رفتن به مطلب

پیشنهاد برنامه صبحانه هفتگی

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
اتفاقا من خودم دلم برای این مدیر میسوزه و پیشنهاد خودم تنوع در صبحونه بود هر روز املت میخورد این مدیر بنده خدا از خانوادش زده اومده شهر غریب از ساعت 9 الی 11 یا 12 سر کاره بقیه کارا رو میبره خونه تا ساعت 3 یا 4 صبح تو خونش میزنه....به نظر من همچین مدیری لایق ستایشه....

نظر شما قابل احترامه.

میدونی , اگه من بحث صبحانه رو یکم به سمت حاشیه بحث کش دادم , علتش این بود که بگم. مشکلات عمده جوانان ما که بیکار موندن , نبود کار نیست. مدل سنتی مدیریت مدیرانی است که بجای تقسیم کار , خودشان همه امور رو تو دستشون نگه میدارند و فکر و ذکرشان دائم مشغول کار های روزمره میشه و خلاقیت در مدیریت رو فراموش میکنند. مدیر قوی و توانا کسی است که روی دفتر کارش حتی یک برگ کاغذ هم وجود نداشته باشه و همه کار های تحت مدیریت خود را بین نیرو ها تقسیم بکنه و خودش فقط نظارت بکنه. یعنی مدیر واقعی کار یدی ( دستی ) نمیکنه بلکه صرفا کارش ذهنی و کنترل و مشاهده است. کلا مدیریت در این دور و زمونه سنتی شده و دلیل پسرفت کار هم همین نوع مدیریت است.

البته من کاری به ایشون و کارشون ندارم , فقط خواستم به همین بهانه شمه ای از رفتار های صحیح مدیریت را باهم به هم اندیشی بذاریم. مرسی

• Like 1
  • پاسخ 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در
نظر شما قابل احترامه.

میدونی , اگه من بحث صبحانه رو یکم به سمت حاشیه بحث کش دادم , علتش این بود که بگم. مشکلات عمده جوانان ما که بیکار موندن , نبود کار نیست. مدل سنتی مدیریت مدیرانی است که بجای تقسیم کار , خودشان همه امور رو تو دستشون نگه میدارند و فکر و ذکرشان دائم مشغول کار های روزمره میشه و خلاقیت در مدیریت رو فراموش میکنند. مدیر قوی و توانا کسی است که روی دفتر کارش حتی یک برگ کاغذ هم وجود نداشته باشه و همه کار های تحت مدیریت خود را بین نیرو ها تقسیم بکنه و خودش فقط نظارت بکنه. یعنی مدیر واقعی کار یدی ( دستی ) نمیکنه بلکه صرفا کارش ذهنی و کنترل و مشاهده است. کلا مدیریت در این دور و زمونه سنتی شده و دلیل پسرفت کار هم همین نوع مدیریت است.

البته من کاری به ایشون و کارشون ندارم , فقط خواستم به همین بهانه شمه ای از رفتار های صحیح مدیریت را باهم به هم اندیشی بذاریم. مرسی

دقیقا موافقم حرفتون کاملا صحیحه

• Like 2
ارسال شده در

قهوه تلخ و کیک خیس

مربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی

تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه

ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ ....

فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار :ws3:

• Like 2
ارسال شده در
قهوه تلخ و کیک خیس

ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ ....

همینا رو میخوری که خپل شدی و نمیتونی از جات جم بخوری , ما رو هم یتیم و تنها رهامون کردی :ws28:

• Like 2
ارسال شده در
همینا رو میخوری که خپل شدی و نمیتونی از جات جم بخوری , ما رو هم یتیم و تنها رهامون کردی :ws28:

:ws28::ws28: دقیقا یاد باغ جعفری یه کارتنی بود یه گربه بود تو باغ اسمش خپل بود یاد اون افتادم

• Like 2
ارسال شده در
قهوه تلخ و کیک خیس

عالی بود:a030:

بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش

• Like 2
ارسال شده در

اره منم اغفال کردن اخرش رو ولی میچسبه تینا :icon_redface::whistle:

ارسال شده در

راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما :ws28:

• Like 1
ارسال شده در

وای نگو محشره با هندونه تگری هم بد نیست :icon_redface::icon_pf (34):

• Like 1
ارسال شده در
اره منم اغفال کردن اخرش رو ولی میچسبه تینا :icon_redface::whistle:

بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk:

• Like 1
ارسال شده در
وای نگو محشره با هندونه تگری هم بد نیست :icon_redface::icon_pf (34):

اونقت دیگه نگو اداره . بگو قهوه خونه تینا و همکاران :ws28:

• Like 2
ارسال شده در

با اینکه اهل قلیون نیستم .....ولی بعد ظهرا دم غروب با یه سینی مخلفات قلیون میچسبه:whistle:

• Like 1
ارسال شده در
بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk:

بابا دروغ میگه . این خودش ام الالغفاله. یعنی همه رو خود خودش اغفال میکنه. :ws28:

• Like 2
ارسال شده در

یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده

باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما :whistle:

• Like 1
ارسال شده در
اونقت دیگه نگو اداره . بگو قهوه خونه تینا و همکاران :ws28:

یاد قهوه خونه سمندون افتادم:ws28:

• Like 1
ارسال شده در
با اینکه اهل قلیون نیستم .....ولی بعد ظهرا دم غروب با یه سینی مخلفات قلیون میچسبه:whistle:

یعنی بصورت غیر مستقیم تاییدش کردی دیگه . درسته ؟ :ws28:

• Like 1
ارسال شده در

منتظرم... ادرس = جنازه:gnugghender:

• Like 1
ارسال شده در
یعنی بصورت غیر مستقیم تاییدش کردی دیگه . درسته ؟ :ws28:

نه صبحونه ....دم غروب با دوستان خوبه

• Like 1
ارسال شده در

لیوان حال نمیده . بگو یه آفتابه . الته آفتابه تازه از بازار اومده نه کهنه ش :ws28:

• Like 2
ارسال شده در
نه صبحونه ....دم غروب با دوستان خوبه

تینا جان , اینش تقصیر ما نیست. از بس ساعت ها رو عقب جلو کردن , شبمون روز شده , از اون لحاظ. :ws28:

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...