abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ وقتی قراره به من شیرینی بدی خسیس میشی :icon_razz:به غیر از اون نه خیلی هم دست و دلبازی نه که تو هم نمی گیری دستت درد نکنه خانومی 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ نه که تو هم نمی گیریدستت درد نکنه خانومی آخرین بار چی منو مهمون کردی هاااااااااااااان؟؟ خداییش از هر ده بار که میگم شیرینی بده 1 بار اونم به زور زیر بار میری :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ آخرین بار چی منو مهمون کردی هاااااااااااااان؟؟خداییش از هر ده بار که میگم شیرینی بده 1 بار اونم به زور زیر بار میری :icon_razz: ای نامرد :w00: من از هر 10 بار 1 بار مهمونت کردم؟!!!:w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ ای نامرد :w00:من از هر 10 بار 1 بار مهمونت کردم؟!!!:w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ فهیمه حالا همون یه بار هم دیگه بهت نمی دم 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ فهیمه حالا همون یه بار هم دیگه بهت نمی دم دنبال بهونه میگشتی ؟؟ دلت میاد ؟؟ تازه یادت باشه امتحانات که تموم شد باید شیرینی بدی لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ دنبال بهونه میگشتی ؟؟دلت میاد ؟؟ تازه یادت باشه امتحانات که تموم شد باید شیرینی بدی به چه مناسبت شیرینی می خوای؟ دوشنبه امتحانام تمومه اگه تونستی بگیر 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ به چه مناسبت شیرینی می خوای؟دوشنبه امتحانام تمومه اگه تونستی بگیر باشه من ازت شیرینی می گیرم .:w410: شیرینی نه میریم فالوده مشتاق برام فالوده بخر 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ باشه من ازت شیرینی می گیرم .:w410: شیرینی نه میریم فالوده مشتاق برام فالوده بخر باشه بیا بریم فالوده بدم بخوری کی کجا چه ساعتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ باشه بیا بریم فالوده بدم بخوریکی کجا چه ساعتی؟ می خبرم ..... 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ می خبرم ..... بعد امتحانا منتظرم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ پول هایی که من بیخود خرج کردم را جمع میکردم الان یک سانتافه را حداقل داشتم. مثلا تو جیبم 5000 تومان هست.اگر یک مسیر را با اژانس برم میشه 5000 تومان. اگر با تاکسی برم میشه 200 تومان. تنها سختی با تاکسی رفتن هم 2 دقیقه پیاده روی هست . ولی من اژانس میگیرم. اینکار را هم هر روز انجام میدهم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ باشه بیا بریم فالوده بدم بخوریکی کجا چه ساعتی؟ وچنین شد که تاپیک خسیسی تبدیل به قرار ملاقات دو یار جون جونی شد راسی منم بیام 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ وچنین شد که تاپیک خسیسی تبدیل به قرار ملاقات دو یار جون جونی شد راسی منم بیام نه!!! 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ وچنین شد که تاپیک خسیسی تبدیل به قرار ملاقات دو یار جون جونی شد راسی منم بیام چطوری آبجی سارا خوبی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ چطوری آبجی سارا خوبی مرسی خوبم شوهر شقایق 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ مرسی خوبم شوهر شقایق زبونت نمیچرخه بگی داش وحید:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ وچنین شد که تاپیک خسیسی تبدیل به قرار ملاقات دو یار جون جونی شد راسی منم بیام الان یه عالمه ثواب کردی دو نفر همو ببینن 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ مرسی خوبم شوهر شقایق یاد مادربزرگم افتادم خدا رحمتش کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده