Waffen 15120 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 الآنه که waffen بیاد!:banel_smiley_52: خبر نداری که یه مدتیه اینجاست 1
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 یه جمله خیلی با محتوا هس که میگه من خسیس نیستم اما خسیسان را دوست دارم ... نمی دونم مال کیه اما هرچی هستیم به شما چه ؟ تاپیک پر محتوا بزن ذهن بقیه رو به چالش بکشه (از سهیل مدیر محترم )
novel guy 259 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 ولی کم کم داری لو میدی ها... فکر کنم یکم نور مانیتورت کم بوده... خدا نکنه کسی waffen جون منو لو بده! یه بار دیگه نگا می کنم. 1
Waffen 15120 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 خدا نکنه کسی waffen جون منو لو بده!یه بار دیگه نگا می کنم. آقایی جیگر... :w42: بابا با بقیه مقایسه کن... اونطوریم نیست که... اتفاقا من نسبتا خیلیم Dumb Blond تشریف دارم... :4chsmu1: 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 cause we hunt you down with no mercy . . . hunt you down all nightmare long feel our breath upon your face feel us shift every move we trace . . ! Metallica : All nightmare long . . .! هویجوری داشتم گوش میدادم گفتم بنویسم یه تیکشو . . .! و اما اندر باب موضوع تاپیک عارضم خدمتتون : تا به حال پول گنده ای دستم نرسیده که بخوام خودمو تست کنم ولی اگه چیزی نیاز داشته باشم سعی میکنم بهترینشو بگیرم . . .! 2
rezanassimi 9037 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 من خیلی کار میکنم ولی نمیدونم چرا صبح هرچقدر هم پول تو جیبم باشه شب با جیب خالی برمیگردم خونه 1
سارا-افشار 36440 سازنده ارسال شده در 17 شهریور، 2010 ادمی به حسابگری من پیدا میشه :icon_razz: چون خسیس نیستم اینو مطمئنم اما وختی پای پول گنده وسط میاد دیگه کلی همه چی رو زیر و رو می کنم تا بهترینشو گیر بیارم و سرمو کلاه نزارن اما سخت مدافع این شعارم پول واسه منه نه من برا پول 2
Mehran Aalto 105 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 حتما ادمای چاق و کچلم خیلی خوش تیپند ...جانم ؟ چاق که بعید میدونم ولی بعضیا کچلشون خوشکل تره:ws2:
Mehran Aalto 105 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 ادمی به حسابگری من پیدا میشه :icon_razz:چون خسیس نیستم اینو مطمئنم اما وختی پای پول گنده وسط میاد دیگه کلی همه چی رو زیر و رو می کنم تا بهترینشو گیر بیارم و سرمو کلاه نزارن اما سخت مدافع این شعارم پول واسه منه نه من برا پول تمام زندگیم فدای پول ... اینم شعار من
*mini* 37779 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 من پول دراوردن و دوست دارم اما به همون اندازه هم خرج کردنشو دوست دارم 2
@نیوشا 752 ارسال شده در 17 شهریور، 2010 من اصلا خسیس نیستم ولی برام مهمه مقدار پولی که می دم با کیفیت جنسی که می گیرم برابر باشه یا حتی جنسش بهتر باشه یه ضرب المثل انگلیسی هست که می گه : انقدر پول دار نشدم که جنس ارزون بخرم 1
سارا-افشار 36440 سازنده ارسال شده در 18 شهریور، 2010 تمام زندگیم فدای پول حلال ....این چطوره ؟ خب تو کشور ما تموم پولا حلاله دیگه غیر خود پول حلال :4chsmu1:
Fahim 9563 ارسال شده در 18 شهریور، 2010 فهیمه من خسیسم؟ وقتی قراره به من شیرینی بدی خسیس میشی :icon_razz: به غیر از اون نه خیلی هم دست و دلبازی 3
Waffen 15120 ارسال شده در 18 شهریور، 2010 There's a lady who's sure, all that glitters is gold and she's buying a stairway to heaven when she walks there she knows if the stores are all closed with a word she can get what she came for ooh, it makes me wonder :4chsmu1: چیه چیه ؟ حسینم از اینا نوشته... منم نوشتم... :icon_razz:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری