رفتن به مطلب

شما در ماه رمضان روزه می گیرید؟

شما روزه میگیرید؟  

16 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما روزه میگیرید؟

• 4
    • 3
    • 4
    • 5

ارسال های توصیه شده

یه نظر سنجی کنم ببینم چند درصد مردم روزه می گیرن؟

روزه می‌گیرم و به این ماه به چشم یک اردوی تمرینی نگاه می‌کنم.

یعنی اینکه سعی می‌کنم کمی بیشتر از همیشه، به نصحیت‌هایی که بلدم عمل کنم. :innocentsmily::4chsmu1:

• Like 2
لینک به دیدگاه

روزه گرفتن یا نگرفتن چه تاثیری داره؟

همه روزه باشن یا نباشن چی این وسط تغییر میکنه؟

1400 سال مردم دارن روزه میگیرن دریغ از ذره این تغییر مثبت هر سال بدتر از پارسال

:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من دوست دارم روزه بگیرم.. ولی همیشه میگم روزه گرفتن به این نیست که ببینم کی میگیره کی نمیگیره.. به قول ایمان عزیز یه اردوی تمرینی.. که ایا میتونیم در یه شرایط سخت تحمل کنیم یا نه.. ما نباید به یه سری عقاید و حرفای دیگران سریع جبهه بگیریم.. و بشه کلاس .. نگرفتن یا گرفتن روزه کلاس نیست..

دید ها باید عوض شود...

من به علت مریضی که دارم اجازه روزه ندارم.. ولی گاهی اگه بتونم برای سنجش خودم اینکاررو میکنم.. به ثوابشم کاری ندارم.. واینکه چه اشکالی داره حالا روزه بگیریم یانه.. مطمینن سلامتیتون به خطر نمیفته .. تااینکه مواد غذایی غیر ارگانیک در طول روز مصرف کنید ...

امار گرفتن روزه .. بلاخره سواله برای استارتر.. وما به استارتر احترام میزاریم و جواب میدیم.. شاید این امار برای ایشون دلایلی داشته باشه.. چرا همش دنبال اینیم که ببنیم طرف برای چی سوال میکنه.. مطمئنن دلایل خودشونو دارن.. در هرصورت ممنونم از استارتر.. و همه کسانی که به نوعی یه تعریف جالبی از روزه گرفتنشون کردن..:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
روزه گرفتن یا نگرفتن چه تاثیری داره؟

همه روزه باشن یا نباشن چی این وسط تغییر میکنه؟

1400 سال مردم دارن روزه میگیرن دریغ از ذره این تغییر مثبت هر سال بدتر از پارسال

:banel_smiley_4:

مگه روزه گرفتن باید باعث تغییر بشه؟

یا مثبت و منفی داره؟

مطمینن همه روزه باشن یا نباشن برای ما تغییر نمیکنه..

ماها باید اول خودمونو تغییر بدیم نه دیگران رو..

ما میتونیم در مورد خودمون حرف بزنیم نه یه قرن سالها.. وگرنه مثل سوال خودتون چه فرقی میکنه.. و چه تغییری میکنه.. و چه تاثیری در ما ایجاد میشه.. جز اینکه فکرمونو الکی مشغول میکنیم یا اعصابمونو میریزیم بهم.. سر هیچی...:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببینیدمن کی بهتون کفتم ایشون مامورمخفیه ازاین امربه معروف ونهی ازمنکرا

البته بعضی از دوستان درست گفتند (آقاناصر وخانم masi eng)

یکی ازدلایلی که میگن روزه بگیراینه که بیاد گرسنگان باشیم فکرکنیم گشنگی تشنگی ما چه فایده ای برای گرسنگان داره این کمکه که برای اونا فایده داره .

سال پیش آمدم درازای هرروز مبلغی ناچیز به زنجیره امید کمک کردم . حالا این بیشترفایده داره یا روزه گرفتن من!

به نظرم روزه نگیریم ولی به مردم خوبی کنیم ، به نیازمند کمک کنیم بهتره

ودرآخر یه روباش

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود ب همه دوستان.:icon_gol:

بسته ب تعریف روزه داره.

اصلا اینا برا چی هستن؟

گشنگی؟ خیلی مسخره اس.

من میگیرم اما با خودم باشه دوست ندارم راس ساعت باشه. سحری بخورم، و بعد بلافاصله شب ک شد حمله کنم ب سفره:banel_smiley_4:

سوال هر مدلش خوبه. سوال باعث حرکت از جهل ب دانایی ه.

اصلا سوال پرسیدن مکانیک ه. چون حرکت داره و پویاست.

اما بنظر میاد میشه اول از پایه شروع کرد.

کتاب ایده ها و نظراتالبرت انشتین ب شدت روی من اثر گذاشت. کسی مثل این ادم، "جدا از مسایل تخصصی و اینکه چ اشتباهاتی داشته" ب شدت برای من و قطعا همه قابل احترام ه.

این ادم، میگ من حس میکنم زیادی مصرف می کنم و انگار باندازه ای ک مصرف میکنم؛ خروجی ب جامعه نمیدم.

قسمتی از این کتاب صوتی شده. ب نظرم ی جا نوشتم، اما پیداش نمیکنم. کسی پیدا کرد. بزاره اون بخش رو.

خیلی جالبه، این ادم با این میزان بازدهی، میگه من زیادی مصرف میکنم. اما ما(خودم رو میگم، بلانسبت شما نوعی) روز ب روز این کالری رو میسوزیم برای خوابیدن، خوردن و ... گاهی هم ب اوهام اینکه فکر میکنیم!

پس روزه گرفتن یک پدیده خارق العاده نیست، ماهیت رو باید پیدا کرد.

طولانی شد. ببخشید. امیدوارم بحث ادامه پیدا کنه. :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

این هم اون پستی که سجاد بهش اشاره کرد

توصیه میکنم همه گوش بدن

درود

مقاله است، اما به نظرم بارها و بارها وزین تر و پر بار تر از خیلی کتابهاست.

تا الان هیچ متنی رو نخونده بودم ک تک تک جملات انقدر صریح، صادقانه،مفید مختصر و هدف دار باشه!

jahan-albert.jpg

زمان کل:۱۰ دقیقه

راوی:سیما

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

آلبرت اینشتین (ایده ها و نظرات) 1931

ما انسان های فانی موجودات عجیبی هستیم. هریک از ما تنها برای یک سفر کوتاه مدت اینجا هستیم و نمی دانیم برای چه هدفی. اما گاهی اوقات تصور می کنیم که این هدف را حس می کنیم. گرچه بدون نیاز به اندیشیدن عمیق هر کس با توجه به زندگی روزمره خود می داند که وجود او برای مردم است؛ اول برای کسانی که شادی ما به طور کامل به لبخند و سلامتی آنان بستگی دارد و سپس برای بسیاری از کسانی که برای ما ناشناس هستند اما از طریق رابطه همفکری و همدردی سرنوشت ما به یکدیگر گره می خورد. من هر روز صدها بار به خودم یادآوری می کنم که زندگی درونی و بیرونی من بر پاپه تلاش انسانهای دیگر چه زنده و چه مرده است و اینکه باید تلاش کنم تا به همان اندازه که همیشه از جامعه گرفته ام و هنوز هم می گیرم به جامعه پس بدهم. من شدیدا به یک زندگی ساده و صرفه جویانه گرایش دارم و اغلب با حزن فراوان فکر می کنم که در حال مصرف بی رویه حاصل تلاش انسانهای دیگر هستم. به نظر من اختلافات طبقاتی غیر عادلانه و بر پایه زور گویی استوار است. من همچنین معتقدم که یک زندگی ساده و بدون تکبر چه از نظر جسمی و چه از نظر روانی برای همه مفید است. من به هیچ وجه به آزادی انسان از نقطه نظر فلسفی معتقد نیستم. هر کس نتنها تحت فشارهای خارجی بلکه بر اساس ضرورت های درونی عمل می کند. این گفته شوپنهاور که:" انسان می تواند آنچه را که می خواهد انجام دهد، اما نمی تواند آنچه را که انجام می دهد بخواهد." از دوران جوانی برای من الهام بخش بوده است. این جمله در روزهای سختی، چه در زندگی خودم و چه دیگران برایم تسلی بخش بوده و حکم سرچشمه پایان ناپذیری از مقاومت را داشته است. پی بردن به این واقعیت احساس مسئولیتی را که می تواند به آسانی زندگی انسان را فلج کند کاهش می دهد و از اینکه ما خودمان و دیگران را بیش از حد جدی بگیریم جلوگیری می کند. این جمله به دیدگاهی از زندگی منتهی می شود که حق شوخ طبعی را بطور کامل ادا می کند. جستجو برای معنی و یا هدف زندگی خود ما و یا هدف تمامی موجودات زنده همیشه به نظر من یک کار بیهوده بوده است اما با وجود این هر کس آرمان هایی ویژه دارد که جهت تلاش ها و قضاوت های او را تعیین می کند. از این نقطه نظر من هرگز به آسودگی و شادی به خودی خود به عنوان هدف نهایی نگاه نکرده ام من این اصول اخلاقی را آرمان های خوک دانی می نامم. آرمان هایی که مسیر زندگی من را روشن کرده اند و بارها و بارها من را تشویق کرده اند تا با روی باز با زندگی روبرو شوم عبارتند از:" محبت، زیبایی و حقیقت".

بدون احساس خویشاوندی با انسان هایی دارای افکار مشابه، بدون آمیختن با دنیای عینی - آنچه تلاش های هنری و علمی تا ابد قادر به دست یابی به آن نخواهند بود- زندگی به نظر من خالی خواهد بود. اهداف کهنه شده تلاش های بشری مانند ثروت، موفقیت های ظاهری و تجملات همیشه به نظر من حقیر و پیش پا افتاده بوده است. حس مشتاقانه من نسبت به عدالت اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی همیشه با بی نیازی من از تماس مستقیم با انسان های دیگر و جوامع انسانی بطور عجیبی در تضاد بوده است من به معنای واقعی کلمه یک مسافر تنها هستم و هرگز با تمام وجودم به کشورم، به خانه ام، به دوستانم و حتی به خانواده درجه اولم تعلق نداشته ام. با وجود تمام این وابستگی ها من هرگز احساس فاصله داشتن و نیاز به تنهایی را از دست نداده ام احساسی که با گذشت سالها بیشتر هم می شود. انسان بدون پشیمانی به محدودیت های درک متقابل و هم صدایی با مردمی دیگر کاملا پی می برد بدون شک چنین فردی قسمتی از بی گناهی و آزادی خود را از دست می دهد. اما از سوی دیگر وی در سطحی وسیع از وابستگی به نقطه نظرات، عادت ها و قضاوت های دیگران رهاست و از وسوسۀ ساختن آرامش درونی خود بر اساس این اصول لرزان و نا امن خودداری می کند. آرمان سیاسی من دموکراسی است تمامی انسانها باید به عنوان یک انسان مورد احترام قرار بگیرند و از هیچ انسانی نباید بت ساخته شود. سرنوشت خنده آوری است که خود من دریافت کننده تمجیدها و تکریم های فراوانی از سوی انسانهای دیگر بوده ام که نه بر اساس خطاها و نه شایستگی های خودم بوده است شاید علت این امر تمایل به درک چند آرمانی بوده است که من با توانایی عاجزانه خودم و با تقلای دائم به آنها دست یافته ام.

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم روزه میگیرم

کاریی با بقیه ندارم ولی با اینکه روزه مبگیرم ولی اصلا حال کسی رو که فقیر درک نمیکنم

چراااااااا

چون افطار در پیش است

فقط چند ساعت میشه درک کرد اونم تهش سیر میشی

هیچوقت نمیشه حس کسی رو که چیزی نداره درک کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم روزه میگیرم

کاریی با بقیه ندارم ولی با اینکه روزه مبگیرم ولی اصلا حال کسی رو که فقیر درک نمیکنم

چراااااااا

چون افطار در پیش است

فقط چند ساعت میشه درک کرد اونم تهش سیر میشی

هیچوقت نمیشه حس کسی رو که چیزی نداره درک کرد

قطعا. اینکه میگن حال فقیر و اینا، چون ندید حقیقت ره افسانه زدند...

تو خیلی از موارد دیگه اینطوری شده. خوب همه میدونیم پشت سر کسی حرف زدن کار اخلاقی و انسانی نیست! حالا حتما لازمه بگن گوشت برادرت رو میخوری؟:banel_smiley_4: مممم. چ بگم. چنان کج، شده این ستون ک نمیشه اصلاحش کرد.

من دوست داشتم، دوستامون از زاویه های دیگه ب این موضوع و خیلی موضوعات دیگه می پرداختن. مثلا اینکه چرا کتابهایی ک اغلب میگن آسمانی، پر از داستان هستن؟ :ws38: آیا داستان لزوما رخ داده؟ اصلا آیا رخ دادن و یا ندادنش مهمه؟ آیا هدف داستان، مثلا داستان شازده کوچولو اینکه بگه ی بچه رفته فضا !!

• Like 4
لینک به دیدگاه
قطعا. اینکه میگن حال فقیر و اینا، چون ندید حقیقت ره افسانه زدند...

تو خیلی از موارد دیگه اینطوری شده. خوب همه میدونیم پشت سر کسی حرف زدن کار اخلاقی و انسانی نیست! حالا حتما لازمه بگن گوشت برادرت رو میخوری؟:banel_smiley_4: مممم. چ بگم. چنان کج، شده این ستون ک نمیشه اصلاحش کرد.

من دوست داشتم، دوستامون از زاویه های دیگه ب این موضوع و خیلی موضوعات دیگه می پرداختن. مثلا اینکه چرا کتابهایی ک اغلب میگن آسمانی، پر از داستان هستن؟ :ws38: آیا داستان لزوما رخ داده؟ اصلا آیا رخ دادن و یا ندادنش مهمه؟ آیا هدف داستان، مثلا داستان شازده کوچولو اینکه بگه ی بچه رفته فضا !!

خب چرا انقدر سختش میکنی

سوال یه چیز ساده پرسیده ولی جواب باید پیچیده باشه!!!! (شده سوالات کنکور گمراه میکنه

ادمو:ws28:)

استارتر بنده خدا فقط نظر سنجی کرده :icon_gol:

میخوای این دیدگاه و که بقیه از زوایا مختلف ببینن و جواب بدن و به پست اول اضافه کن که ملت بدون چه

جوابی بدن ( تو هم حرص نخور:w02:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

فک میکنم سوال پخته شد الان:ws3:

روزه میگیرم اما به خاطر ترس و آی جهنم و لولو و هلو نیس...یه دلیلش اینه حسشو دوس دارم حالا این حسه شخصیه ممکنه کس دیگه ای این حسو نداشته باشه

اما از آب نخوردن به شدت بدم میاد اینکه مجبورم اوف 17 ساعت کامل هیچی نخورم درسته زیاد ضعف نمیکنم اما خب انرژی بدنم زوال میره این قسمت بد قضیه اس

از یه طرف 11ماه هرچی دوس دارم میخورم شاید بعضی وقتا ناپرهیزی هم بکنم سعی میکنم پرخوری نکنم اما بعضی وقتا از دست آدم در میره گاها فک میکنم چقد این بدن من از دستم زجر میکشه این خوردنی و با اون قاطی میکنم اون و با این رسما سم درست میشه

یه فرصت هست برا استراحت بدنم انگار سمزدایی میکنه بدنم البته به شرط اینکه سر افطار و سحری اونقد نخورم که به حال مرده ها درآم...

شاید بگید روش های دیگه ای وجود داره یا این ضرره برا بدن اما خب برا من بشخصه جواب میده

تو تلگرام یه متن خوبی دیدم به قول صبا اینکه میگن حال فقیر و غیره رو درک کنی خیلی رو معنی و فرم نیست چون امیدی هس به افطار اما کسی که نیازمنده چی؟البته آدم اگه آدم باشه باس تاثیر گذار باشه اما خب چه عرض کنم:ws3:

یه چی دیگه اینکه یه تمرینه برا آدم ممکنه یه تاثیر عمیقی رو ادم داشته باشه به خاطر اون حال و هوا خودشو وادار کنه یه سری کارارو انجام نده و از اون عادت انجام خارج بشه

اینو کسی اثبات نکرده ها فردا نگید منبعت کو:ws3:شاید تو گردش زمین توماههای قمری ماه رمضون در یه حالتی قرار میگیره که یجور انرژی میده به آدم یا میگیره مث همون جریان وضو و مسح سر که یه نقطه داره که اگه خیس بشه موقع اذون وقتی به سجده میره و یه انرژی از سمت قسمتی از زمین میاد به سمتت(این دیگه ثابت شده)...

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینو کسی اثبات نکرده ها فردا نگید منبعت کو:ws3:شاید تو گردش زمین توماههای قمری ماه رمضون در یه حالتی قرار میگیره که یجور انرژی میده به آدم یا میگیره مث همون جریان وضو و مسح سر که یه نقطه داره که اگه خیس بشه موقع اذون وقتی به سجده میره و یه انرژی از سمت قسمتی از زمین میاد به سمتت(این دیگه ثابت شده)...

:ws52:

:w58:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...