رفتن به مطلب

پیشنهاد برنامه صبحانه هفتگی

تینا

ارسال های توصیه شده

لیوان حال نمیده . بگو یه آفتابه . الته آفتابه تازه از بازار اومده نه کهنه ش :ws28:

نه خوب کنار قهوه اسپرسو یه لیوان اب سرد کافیه زیاد باشه طعم گسش از دهن میره :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قلیون چه خوش است گاه گاهی بکشیم

با دوست و رفیق و آشنایی بکشیم

بیا و درستش کن

قهوه خونه مون شاعر نداشت , اونم که از غیب رسید.

دیگه همه چی تکمیل شد . فردا اون رئیس رو دعوتش کن حسابی از خجالتش در بیایم :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بیا و درستش کن

قهوه خونه مون شاعر نداشت , اونم که از غیب رسید.

دیگه همه چی تکمیل شد . فردا اون رئیس رو دعوتش کن حسابی از خجالتش در بیایم :ws28:

میترسم سهند مدیرجونمو از راه بدر کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
میترسم سهند مدیرجونمو از راه بدر کنه

حق داری . من این سهندو میشناسم. قیافه شم کاریزماتیکه . اونوقت رئیسم کلاه سرش میره یهو میبینی بجای یه صبحانه , آنقدر تنقلات به خوردش داده که بنده خدا 20 کیلو هم اضافه وزن پیدا میکنه. :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حق داری . من این سهندو میشناسم. قیافه شم کاریزماتیکه . اونوقت رئیسم کلاه سرش میره یهو میبینی بجای یه صبحانه , آنقدر تنقلات به خوردش داده که بنده خدا 20 کیلو هم اضافه وزن پیدا میکنه. :ws28:

دیگه از من قطع امید کرده مدیرم....دو هفتس میخواستم بش برنامه بدم ندادم:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیگه از من قطع امید کرده مدیرم....دو هفتس میخواستم بش برنامه بدم ندادم:whistle:

حالا اینو از باب دوستی عرض میکنم .امروزه روز اگه به خیلی ها بخوای محبت کنی ، بجای قدردانی فک میکنه که از آدم طلب داره.کلا بی تفاوتی بهترین نسخه برای کار تو اجتماع هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا اینو از باب دوستی عرض میکنم .امروزه روز اگه به خیلی ها بخوای محبت کنی ، بجای قدردانی فک میکنه که از آدم طلب داره.کلا بی تفاوتی بهترین نسخه برای کار تو اجتماع هست.

در جواب محبت ادم باید پاسخ بده

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعضی ها آنقدر مرد هستند که انسان میتونه پیششون خودش باشه ، ولی 99 درصد این انسانها لیاقت ندارن که انسان پیششون خودش باشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...