Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان نواندیش و تبریک سال جدید با آرزوی بهترین ها طبق رسم هر ساله امسال هم مثل سال قبل این مسابقه رو برگزار میکنیم. یه جدول 36 خونه ای هست که آخر پست میذارم. پشت هرکدوم از اونا یه جایزه به عنوان عیدی هستش از امتیاز طلایی و کارت شارژ گرفته گرفته تا پوچ اما انتخاب عدد همچین مجانی هم که نیست امتحان کردن شانس هم خرج داره شرایط: 1- حداقل دارای 20 پست در انجمن باشه. (نه 20تا فقط اسپم ) یا عضو طلایی باشه 2- عضویت تو انجمن مربوط به قبل شروع این پست باشه 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و یا اینکه در تاپیک های تخصصی 2 پست تخصصی بزنید و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا و مسئولا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 4- هیچ کس بیشتر از 1 انتخاب نمی تونه داشته باشه 5- احتمال داره انتخاب ها خریده بشه و تعویض بشه. شایدم بعضی وقتا اینکار انجام نشه. بستگی به وقت و حسش هست :4chsmu1: تقریباً چون قبلاً آمادش کردم (یک هفته قبل عید)، یادم رفته پشت عددا چی بوده، واسه همین نگاهم نمی کنم تا تو این خریدن و تعویض ها ذهنیتش روم اثر نذاره و جذاب تر باشه 6- نتیجه های نهایی انتخاب های هر روز، آخر شب همون روز یا نهایت فرداش اعلام میشه 26 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ هی وای از این همه استقبال :| کجایید پس؟ 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ راستی یه توضیحی بدم که تعداد جایزه های خوب امسال از پارسال بیشتره 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ من نیز شرکت مینُمایم:| 12 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام منم جا می گیرم تا برم تاپیک بزنم :hapydancsmil::hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ عالیه... من پارسال شرکت کردم. وخیلی هیجان انگیزه.. بشرکتید...ولی امسال فکر نکنم. چون فردا ساعت شش راهی سفرم... 10 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام منم جایزه میخوام لطفا تپلترینش نگه دارید تا من چنتا پست تخصصی بزارم و بیام بگیرمش 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام خدمت همه دوستان نواندیش و تبریک سال جدید با آرزوی بهترین ها طبق رسم هر ساله امسال هم مثل سال قبل این مسابقه رو برگزار میکنیم. یه جدول 36 خونه ای هست که آخر پست میذارم. پشت هرکدوم از اونا یه جایزه به عنوان عیدی هستش از امتیاز طلایی و کارت شارژ گرفته گرفته تا پوچ اما انتخاب عدد همچین مجانی هم که نیست امتحان کردن شانس هم خرج داره شرایط: 1- حداقل دارای 20 پست در انجمن باشه. (نه 20تا فقط اسپم ) یا عضو طلایی باشه 2- عضویت تو انجمن مربوط به قبل شروع این پست باشه 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و یا اینکه در تاپیک های تخصصی 2 پست تخصصی بزنید و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا و مسئولا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 4- هیچ کس بیشتر از 1 انتخاب نمی تونه داشته باشه 5- احتمال داره انتخاب ها خریده بشه و تعویض بشه. شایدم بعضی وقتا اینکار انجام نشه. بستگی به وقت و حسش هست :4chsmu1: تقریباً چون قبلاً آمادش کردم (یک هفته قبل عید)، یادم رفته پشت عددا چی بوده، واسه همین نگاهم نمی کنم تا تو این خریدن و تعویض ها ذهنیتش روم اثر نذاره و جذاب تر باشه 6- نتیجه های نهایی انتخاب های هر روز، آخر شب همون روز یا نهایت فرداش اعلام میشه به به. پارسال ک برنده شدم جایزه رو هم گرفتم خدا روزی امسال رو هم بده :4chsmu1: 36 را بدهید ببریم خانه مان #8 #55 #27 تبلیغ کنم ک پست اخر برای هر پژوهنده ای می تونه مفید باشه. 9 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام عید شما مبارک مسابقش خوبه ولی پستش کی حال داره . می خوام مثل خرس بگیرم بخوابم .:bigbed: حالا فوقش یه تقویمه اونم از دست متبرک ریس انجمن گرفتم وام نمی دی 7 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ممنون ازدعوت ولی من چیز زیادی متوجه نشدم 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ nv,n hdk il jh\d; ihd lk درود این هم تاپیک های من گلشن راز #2 [h=1]آموزش نرم افزار هلو[/h] [h=1]کتاب آشنایی با علم اقتصاد[/h] [h=3]دیوان پروین اعتصامی[/h] شماره منحوس 13:ws3: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ممنون ازدعوت ولی من چیز زیادی متوجه نشدم درود دوست عزيز شما كافيه دو تا تاپيك علمي بزنيد و لينك اشُ بهمراه شماره انتخابي از اون ٣٦ خونه انتخاب کنید 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ به به. پارسال ک برنده شدم جایزه رو هم گرفتم خدا روزی امسال رو هم بده :4chsmu1: 36 را بدهید ببریم خانه مان #8 #55 #27 تبلیغ کنم ک پست اخر برای هر پژوهنده ای می تونه مفید باشه. به به بزن زنگوچراغ اول روشن شد ۳۶واس ما ۹برا شما حله:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام عید شما مبارک مسابقش خوبه ولی پستش کی حال داره . می خوام مثل خرس بگیرم بخوابم .:bigbed: حالا فوقش یه تقویمه اونم از دست متبرک ریس انجمن گرفتم وام نمی دی سلامليكم صد سال به اين سال ها مباركا باشه سه تا دونه تاپيك نميتوني بزني بعد ٢٢٢٤تا نوشته ميگم تقويم اتُ پس بگيرناااا زود تند سريع تاپيك بزن بيا بدو:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ nv,nhdk il jh\d; ihd lk درود این هم تاپیک های من گلشن راز #2 آموزش نرم افزار هلو کتاب آشنایی با علم اقتصاد دیوان پروین اعتصامی شماره منحوس 13:ws3: دست شما مرسي چراغ دوم هم روشن شد عدد منحوس مال خودت نميخرم ازت 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ دست شما مرسيچراغ دوم هم روشن شد عدد منحوس مال خودت نميخرم ازت شانس نداریم که 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ به به بزن زنگوچراغ اول روشن شد۳۶واس ما ۹برا شما حله:gnugghender: دیگه، دود از کنده بلند می شه 36 رو با 17 و 9 عوض می کنم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ [h=1]معماری داخلی و بازسازی کتابخانه ملی سوئد[/h] [h=1]معماری پارامتریک: طراحی مجتمع مسکونی سبز در فرانسه[/h] [h=1]معماری و طراحی داخلی ساختمان مسکونی منصور دروس، محمدرضا نیک بخت[/h] ------------------ سلامممممم 21:ws37: 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ شانس نداریم که اصلا قلبم به رنج اومد ١٣برا من ٥و ١٢٠امتياز برا ناصر دیگه، دود از کنده بلند می شه 36 رو با 17 و 9 عوض می کنم والا چه خبره ٣٦برا من ٩با ٥٩امتياز خيرشُ ببيني معماری داخلی و بازسازی کتابخانه ملی سوئد معماری پارامتریک: طراحی مجتمع مسکونی سبز در فرانسه معماری و طراحی داخلی ساختمان مسکونی منصور دروس، محمدرضا نیک بخت ------------------ سلامممممم 21:ws37: به به سلامليكم ٢١ تعويض با ٣:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده