سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ زبونت نمیچرخه بگی داش وحید:ubhuekdv133q83a7yy7 خب شوهر شقایقم هستی دیگه :w00: داداش وحید 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ یاد مادربزرگم افتادمخدا رحمتش کنه چرا اونم اینجوری صدا می کرد راسی خدا رحمتش کنه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ اون عکس امضات کیه(انجمن کنجکاوان انجمن) 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ اون عکس امضات کیه(انجمن کنجکاوان انجمن) میگم زیرش بنویس خیال ملتو راحت کن لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ میگم زیرش بنویس خیال ملتو راحت کن نکنه تو هم پرسیدی اخه از صبح کنجکاوم خجالت میکشیدم بپرسم الان دیگه نمیتونستم جلو فضولیمو بگیرم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ وچنین شد که تاپیک خسیسی تبدیل به قرار ملاقات دو یار جون جونی شد راسی منم بیام شما هم تشریف بیارین .آدرس بدم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ معلوم شده فقط سارا خودش اینو میشناسه و بس راستش دیشب کلی خجلم کرد که عضو فعال فمینیستای افراطی و نمیشناخیتم:دی لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چیه از دم در نیگا می کنی بیا تو تا بگم برات:w00:..................................................................................................................................................................... .......................................... ................................................ می گن فلانی خسیسه فلانی یه قرون ازش در بیاد جونش در میاد :icon_razz: ادمای فلان شهر خسیسن دیدی فلانی رو اینهمه ثروت داره اما مثل گداها لباس می پوشه :viannen_38: خداییش وجدانی بگید شما چقد خسیسید پول خرج کردن رو بیشتر دوس دارین یا پول در آوردنو من نه تنها خسیس نیستم بلکه برعکسم. در همه موارد . لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من كه با پس انداز كردن رابطه اي ندارم پول خرج كردن حال ميده ادمهاي خسيس فكر ميكنن دوبار به دنيا ميان يه بار جمع كنن دفعه بعد خرج ميكنن لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من خسیس نسیتم ولی یه عیبی که دارم اینکه ول خرجم و همیشه از 20برج به بعد می خورم به پی سی و دیگه پول ندارم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ منم خسیس نیستم .....و متاسفانه ولخرج بودم .....:icon_pf (34):زیاااااددد.....هنوزم هستمااا تا حدودی....:w00: ولی معماری ادمو مجبور میکنه که حسابگر بشه!!! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ منم خسیس نیستم .....و متاسفانه ولخرج بودم .....:icon_pf (34):زیاااااددد.....هنوزم هستمااا تا حدودی....:w00:ولی معماری ادمو مجبور میکنه که حسابگر بشه!!! تا حالا پروژه ای که خودت انجام داده باشی رو به کسی فروختی؟ من که زیاد از این کار ها انجام دادم :ws3: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تا حالا پروژه ای که خودت انجام داده باشی رو به کسی فروختی؟من که زیاد از این کار ها انجام دادم :ws3: :banel_smiley_4: ترازویی که بتونه کارای منو وزن کنه هنو ساخته نشده.... اینقد ارزششون بالاس که نمیشه روشون قیمت گذاشت.... لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من نه میشه گفت خسیسم نه ولخرج! هر چی بخوام میخرم! وگرنه پولمرو نگه میدارم! توی بیرون رفتنها هم خوش خرجم! خلاصه وقتی میخوام پول بدم اینطوری نیست که انگار میخوان جونمو بگیرم! خیلی راحت خرج میکنم! اما درست! خدا رو شکر خدا هم بهم میده! لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چیه از دم در نیگا می کنی بیا تو تا بگم برات:w00:..................................................................................................................................................................... .......................................... ................................................ می گن فلانی خسیسه فلانی یه قرون ازش در بیاد جونش در میاد :icon_razz: ادمای فلان شهر خسیسن دیدی فلانی رو اینهمه ثروت داره اما مثل گداها لباس می پوشه :viannen_38: خداییش وجدانی بگید شما چقد خسیسید پول خرج کردن رو بیشتر دوس دارین یا پول در آوردنو سارا جون هر دوتاش خدا وکیلی می تونم 100000000 صد میلیونو یه روزه خرج کنم بعد 250 سال کارکنم دوباره بدستش بیارم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ آپ تا خسیسای جدید شناسایی بشن زدی تو کار نبش قبر شقی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ من خسیس نیستم پس انداز هم میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده