S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ ااااااااااا چطوری سجادکم خودتو بگیر بابامرسی تبریک گفتی بهههه جاوید خان... چطوری رفیق؟؟؟شرمنده کررردی مرسی تبریک گفتیییییی:hapydancsmil: کی ب کی میگ :vahidrk: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ ای جانم تولدت مبارک سوده مهربوووووونم:icon_gol: آرزوی بهتری ها رو برات دارم ای جوووووووووووووونم..هدی خوشگل خودم مهربونم دوست داشتنی خانوووووووووووووم دلم برات تنگه خوشگلم..مررررررررسی که اومدی:hapydancsmil: خب حالا تولدت مبارکامیدوارم عقلی نصیبت بشه در ازای "پیر" شدنت :happy::4uboxsmiley::ag2f893eg0ja83qr8q: امین خودت میدونی که در جوابت چی میگم پ روتو کم کن نبینمت حالا مرسی که اومدی..ایش:icon_razz: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ 2رودمبارک باشه درود بر شما علی جان سپاس ازینکه اومدین خوشحال شدم دیدم اسمتون رو اینجا سلامت و شاداب باشی همیشه کی ب کی میگ :vahidrk: من به تو میگم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ جوووووووووووووووووووووووون بااااااااااااااااااااااااو..مرررررررررررسی صورتم...بهترین دخمل..همشهری..نفسسسسسسسسس باشد که جبران کنم برات هرچند نمیتونم خیلی میخوااااااااااااااااااامتتتتتتتتتتتتتتتتت بگو میدووووووووونم..عاششششششششششقتم بگو چشم...دوووووستت دارم بگو باشه سوده.....بییییییییییییییییییییییییییییسسسسسسسسس(صدا تافته)......تافت زدم تو همین حالت بمونی :ffuzma2nlljlasbauln:1cwpe6q6upfmgganbmp:ffuzma2nlljlasbauln همیشه تو آسمونا سفر کنی دخمل:hapydancsmil: مراقب..... آرامش که نداری..مهربونی که نداری....اخلاقم که.... خوشگل که نیسی....حالا فعلا مراقب دستو پات باش فداتم میدونم..چشم...باشه.....همشون برا خودت بیشتر لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ امین خودت میدونی که در جوابت چی میگمپ روتو کم کن نبینمت حالا مرسی که اومدی..ایش:icon_razz: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ بابت تاخیر ببخشید عزیزم مبارک باشه خانومی لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ tavalodet mobarak سپاس بابت تاخیر ببخشید عزیزم مبارک باشه خانومی جوووونم فاطمه قشنگممممم مرررررررسی عاچقتممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ تبریک میگم:rose: 2 هفته گذشتههههه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ تبریک میگم:rose:2 هفته گذشتههههه:icon_pf (34): عزییییزم ممنووون تقریبا ی ماه پیش تولدم بود ریا نشه فقط مرسی از تبریکت پدرامِ جان:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک امیدوارم سلامتی و دل خوش مهمان همیشگیتون باشه:icon_gol: با تاخیر گفتم ببخشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ تولدت پساپس مبارکککککک سودی جووووووووووووون :4uboxsmiley::cakesmileyf::heartshape2: من و نسرین لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ تولدت پساپس مبارکککککک سودی جووووووووووووون :4uboxsmiley::cakesmileyf::heartshape2: من و نسرین فدات عزیزم نسرین کیه چقد بدم میاد از اسم نسرین لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ فدات عزیزمنسرین کیه چقد بدم میاد از اسم نسرین نفس من می باشه.. لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سوووده پرييييي ببنديد تاپيكو ....مرسي اه لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سوووده پرييييي ببنديد تاپيكو ....مرسي اه دو کلمه بشنو از دراز علی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سودی تفلدت مبارک شرمندتیم دیریدیم خیلی دیریدیم لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سودی تفلدت مبارک شرمندتیم دیریدیم خیلی دیریدیم عموووووو:hapydancsmil: مرررررسی لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ تولدتون خیلی دیر مبارک شاد باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده