Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز نواندیشانی به رسم سالهای پیش، امسال هم نمایشگاه کتاب فرصتی هستش برای بزرگترین قرار دسته جمعی سالانه بچه های نواندیشان. هرچند که نمایشگاه به شهر آفتاب منتقل شده و دورتر شده، اما میتینگ سالانه ما سرجاش هست فرصت خیلی خوب برای دیدار دوستان، به خصوص کسایی که تهران و کرج نیستن و تو برنامه های دیگه کمتر میتونن شرکت کنن. ولی خب امسال نظرسنجی نذاشتیم چون هفته اول نمایشگاه کتاب مصادف با کنکور ارشد هستش، واسه همین شاید یه سری از دوستان که کنکور دارن نتونن بیان. گزینه انتخابیمون فقط 5شنبه و جمعه هفته دوم نمایشگاه بود که 5 شنبه گذاشتیم و دلیلش رو همون روز به کسایی که اومدن نمایشگاه میگیم و بعدش هم تو انجمن ولی فعلاً نپرسین چرا نظرسنجی نذاشتین یا جمعه نذاشتین و اینا روز ملاقات: پنج شنبه 23 ارديبهشت 95 قرار ملاقات: ساعت 11 صبح جمع شدن بچهها و آشنایی با همدیگه و صحبت درباره انجمن و گفتگوهای دوستانه:ساعت 11- 12 آغاز بازديد از نمايشگاه: 12 تا 13 برگشت به محل مشخص و صرف ناهار دور همي :13.30 تا 14.30 گفتگوی دوستانه جمعی و دورهمی و فعالیت های مفید جمعی : 14:30 تا 16:30 خداحافظی و پايان برنامه مکان: تو عکس مشخص شده. ولی با توجه به اینکه محل نمایشگاه جدید وبرای اولین بار هستش و شناختی نسبت به محیط نمایشگاه نیست، حتماً شماره تماس یکی رو همراه داشته باشین (واسه خود من که همیشه هم گفته شده اینه: 09365452019) برای بزرگتر شدن تصویر روی آن کلیک کنید یا از لینک زیر استفاده کنید: http://www.noandishaan.com/upload/images/sg087y3e2zj27kn1i7t.jpg نمایی نزدیک تر از محل ملاقات نواندیشانی ها این اطلاع رسانی برای کسایی که نمیان، نیست. برای دوستانی هست که میتونن بیان. مطمئنم روز و خاطره خوبی برای همه دوستانی که میان رقم میخوره :hapydancsmil: 45 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ امکاناتتون واسه شهرستانیا کمه این چه وضعشه، نه بلیت هواپیمایی، نه هتلی، نه هیچی ... :banel_smiley_4: 19 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من نمیام صرفا جهت زجر داش ممد اما میام 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ امکاناتتون واسه شهرستانیا کمه این چه وضعشه، نه بلیت هواپیمایی، نه هتلی، نه هیچی ... :banel_smiley_4: کرجم خودش شهرستان حساب میشه، شمال برم زودتر میرسم 14 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من هفته اول اونجام، این اطلاع رسانی برای کسایی که نمیان، نیست. برای دوستانی هست که میتونن بیان. :vahidrk: دفعه آخرت باشه اینجوری حرف میزنیا :vahidrk: تو اون تاریخو انتخاب کردی چون تولدته :icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چرا نظر سنجی نذاشتید؟ چرا جمعه نذاشتید؟ 15 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یعنی چی با این تاریخاتون زنده باشیم میایم:دی 12 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ميشه فقط ساعت 13.30 تا 14.30 در برنامه شركت كنيم؟ :14k8gag: لطفاً وقتشم بيشتر كنيد. :4chsmu1: 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خدایا منو بکش از دست این محمد:4564: محمد تو رو به جون هرکس دوست داری تاریخ رو عوض کن! به خدا یه قرار مهم دارم 23 و 24 محمد خواهش الان چند ساله میخوام نمایشگاه بیام اما هیچ وقت نشده 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کرجم خودش شهرستان حساب میشه، شمال برم زودتر میرسم 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خدایا منو بکش از دست این محمد:4564:محمد تو رو به جون هرکس دوست داری تاریخ رو عوض کن! به خدا یه قرار مهم دارم 23 و 24 محمد خواهش الان چند ساله میخوام نمایشگاه بیام اما هیچ وقت نشده به ما که خوش میگذره. ایشالا به تو هم بیشتر خوش بگذره ------------- ولی حالا جدی، دوستان تو پست اول هم گفتم تاریخ نهایی شده هستش و سوالی هم نپرسین دربارش. روز دقیقش هم بعداً گفته میشه چرا 5شنبه انتخاب شد. خیلی زودتر هم اعلام کردیم تا دوستانی که میتونن و علاقه دارن، برنامه ریزی کنن و بیان، به خصوص برای دوستانی که از شهرهای دیگه میخوان بیان. کسایی هم که دوست دارن بیان و واقعاً نمیتونن بیان، قطعاً تو اون روز جاشون خالیه و البته ناراحت نباشن، برنامه های بعدی هم هست 13 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به ما که خوش میگذره. ایشالا به تو هم بیشتر خوش بگذره ------------- ولی حالا جدی، دوستان تو پست اول هم گفتم تاریخ نهایی شده هستش و سوالی هم نپرسین دربارش. روز دقیقش هم بعداً گفته میشه چرا 5شنبه انتخاب شد. خیلی زودتر هم اعلام کردیم تا دوستانی که میتونن و علاقه دارن، برنامه ریزی کنن و بیان، به خصوص برای دوستانی که از شهرهای دیگه میخوان بیان. کسایی هم که دوست دارن بیان و واقعاً نمیتونن بیان، قطعاً تو اون روز جاشون خالیه و البته ناراحت نباشن، برنامه های بعدی هم هست خوش بگذره ولی یادم میمونه:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نقشه ی موقعیت نمایشگاه کتاب امسال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ منم 23تهرانم... امیدوارم بتونم بیام 12 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوش بگذرهولی یادم میمونه:icon_razz: یادت بمونه ها، فراموش نکنی یه وقت دلم خنک شد که نمتونی بری 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستانی که میرین میتینگ بهتون خوش بگذره ممد از طرف من برا همشون بستنی میوه ای بگیر 13 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این سری اگه بشه حتما میام. 90% به بالا میام! البته به قول یک بزرگی که میگفت، یه بار هم دیدید قدرت اون 10 درصد بیشتر از اون 90 درصد دیگه شد. 11 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوشبحالتون ماشهرستانی هستیم بیاین یه سفر اینجا همدیگه رو میتینگ کنیم 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یادت بمونه ها، فراموش نکنی یه وقت دلم خنک شد که نمتونی بری [emoji15] [emoji15] [emoji15] 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده