Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ الآنه که waffen بیاد!:banel_smiley_52: خبر نداری که یه مدتیه اینجاست 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ یه جمله خیلی با محتوا هس که میگه من خسیس نیستم اما خسیسان را دوست دارم ... نمی دونم مال کیه اما هرچی هستیم به شما چه ؟ تاپیک پر محتوا بزن ذهن بقیه رو به چالش بکشه (از سهیل مدیر محترم ) لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ ولی کم کم داری لو میدی ها... فکر کنم یکم نور مانیتورت کم بوده... خدا نکنه کسی waffen جون منو لو بده! یه بار دیگه نگا می کنم. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ خدا نکنه کسی waffen جون منو لو بده!یه بار دیگه نگا می کنم. آقایی جیگر... :w42: بابا با بقیه مقایسه کن... اونطوریم نیست که... اتفاقا من نسبتا خیلیم Dumb Blond تشریف دارم... :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ cause we hunt you down with no mercy . . . hunt you down all nightmare long feel our breath upon your face feel us shift every move we trace . . ! Metallica : All nightmare long . . .! هویجوری داشتم گوش میدادم گفتم بنویسم یه تیکشو . . .! و اما اندر باب موضوع تاپیک عارضم خدمتتون : تا به حال پول گنده ای دستم نرسیده که بخوام خودمو تست کنم ولی اگه چیزی نیاز داشته باشم سعی میکنم بهترینشو بگیرم . . .! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ من خیلی کار میکنم ولی نمیدونم چرا صبح هرچقدر هم پول تو جیبم باشه شب با جیب خالی برمیگردم خونه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ ادمی به حسابگری من پیدا میشه :icon_razz: چون خسیس نیستم اینو مطمئنم اما وختی پای پول گنده وسط میاد دیگه کلی همه چی رو زیر و رو می کنم تا بهترینشو گیر بیارم و سرمو کلاه نزارن اما سخت مدافع این شعارم پول واسه منه نه من برا پول 2 لینک به دیدگاه
Mehran Aalto 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ حتما ادمای چاق و کچلم خیلی خوش تیپند ...جانم ؟ چاق که بعید میدونم ولی بعضیا کچلشون خوشکل تره:ws2: لینک به دیدگاه
Mehran Aalto 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ ادمی به حسابگری من پیدا میشه :icon_razz:چون خسیس نیستم اینو مطمئنم اما وختی پای پول گنده وسط میاد دیگه کلی همه چی رو زیر و رو می کنم تا بهترینشو گیر بیارم و سرمو کلاه نزارن اما سخت مدافع این شعارم پول واسه منه نه من برا پول تمام زندگیم فدای پول ... اینم شعار من لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ تمام زندگیم فدای پول ...اینم شعار من چه شعار قشنگي 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی حتی حاضری خودتو واسه پول بفروشی 2 لینک به دیدگاه
Mehran Aalto 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ تمام زندگیم فدای پول حلال .... این چطوره ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ من پول دراوردن و دوست دارم اما به همون اندازه هم خرج کردنشو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ من اصلا خسیس نیستم ولی برام مهمه مقدار پولی که می دم با کیفیت جنسی که می گیرم برابر باشه یا حتی جنسش بهتر باشه یه ضرب المثل انگلیسی هست که می گه : انقدر پول دار نشدم که جنس ارزون بخرم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ تمام زندگیم فدای پول حلال ....این چطوره ؟ خب تو کشور ما تموم پولا حلاله دیگه غیر خود پول حلال :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ فهیمه من خسیسم؟ وقتی قراره به من شیرینی بدی خسیس میشی :icon_razz: به غیر از اون نه خیلی هم دست و دلبازی 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ There's a lady who's sure, all that glitters is gold and she's buying a stairway to heaven when she walks there she knows if the stores are all closed with a word she can get what she came for ooh, it makes me wonder :4chsmu1: چیه چیه ؟ حسینم از اینا نوشته... منم نوشتم... :icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده