی که کلا هنگ میکنم اونوقت یه نیم نگاهی به اسمون میکنم و با پوزخند بهش میگم داشتیم لوطی ؟؟ دوست دارم یه کانالی داشت تا گاهی از خودم سلفی بگیرم و گه گاهی براش سند کنم شما پیدا کردید ایدیش رو بهم بدین گاهی وقتها قیافم دیدن داره براش بفرستم منم همینطور 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ سلام خدای مهربانم نمیخوام نق بزنم ولی واقعا خسته شدم از انتظار ...انصاف بده آدم نمیتونه تحمل کنه همش انتظار...خب یا اینوری یا انوری مگه میشه داره میشه 2 سال خب مگه قراره کوه بکنن ...بعدی چی از 4 اسفند منتظرم همش امروز فردا.......خودت باید صابر می آفریدی منو الان اینطوری نبودم....من 1000در نمیخوام فقط 1 در خودت که در جریانی.... 1396-1-20 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده