آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بر همه ی دوستان عزیز نواندیشانی میخوایم دور هم مسابقه جالب عکاسی رو برگزار کنیم موضوع بیست و هفتمین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی " بهترین لبخند" انتخاب شد. لبخند بزن؛ برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را بازگرداند، تجربه ثابت کرده است که گاه قوسی کوچک ، میتواند معماری بنایی را نجات دهد ... *خب موضوع کاملا مشخص هست اگر سوالی بود بازم من در خدمتتون هستم شرایط مسابقه: 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً بادوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) و در صورت مشاهده عکس حذف و اخطار داده خواهد شد. 3-حداکثر اندازه عکس 600*800پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه : تا پایان روز جمعه 30شهریور ماه 95 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 5 تا 10 نفر : نفر اول 300امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150امتیاز جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 تا 20 نفر : نفر اول: 300 امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز 37 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ ] l,q,u [hgfd چ موضوع جالبی. تجلی زیبایی، شادی هست و نمود شادی اغلب لبخند ه. من اغلب "بیگ گرین" یا لبخندی ک دندونا رو نشون بده می پسندم. چ مسابقه ای ازین بهتر؟! ایده فوق العاده ای هست. درود بر شما :icon_gol: 16 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام چه ایده جالبی! هر عکسی میتونه باشه یا باید عکس شخصی باشه؟ من چون تجربه ای در این کار ندارم پرسیدم 16 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ ] l,q,u [hgfdچ موضوع جالبی. تجلی زیبایی، شادی هست و نمود شادی اغلب لبخند ه. من اغلب "بیگ گرین" یا لبخندی ک دندونا رو نشون بده می پسندم. چ مسابقه ای ازین بهتر؟! ایده فوق العاده ای هست. درود بر شما :icon_gol: خیلی ممنون توصیف خیلی خوبی بود منتظر عکستون هستیم سلامچه ایده جالبی! هر عکسی میتونه باشه یا باید عکس شخصی باشه؟ من چون تجربه ای در این کار ندارم پرسیدم سلام عزیز آزاد هست هرکسی میتونه باشه سلام تایمش کمه !! سلام تا 30 شهریور تمدید شد 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ دوستانیی که میخواستن تو مسابقه شرکت کنن تا فردا وقت هست یکم عجله کنید لطفا 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ چند نفر شرکت کردن/؟ والا تعداد کمه زیر 10 نفر 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان بدویید همینجور وایس یه عکس بگیرم بفرستم...بگو سییییببببب.............چیک . . . . . به همین راحتی اینم عکس من 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ فعلا ارتاش نیست تا نیومده عکساتونو براش بفرستید 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ بابت تاخیر پیش آمده عذر میخوام نظرسنجی فعال شد میتونید رای بدید 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ [h=1]نظر سنجی بیست و هفتمین مسابقه با دوربین شخصی: "بهترین لبخند"[/h] 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ من ی عکس خوب داشتم ولی دیر رسیدم شانس نداریم ک 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ من ی عکس خوب داشتم ولی دیر رسیدم شانس نداریم ک :banel_smiley_4::banel_smiley_4: دو هفته اس هی داریم میگیم مسابقه حالا الان بعد نظرسنجی اینو میگید/.؟:viannen_38: اشکال نداره ان شا الله مسابقات بعدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:دو هفته اس هی داریم میگیم مسابقه حالا الان بعد نظرسنجی اینو میگید/.؟:viannen_38: اشکال نداره ان شا الله مسابقات بعدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 نبودم خب 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ ظاهرا من دیر رسیدم . ممنون بابت دعوت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده