maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ سلام.هنوز فرصت ارسال عکس هفت سین هست/؟؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ 5/10/13 همه سفره ها زیبابودن و انتخاب سخت.. دست همه دوستان درد نکنه.. خسته نباشید/:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ همه سفره ها قشنگ بودن من به 5 رای دادم چون توش خیلی حرف بودددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ستوان سه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ درود به دوستان عزیز خب این مسابقه هم به پایان رسید ... بماند که 61 نفر بازدید داشتند و فقط 47 نفر رای دادن ممنون از همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن و همچنین همه عزیزانی که قدم رنجه فرمودن اومدن رای دادن ناگفته نماند که از نظر من تمام دوستان شرکتت کنده هنرمند هستند و باسلیقه و برنده واما برنده گان این مسابقه: نفر اول Mina Yousefi عزیز هستند با عکس شماره 13 ----> مدال عکاس برتر + 200 امتیاز نفرات دوم saghar... عزیز با عکس شماره 12 و roozbeh ameri عزیز با عکس شماره 5 هستند ----> 150 امتیاز نفرات سوم Tamana73 عزیز با عکس شماره 3 ، قاصدکــــــــ عزیز با عکس شماره 4 ، shahdokht.parsa عزیز با عکس شماره 11 و شماره 14 عزیز که نخواستن نامشون آشکار بشه :)) هستند ----> 100 امتیاز سایر شرکت کنندگان عزیز هفت سین شماره 1 متعلق به emamimeibodi عزیز هست ---->50 امتیاز هفت سین شماره 2 تعلق به .sOuDeH.عزیز هست ----> 50 امتیاز هفت سین شماره 6 متعلق به Just Mechanic عزیز هست ----> 50 امتیاز هفت سین شماره 7 متعلق به sun-shine عزیز هست ----> 50 امتیاز هفت سین شماره 8 متعلق به Mohammad Aref عزیز هست ----> 50 امتیاز هفت سین شماره 9 متعلق به Farzaaneh عزیز هست ----> 50 امتیاز هفت سین شماره 10متعلق به helma.b عزیز ست ----> 50 امتیاز ------------------- و یه عذرخواهی بزرگ به کاربر عزیز mherdad بدهکارم من که عکس هفت سین اشون جا موند :icon_pf (34): واقعاً معذرت میخوام بی نهایت ناراحت شدم همین الان که داشتم چک میکردم اسامی شرکت کننده هارو متوجه شدم عکس ارسالی ایشون : به مهرداد عزیز هم 100 امتیاز تعلق میگیره میدونم جبران کارم نمیشه ولی امیدوارم که قبول کنند 12 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ بسیار عالی دست همگی درد نکنه تبریک میگم به همه دوستان عزیز شرکت کننده و تبریک ویژه به خودم که از آخر اول شدم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ تبریک میگم به همه مرسی از اون 6 نفری هم که بههفت سین شماره 6 من رای دادن 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ یه مررررررسی و تشکر بزرگ به همه دوستانی که به سفره من رای دادن:) همچنین به تمام دوستان عزیزم هم تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سفره اقا مهرداد هم ساده و در عین حال خیلی زیبا بود تبریک ما سر سفرمون بغیر از هفت سین چیزای دیگ هم میذاریم ،این موارد اضافه رو مامانم از مامان بزرگم یاد گرفته نون و نمک میذاریم: بابت وجود برکت رشته میذاریم : اینکه مامانم میگ رشته کار و زندگی به دستت میاد انشالله اینم از سفره هفت سین من ....بدون اینکه چیزی از بیرون بخرم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سما چ نازه.... دوسش دارم♥ عین خودته ماه بانو♥ 1 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ من یادم رفت امسال شرکت کنم تو مسابقه!!! لدفن نظر بدید به هفت سینم گناه دارم خو:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی عالیه تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ هفت سین من امسال تو مسابقه هفت سین ساوه بین صد تا هفت سین اول شد:ws3: 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ من یادم رفت امسال شرکت کنم تو مسابقه!!!لدفن نظر بدید به هفت سینم گناه دارم خو:hapydancsmil: بسیار زیبا 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی خوشگله behe ظرفاتون خیلی نازن....حس خوبی میده به ادم. 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی خوشگله beheظرفاتون خیلی نازن....حس خوبی میده به ادم. مچکراتی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده