Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ درود به همگی امیدوارم ایام به کامتون باشه :) در ایت تاپیک انواع سبزه ها رو با انواع غلاتی که با ذوق و سلیقه کاشته شدند می بینید بیاید و انتخاب کنید زیباترین سبزه از نظر شما کدوم هست ؟ نکته : انتخاب بطور چند گرینه ای می باشد . سبزه شماره 1 سبزه شماره 2 سبزه شماره 3 سبزه شماره 4 21 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به شماره سه و چهار رای دادم ممنون از شرکت کنندگان قشنگ بودن 9 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ خوب بودن. من ب ی مورد رای دادم. ب نظر من، همیشه ارائه کار ب اندازه کیفیت خود کار مهمه. زاویه عکس ها و نورپردازی گاها معجزه می کنه. 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ به شماره 2 رای دادم مرسی بابت دعوت 6 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ خوب بودن. من ب ی مورد رای دادم.ب نظر من، همیشه ارائه کار ب اندازه کیفیت خود کار مهمه. زاویه عکس ها و نورپردازی گاها معجزه می کنه. سلام خیلی سخت گرفتید د.ی + شماره دو هم قشنگ و چیزی که نظر منو جلب کرد فرش دست بافتی بود که زیر سبزه انداخته بود تنوع رنگش تو چشم - ایده اش قشنگ بود ولی یه ذره سبزه اش نامرتب رشد کرده میتونست با روبان مهارش کنه 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اوخی 3 چقد خوب شده خیلیم عالی خسته نباشید 4 هم رنگ زندگی داره 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ به همشون رای دادم . چون همشون زیبا هستن 4 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ به سبزه ی شماره 4 رای دادم چرا ... ؟ ------------ 1- سبزه های زیبا و پرپشتی بودن 2- حس زیبایی و طراوت بهار رو داشت 3- دوستش داشتم ... :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ :hapydancsmil:سبزه های زیبا دست همگی درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ می خواستم 2انتخاب کنم 3 شد اشتباهی چه شانسی 3 داره 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ همشون قشنگ بودند . ایده 2 و 3 خوب بود 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اخر اعلام نتایج میگم.. خیلی زیبا بودن.. من معتقدم عکسی باید انتخاب بشه اولا ایده بکار رفته باشه.. و هم خلاقیت.. دست همه شرکت کنننده ها و رای دهنده ها درد نکنه و خسته نباشید// 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خیلی سخت گرفتید د.ی + شماره دو هم قشنگ و چیزی که نظر منو جلب کرد فرش دست بافتی بود که زیر سبزه انداخته بود تنوع رنگش تو چشم - ایده اش قشنگ بود ولی یه ذره سبزه اش نامرتب رشد کرده میتونست با روبان مهارش کنه فکر کنم نامرتبی این سبزه به علت این باشه که هم چون باید برای یه مراسمی اماده میشد زود کاشته شده باشه و هم اینکه چون حالت مزرعه میخواسته باشه دیگه نظم خاصی نداده.. به نظر من خلاقیت خیلی مهمه/:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اعلام نتایج مسابقه زیباترین سبزه نوروز 1395 درود به تمامی دوستان خب نوبتی هم باشه نوبت معرفی هنرمندان و برندگان مسابقه هست البته ناگفته نماند که بنظر من تمام دوستان برنده هستند و اما برندگان نفر اول Mina Yousefi عزیز هستند با سبزه شماره 3 ----> مدال طراح به مدت 3ماه + 200 امتیاز نفر دوم masi eng عزیز هستند با سبزه شماره 2 ----> 150 امتیاز نفر سوم Tamana73 عزیز هستند با سبزه شماره 1 ----> 100 امتیاز نفر چهارم Mahnaazz عزیز هستند با سبزه شماره 4 ----> 75 امتیاز از تمام دوستان شرکت کننده و رای دهنده های عزیز کمال تشکر را دارم . زندگیتان سبز ------------------------- و عذرخواهی از کاربر عزیز mherdad که عکس سبزه اشون از مسابقه جا موند به مهرداد عزیز هم 50 امتیاز تعلق میگیره میدونم جبران نمیشه ولی امیدوارم که قبول کنند 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ ای بابا زن بابا.. بیچاره این مهرداد! یه خورده جو بدیم. مقصر کیست؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ به نظر من باید بهش 200 امتیاز بدین 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ به نظر من باید بهش 200 امتیاز بدین به یاد قدیما.. با لباس کفن: آغااااااا امتیاز چیه .. شورای نگهبان باید ژاسخگو باشه بابت این رد صلاحیت ها.. رای من کو؟؟؟؟؟!!! برادرم رو کشتن چون.. یا اعدام یا حصر و خلاص 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ خدایی سبزشون زیبا و شاد بود.. دستشون دردنکنه... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ از مینای عزیز ممنونم.. از همه دوستانی که شرکت کردن.. و تمام دوستانی که جایزه دریافت کردن.. حالا یه توضیح درمورد عکسم.. این سبزه سبزه ای که ما برای سال جدید به امامزاده طاهر کرج بردیم و در سفره هفت سین قراردادیم.. من هرسال یه سبزه عید به ارایش و تزییناتی که اتفاقی پیش میاد درست میکنم و درسفره هفت سین امامزاده قرار میدم.. ارزوی من خوشبختی همه جوانها و خودم و موفقیت و شادکامی در سال جدید برای همه دارم.. به امید اینکه از این به بعد خبرهای خوش بشنویم.. و شادی و شادی و شادی باشه// علت یه مقدار نامرتبی این سبزه به خاطر اینه که حدود یه هفته زودتر گذاشتیم رشد کنه و جالب اینکه خیلی هم سریع رشد کرد و خیلی حرسش کردیم. و این میتونه برکت سفره همه ما ها باشه.. سال نو همه دوستانم مبارک//// 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده