Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سلام امیدوارم این روزای سرد پاییزیتون گرم بگذره البته با آرامش.... چند هفته پیش یه دوست قشنگم"یمنا" به هم پیام داد که: -سلام تمنا جان شما تهران زندگی میکنی؟ +سلام عزیزم نه چطور؟؟؟؟ -هیچی عزیزم. +بگو حالا شاید تونستم کمکت کنم چیزی شده؟؟ که برام تعریف کرد برای ثبت و هزینه اختراع با سایت مورد نظرش به مشکل میخوره.... ----- تو دلم گفتم میگردم از بچه های که میشناسم بهشون میگم بتونن کمکش کنن... هنوز از کسی نپرسیده خودش بهترین کار کرد. تاپیک زد.اینا نگاه کنید.... http://www.noandishaan.com/forums/thread156650.html#post1612063 چند روزی پیگیر تاپیک بودم....خودم شرمندش شده بودم دلم میخواس یکی باشه یکاری کنه...:) که فهمیدم یه نفر یه انسان یه کسی که هیچ صفت برای این کاری که کرد نمیتونم بگم.... زندگی ما پر از نقش های کوچیک و درشتی ه که زنجیره های مختلف رو می سازه. یا بهتر بگیم پازل!گاهی کمترین محبت ها رو از هم دریغ میکنیم. چ با توجیه چ بدون توجیه. اما تو همین روزگار، هستن آدمهایی که اینطوری زندگی نمیکنن... یکی از این انسانها، علی فاطمی هست که (به یمنا کمک کرد مشکلش حل بشه 1روز از همه کاراش گذشت تا به کسی که فقط مجازی چند کلمه باهاش صحبت کرده کمک کنه.کسی همه ماها خوشبختیش آرزومونه.) ب رسم اینکه تشکر کردن ما "لوح سپاس" هست. ب ایشون یک لوح بابت این اقدام داده شده ک سمبلی باشه برای خوبی کردن ما ب هم نوع.. (.خوبی کردنی از جنس بی توقع!) همه ما همه مدیران همه کاربران همه دوستان همه و همه ازتون ممنونیم آقای "علی فاطمی" امیدوارم همینطور که صادقانه کمک کردی خدا همه مشکلاتت رو حل کنه. ----- اگه حرفام به دلتون ننشست به بزرگی خودتون ببخشید.این اولین تاپیک هست تو این انجمن که کسی کاری کرده که هرمتنی هر تشکری براش کمه. سپاس فراوان از علی فاطمی داریم همه مدیران. ممنونم همچنین بابت از آقا سجاد.کمک کردن.ذهنم باز بشه واس نوشتن متن.سپاس دلتون گرم. 21 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سلام تنتون سلامت تا باشه از این کارهای عالی انشالله توو زندگیتون موفق باشید 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ خیر ببینی جوون. ولی جدی ایشالا بازخورد کمکا و رفتارای خوبت رو تو زندگیت ببینی. 13 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ بچه ها واقعا از همتون ممنونم اما خداییش من کاری نکردم هر کسی هم جای من بود همین کار رو میکرد واقعا ممنونم از تک تکتون همتون لطف دارید:icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ دمت گرم اصلا مکانیکیا عخشن امیدوارم هیچ وقت گره تو زندگی خودت نیوفته .اقعا لذت بردم وقتی شنیدم کار خوبتو 12 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ بچه هاواقعا از همتون ممنونم اما خداییش من کاری نکردم هر کسی هم جای من بود همین کار رو میکرد واقعا ممنونم از تک تکتون همتون لطف دارید:icon_gol: درود بر تو دیالوگی ک بولدش کردم، بوی "خوب" میده. طوری ک از بین این همه موج قابل حس کردن ه. ب قول محمد، قطعا بازخورد خواهد داشت؛ شاید هم تا الان داشته و بعدا متوجه بشی 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ به به چقدر خوب دمتون گرم علی آقای دوماد کچل 9 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ ممنون علی جان . همین دوستیهاست که بعدا ارزش داره موفق باشید 10 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ بچه هاواقعا از همتون ممنونم اما خداییش من کاری نکردم هر کسی هم جای من بود همین کار رو میکرد واقعا ممنونم از تک تکتون همتون لطف دارید:icon_gol: شما آقا هستید 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ ممنون علی جان . همین دوستیهاست که بعدا ارزش داره موفق باشید ممنون جناب مدیر به خاطر نواندیشان نه به خاطر اینکه مشکلم حل شد نه فقط به خاطر اینکه اینجا فوق العاده هستش اشک تو چشمم جمع شده 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ شما آقا هستید من فقط از شما یه گله ای دارم اونم اینکه اصلا این کارا لازم نبود هممون وظیفه داریم به عنوان یه انسان به همنوع خودمون کمک کنیم چه بسا کمک کردن به مخترعی مثل شما از وظیفه هم بالاتره هممون باید دست به دست هم بدیم تا پیشرفت باشه برای همه... من واقعا کاری نکردم... از همتون ممنونم همتون گلید و لطف دارید نسبت بهم:icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ بی منت خوبی کردن...و در عمل...و نه در حرف خوب بودن...معنای واقعی انسان خوب بودنه... وگرنه در حرف که انسان خوب زیاد داریم... امیدوارم این روحیه رو حفظ کنین علی جان... 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ تازه باهاشون اشنا شدم توي اين مدت هم ايشون رو ادم باشخصيت و البته بسيار باحوصله و از درون خوب تشخيص دادم اميدوارم هميشه خوووب باقي بمونيد اونم توي جامعه ما كه جزو سخت ترين كاراست 11 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از علی آقای گل بابت کار خیر و انسان دوستانه ی که انجام دادی و همینطور تشکر از تمنا خانم عزیز بخاطر پیگیری کار و اطلاع رسانی 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ بچه ها مچکریم:w155: امید وارم با این کارا حال دلتون هر روز بهتر شه 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ آفرین پسریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم. 8 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ آفرین به شما ممنون از تمنای عزیز واسه اطلاع دادن 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده