ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لیوان حال نمیده . بگو یه آفتابه . الته آفتابه تازه از بازار اومده نه کهنه ش نه خوب کنار قهوه اسپرسو یه لیوان اب سرد کافیه زیاد باشه طعم گسش از دهن میره 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه خوب کنار قهوه اسپرسو یه لیوان اب سرد کافیه زیاد باشه طعم گسش از دهن میره از کجا میدونی ؟ مگه امتحان کردی 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قلیون چه خوش است گاه گاهی بکشیم با دوست و رفیق و آشنایی بکشیم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قلیون چه خوش است گاه گاهی بکشیمبا دوست و رفیق و آشنایی بکشیم بیا و درستش کن قهوه خونه مون شاعر نداشت , اونم که از غیب رسید. دیگه همه چی تکمیل شد . فردا اون رئیس رو دعوتش کن حسابی از خجالتش در بیایم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بیا و درستش کنقهوه خونه مون شاعر نداشت , اونم که از غیب رسید. دیگه همه چی تکمیل شد . فردا اون رئیس رو دعوتش کن حسابی از خجالتش در بیایم میترسم سهند مدیرجونمو از راه بدر کنه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میترسم سهند مدیرجونمو از راه بدر کنه حق داری . من این سهندو میشناسم. قیافه شم کاریزماتیکه . اونوقت رئیسم کلاه سرش میره یهو میبینی بجای یه صبحانه , آنقدر تنقلات به خوردش داده که بنده خدا 20 کیلو هم اضافه وزن پیدا میکنه. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حق داری . من این سهندو میشناسم. قیافه شم کاریزماتیکه . اونوقت رئیسم کلاه سرش میره یهو میبینی بجای یه صبحانه , آنقدر تنقلات به خوردش داده که بنده خدا 20 کیلو هم اضافه وزن پیدا میکنه. دیگه از من قطع امید کرده مدیرم....دو هفتس میخواستم بش برنامه بدم ندادم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دیگه از من قطع امید کرده مدیرم....دو هفتس میخواستم بش برنامه بدم ندادم حالا اینو از باب دوستی عرض میکنم .امروزه روز اگه به خیلی ها بخوای محبت کنی ، بجای قدردانی فک میکنه که از آدم طلب داره.کلا بی تفاوتی بهترین نسخه برای کار تو اجتماع هست. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حالا اینو از باب دوستی عرض میکنم .امروزه روز اگه به خیلی ها بخوای محبت کنی ، بجای قدردانی فک میکنه که از آدم طلب داره.کلا بی تفاوتی بهترین نسخه برای کار تو اجتماع هست. در جواب محبت ادم باید پاسخ بده 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ در جواب محبت ادم باید پاسخ بده بله درسته. تو خانواده و فامیل با شما موافقم. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بله درسته. تو خانواده و فامیل با شما موافقم. فرقی نمیکنه.... 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فرقی نمیکنه.... بسیار سفر باید تا پخته شود خامی 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بسیار سفر باید تا پخته شود خامی دیدگاه ها متفاوته .... بنظرم جواب محبت محبته.... 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بعضی ها آنقدر مرد هستند که انسان میتونه پیششون خودش باشه ، ولی 99 درصد این انسانها لیاقت ندارن که انسان پیششون خودش باشه. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ زرده تخم مرغ و سیب زمینی با جعفری تازه :5c6ipag2mnshmsf5ju3به همراه نون داغ و چایی داغ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ زرده تخم مرغ و سیب زمینی با جعفری تازه :5c6ipag2mnshmsf5ju3به همراه نون داغ و چایی داغ عالیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده