fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامواین ها برنامه ریزی شده است / درسته به هر حال اتفاقی است که افتاده و سهم همه تو این اتفاق کم نیست. هر کس به نوعی. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به هر حال اتفاقی است که افتاده و سهم همه تو این اتفاق کم نیست. هر کس به نوعی. راه حل برطرف کردن این مشکل به نطرشما چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راه حل برطرف کردن این مشکل به نطرشما چیست؟ راه حل نداره و هر روز بدتر از روز قبل خواهد شد،چون هیچ برنامه ای وجود نداره. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ انسان ژاپن همون انسان ایران هست محیط ایجاد شده به دلایل سیاسی دینی اقتصادی و... دلیل به وجود اومدن این تفاوت شده تاریخ نشون داده با گذشت زمان این موارد حل میشن البته نه با سکون بلکه با تلاش جامعه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ انسان ژاپن همون انسان ایران هست محیط ایجاد شده به دلایل سیاسی دینی اقتصادی و... دلیل به وجود اومدن این تفاوت شده تاریخ نشون داده با گذشت زمان این موارد حل میشن البته نه با سکون بلکه با تلاش جامعه حتی یک سلول ما هم شبیه سلول انسان ژاپنی نیست.اینو کسانی میتونن تایید کنند که نقش وراثت و رفتارژنی رو بهش واقفند. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راه حل نداره و هر روز بدتر از روز قبل خواهد شد،چون هیچ برنامه ای وجود نداره. خب اینجوری که شما میگید درسته هروزبدترازدیروز ...... ولی امید توجامعه داره میادپایین واین خطرناکه واینم که شما گفتین واقعا ترسیدم...... به نظرم بازم راه داره اگر بخوان 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب اینجوری که شما میگید درسته هروزبدترازدیروز ...... ولی امید توجامعه داره میادپایین واین خطرناکه واینم که شما گفتین واقعا ترسیدم......به نظرم بازم راه داره اگر بخوان بیخیال شو دوست من.ما که دولت نیستم.اونی که باید بفکر باشه ، بذار اون بترسه. من و شما اول باید مواظب روحیه مون باشیم که مریض نشیم.بعدشم بریم یه دونه مرغ بخریم ، تو خونه کباب درست کنیم بخوریم ، و کیف روزگار رو ببریم. به ما چه !!!! من خودم نه سر پیازم نه ته پیاز،تا اونجا که برام مقدور هست سعی کردم انسان خوبی باشم.به همه هم نیکی میکنم ، حالا اگه مقبول بیفته که افتاده ، اگرم نه ، دیگه به من مربوط نیست.از جونم که بالا تر نیست.خوش باش و عمر با ارزشت رو فدای این و اون نکن. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جایی هست که صد چوپون دارن یه گوسفند(که کارش چوپونیه) و جای دیگه صد گوسفند ولی یک چوپون به همین سادگی .... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حتی یک سلول ما هم شبیه سلول انسان ژاپنی نیست.اینو کسانی میتونن تایید کنند که نقش وراثت و رفتارژنی رو بهش واقفند. دید جز به جز در شباهت خنده دار هست در شباهت باید صرفا کلیات بررسی بشه شما یه انسان ایرانی که در ژاپن به دنیا اومده رو ببین یا یه انسان ایرانی در اروپا اگر بنا به مقایسه ژن به ژن کلا شباهت بی معنا میشه هیچ چیز به هیچ چیز شبیه نیست چون حتما تفاوت هایی دارند لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دید جز به جز در شباهت خنده دار هست در شباهت باید صرفا کلیات بررسی بشه شما یه انسان ایرانی که در ژاپن به دنیا اومده رو ببین یا یه انسان ایرانی در اروپا اگر بنا به مقایسه ژن به ژن کلا شباهت بی معنا میشه هیچ چیز به هیچ چیز شبیه نیست چون حتما تفاوت هایی دارند رفتار ژنی رو که بهش اشاره کردم ، بهش توجه نکردی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده