fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ انسان جدی که اینقد با خودش ور نمیره . میره؟ اینا چه نقشی در اینده ایران خواهند داشت؟ بعضی از این دانشجویان , چگونه بدون دخالت ابزار خارجی، موهای خود را عینهو داربست به صورت شش ضلعی منتظم درست میکنند؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی چجوری از خیر اون زیتونای به درخت راحت میگذرن (همسایمون زیتوناشو نمیچینه ... اون شاخه های پر از عشقولیجات هر روز جلو چشمم در باد میرقصه ?) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی اینهمه پول زور از مریض مستاصلی که قدرت تشخیصش هم کمتر شده بخاطر بیماری ، قراره چی به پزشک بودنشون اضافه کنه ؟! 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی ....رابطه ای که توش التماس باشه … ساعت 9شب بزارین دم در خونه تا شهرداری ببره … 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی پماد رزماری برای ماساژ بهتر از اون ژل خنک کننده س o_O 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی .... کسی که نه شغل درست و حسابی داره نه درامد لازم نه هدف و انگیزه ای و نه عشق و علاقه برای تشکیل زندگی چرا پدر و مادرش اصرار دارن حتما باید ازدواج کنه !!!؟؟؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی بدون من رفتن شمال صد در صد بهشون خوش نمیگذره :))) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه من که گفتم تو مراسم زیاد هزینه نمیکنم اگه میخوان خودشون هزینه ها رو پرداخت ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی دروغاشون یکم داره زیادی لوث میشه این کمک هزینه ی معیشتی رو کسی هم دیده ؟ :دی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۸ میل میلِ خودشونه ولی این خاله زنک بازیا تهش براشون افتضاح ببار میاره ... لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۸ میل میل خودشونه ولی یه جایی دروغ حناق میشه 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ میل میل خودشونه ولی این چندرغاز وام درد کسی رو دوا نمیکنه .... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ میل میل خودشونه منکه بروز نمیدم . ولی اگه به این زیاد از حدشون عمل کردن ادامه بدن یهو دیدن غیب شدما ... لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۹ میل میل خودشونه ولی من زنده ام و هویت دارم ، هستم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۹ میل میل خودشونه ولی این یجور بازی کردن بود و هست . انسانی نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده