رفتن به مطلب

به نظرتون تهران کی میترکه همه راحت بشن ؟!

ارسال های توصیه شده

• 3 هفته بعد...

محمد علی چرا میخوای این همه آدم بترکن ها؟

نمیگی مردم بچه شون عشقشون باباشون و ... اونجا زندگی میکنن؟

نه میخوام بدونم چرا انقدر خشن شدی:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
محمد علی چرا میخوای این همه آدم بترکن ها؟

نمیگی مردم بچه شون عشقشون باباشون و ... اونجا زندگی میکنن؟

نه میخوام بدونم چرا انقدر خشن شدی:ws28:

ناصرجان بااعصابم بازی شده (حساس)

اگه ارتش دست من بود تهران که هیچ کل ایران و...... وطرح نوسازی انسانها رااجرا می کردم .:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ترکیدنش چه کمکی به شخص شما میکنه:banel_smiley_4:

عقدهام خالی میشه کیف می کنم:hapydancsmil:

:ws28:

پرسشت واقعا سنگین بود من سکوت میکنم یه صلواتم میفرستم البته

:ws28:

پس موافقی چه سوالی پرسیدم معلومه از خدادهست

• Like 2
لینک به دیدگاه

خودم ذاتا تهرانو خیلی دوست داشتم ولی الان هم به نوعی دوست دارم ولی منفجربشود بهتراست.

تهرانی که به نوعی بهترین آب راداشت ولی الان چی؟

تهرانی که خوش آب وهوا بود ولی الان چی؟ یادتونه قدیم چقدربرف میامد؟

تهرانی که هوای آبی داشت ولی الان چی؟

ببینید تهران واطرافشو چقدبه دلایلی سوراخ سوراخ می کنند!ببینید جنگلها کوهها و.....به دلایلی وبه قیمت مفت نابود می کنند.

چراتهران بایدآلوده باشد.

میگویند چرا آمدی به تهران میگوید برای کار.کارش چی هست : دست فروشی ، ساندویچی ، میوه فروشی وفقط هم برای پول آمده به هرطریقی کاسبی می کندو..

بجای مدیریت تهران اونوگسترش میدیم کوه هارا میتراشیم جنگلها راخراب میکنیم وبجاش خانه جاده و... می سازیم

توتهران الان مردمان زیاد نمی گم همه خوب نیستند!

Just Mechanic:نمیگی مردم بچه شون عشقشون باباشون و ... اونجا زندگی میکنن؟ درسته همه بدنیستند-همه هم بچه پدر مادرو... خودشونودوست دارند!شعارنمی دم که بگم منابع روب اتمامه!

ولی اگرما نترکونیم به نظرت خودش نمی ترکد ؟ آینده همون بچه ها چی میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودم ذاتا تهرانو خیلی دوست داشتم ولی الان هم به نوعی دوست دارم ولی منفجربشود بهتراست.

تهرانی که به نوعی بهترین آب راداشت ولی الان چی؟

تهرانی که خوش آب وهوا بود ولی الان چی؟ یادتونه قدیم چقدربرف میامد؟

تهرانی که هوای آبی داشت ولی الان چی؟

ببینید تهران واطرافشو چقدبه دلایلی سوراخ سوراخ می کنند!ببینید جنگلها کوهها و.....به دلایلی وبه قیمت مفت نابود می کنند.

چراتهران بایدآلوده باشد.

میگویند چرا آمدی به تهران میگوید برای کار.کارش چی هست : دست فروشی ، ساندویچی ، میوه فروشی وفقط هم برای پول آمده به هرطریقی کاسبی می کندو..

بجای مدیریت تهران اونوگسترش میدیم کوه هارا میتراشیم جنگلها راخراب میکنیم وبجاش خانه جاده و... می سازیم

توتهران الان مردمان زیاد نمی گم همه خوب نیستند!

Just Mechanic:نمیگی مردم بچه شون عشقشون باباشون و ... اونجا زندگی میکنن؟ درسته همه بدنیستند-همه هم بچه پدر مادرو... خودشونودوست دارند!شعارنمی دم که بگم منابع روب اتمامه!

ولی اگرما نترکونیم به نظرت خودش نمی ترکد ؟ آینده همون بچه ها چی میشه؟

من خودم از این قشرم

دانشگاهم تهران بود خیلی از تهرانیا میگفتن چرا شهر خودتون نخونید و من در جواب همشون گفتم به صرف اینکه محل تولد من یه جای دیگس انصاف نیست از امکانات کشورم استفاده نکنم شما هم عرضه داشتی رتبه زیر هزار می اوردی

و اما کار.. خدایی چقد شمالی تهرانن؟ بخاطر اینکه کارخونه لامپ سازی و ایران پوپلین و چند تا کارخونه که کلی کارگر و نیرو داشت به بهانه نو سازی توسط اقایون تعطیل شد

چی کار کنیم گشنگی بمیریم که تهرانیا راحت زندگی کنن شهرستانیا فقط نوکری پایتخت زاده ها رو بکنن

خیلی ناراحتید چند بار بودجه چهار تا پارک بدید تو شمال چهار منطقه توریستی ساخته بشه .. خیلی راست میگید بجای چادر زدن تو پارک های شمال برای گردش تو هتلاش بمونید بزارید اقتصاد اونجا زنده بشه ..

• Like 3
لینک به دیدگاه
من خودم از این قشرم

دانشگاهم تهران بود خیلی از تهرانیا میگفتن چرا شهر خودتون نخونید و من در جواب همشون گفتم به صرف اینکه محل تولد من یه جای دیگس انصاف نیست از امکانات کشورم استفاده نکنم شما هم عرضه داشتی رتبه زیر هزار می اوردی

و اما کار.. خدایی چقد شمالی تهرانن؟ بخاطر اینکه کارخونه لامپ سازی و ایران پوپلین و چند تا کارخونه که کلی کارگر و نیرو داشت به بهانه نو سازی توسط اقایون تعطیل شد

چی کار کنیم گشنگی بمیریم که تهرانیا راحت زندگی کنن شهرستانیا فقط نوکری پایتخت زاده ها رو بکنن

خیلی ناراحتید چند بار بودجه چهار تا پارک بدید تو شمال چهار منطقه توریستی ساخته بشه .. خیلی راست میگید بجای چادر زدن تو پارک های شمال برای گردش تو هتلاش بمونید بزارید اقتصاد اونجا زنده بشه ..

تهرانیا هم همچین زندگی روالی هم ندارنا....

• Like 1
لینک به دیدگاه
از چی راحت شن؟؟

کجا برن ینی دنبال کارشون؟

:ws3:

یعنی تهران بترکه همه را حت بشن تهرانی نباشه که بزنن توسر آدم تهرانی نباشه که بعضی بهش بنازند حالا باافتخاربایدبگیم تهران خراب شد شایدخیلیها به آرزوشون رسیدند.....تهران چی داره نما داره ؟ زیبایی داره؟ خیابان وکوچه های مهندسی داره؟قیمت پایین داره؟واقعا الان چی داره !؟

همه راحت میشن نه تهرانی هست نه آلودگی که بشه با اون بازی کرد!ونه خیلی چیزهای دیه

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خودم از این قشرم

سلام اینی که می گید بیکاری مال همجا هست !

اما همین شمالی ها چی ؟ انصا فا قیمتاشون درسته ؟ مگرتهرانی چه هیزوم تری به بعضی ها فروخته که وقتی بفهمن تهرانی هستی انواع کلاه ها برسرت میزارن؟اونجا کشورمانیست!؟

این جمله خیلی آشناست "پول توتهران ریخته"

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما همین شمالی ها چی ؟ انصا فا قیمتاشون درسته ؟ مگرتهرانی چه هیزوم تری به بعضی ها فروخته که وقتی بفهمن تهرانی هستی انواع کلاه ها برسرت میزارن؟اونجا کشورمانیست!؟

اینو راس میگی

عاقا ما عید رفتیم شمال...دستکش ظرفشویی خریدیم..اگه تهران پنج تومنه اونجا بهمون انداختن 20 تومن

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این گرونی که میگین خدایی برای من خنده داره

من الان خودم ساکن تهرانم و وقتی میرم همه چی گرون تر از تهران اونجا میخرم نه اینکه بخان گرونتر بدن واقعا گرونه

من هفده سال رشت زنذگی کردم یادمه اون موقع ها اقوام میومدن اونجا میگفتن وایییییییییی چرا اینجا اینقدر گرونه و برای من سوال بود اما الان خودمم میرم همینه اما به دوستامم میگم مواد غذایی همیشه شمال گرون تر بوده نه اینکه مختص مسافرا باشه

جالبه امامزاده داود یه املتو به ما بیست تومن خوردیم هیچ کی نگفت چرا گرون اما تو قلعه رودخان دوازده هزار تومن گرفتن همه گفتن اااا گوجه کیلویی چنده

همه شهرای توریستی گرون تره نه اینکه که بخوان اذیتت کنن(اون قشر نامحترمی که مرض دارن و در اصفهان وشمال به وفور دیده میشه رو کار ندارم )

اما قبول کنید تهرانیا فقط تو شمال اذیتشون نمیکنن ما در تبریز بودیم و تا دیدن ما فارسی صحبت میکنیم کرایه 150 تومنی رو چهار صدتومن گرفتن هر چی هم گفتیم گفت نه اونا ترکن شما ترکید؟ و واقعا نفهمیدیم این چه دلیلی بود(چند سال قبل)

تو اصفهان که تاکسی ادرس میگیری دو تا کوچه اونوره قشنگ یه دور شمسی میچرخوننت اخر اونجا میارتت و وقتی میگی اا اینجا که بودم میگه نه:ws3::ws3: اما قبول کن تهرانیا کم شهرستانیا رو اذیت نمیکنن اونا هم تلافیشو در میارن:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من الان خودم ساکن تهرانم و وقتی میرم همه چی گرون تر از تهران اونجا میخرم نه اینکه بخان گرونتر بدن واقعا گرونه

من هفده سال رشت زنذگی کردم یادمه اون موقع ها اقوام میومدن اونجا میگفتن وایییییییییی چرا اینجا اینقدر گرونه و برای من سوال بود اما الان خودمم میرم همینه اما به دوستامم میگم مواد غذایی همیشه شمال گرون تر بوده نه اینکه مختص مسافرا باشه

جالبه امامزاده داود یه املتو به ما بیست تومن خوردیم هیچ کی نگفت چرا گرون اما تو قلعه رودخان دوازده هزار تومن گرفتن همه گفتن اااا گوجه کیلویی چنده

همه شهرای توریستی گرون تره نه اینکه که بخوان اذیتت کنن(اون قشر نامحترمی که مرض دارن و در اصفهان وشمال به وفور دیده میشه رو کار ندارم )

اما قبول کنید تهرانیا فقط تو شمال اذیتشون نمیکنن ما در تبریز بودیم و تا دیدن ما فارسی صحبت میکنیم کرایه 150 تومنی رو چهار صدتومن گرفتن هر چی هم گفتیم گفت نه اونا ترکن شما ترکید؟ و واقعا نفهمیدیم این چه دلیلی بود(چند سال قبل)

تو اصفهان که تاکسی ادرس میگیری دو تا کوچه اونوره قشنگ یه دور شمسی میچرخوننت اخر اونجا میارتت و وقتی میگی اا اینجا که بودم میگه نه:ws3::ws3: اما قبول کن تهرانیا کم شهرستانیا رو اذیت نمیکنن اونا هم تلافیشو در میارن:ws28:

سلام مجدد به نکته خوبی اشاره کردی "تلافی"

تاکی بایداینجری فکرکنیم نمی گم نیست کاملا درست میگویید ولی باید تغییرکنیم درسته؟

منی که توشهراستانم تاتهرانی رو دیدم بگم دیدی سرشو چی جوری کلاه گذاشتم بچه سوسول تهرانی!

تهرانیهام یجوردیگه !همینی که گفتین همه می خان تلافی کنند ویجوری می خوان کم نیارن .

اینا چکاریه؟کی میخاهیم اینجورفکراهاوتفکراتوبریزیم دورخدا می دونه

• Like 1
لینک به دیدگاه
ناصرجان بااعصابم بازی شده (حساس)

اگه ارتش دست من بود تهران که هیچ کل ایران و...... وطرح نوسازی انسانها رااجرا می کردم .:w02:

برای نوسازی انسان ها نیاز به لشکر کشی نیست

باید بری شب جمعه هاشون رو درست کنی بلکم نسل بعدی یک قدم پیش بره

لینک به دیدگاه

کلا فرهنگ از در و دیوار مملکت میباره !

• Like 1
لینک به دیدگاه

طهران در اصل «ته عوران» یعنی شهر «کون لختان» بوده‌است، زیرا اهالی آن دائم الطهاره بوده‌اند و از استعمال تنبان سخت پرهیز داشته‌اند. به روایت دیگر در اصل «ته ران» بوده‌است. مشتق از «ته» به معنی زیر و «ران» به معنی راننده. یعنی به تحقیق کسانی که به ته می‌رانند. یعنی کون خیزه می‌کتتد و بعد هم این اسم که ابتدا به اهالی اطلاق می‌شده روی این ناحیه ماند.

توپ مرواری – صادق هدایت

• Like 2
لینک به دیدگاه

من 2.5 سال تو تهران زندگی کردم، خوابگاهمونم سمت بهارستان بود، یعنی هرموقع میرفتم متروی بهارستانو سوار شم، از بوی فاضلابش حالم بهم میخورد... یعنی اینقدر نزدیک به آب های زیرزمینی و فاظلاب ساختن ایستگاه مترو شو!همش این احساسو داشتم که اگه یه زلزله 1 ریشتری بیاد، همه مون میریم زیر آوار...:whistle:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...