shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی معتاد شد؟:w58::w58: نه بااااااااااااااااااااو ...غذا نميخوره فقز آبميوه ميخوره ! (نميدونم چه جوري! ) 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میشه بگین چه جوری میشه 10 کیلو چاق شد؟ یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه.........میگفت هر ماچی یه پرده گوشت میاره......آره به نو عروسا میگفت 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه.........میگفت هر ماچی یه پرده گوشت میاره......آره به نو عروسا میگفت :4chsmu1::4chsmu1: چه مادربزرگ فهیمی 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااالی لی من کی گفتم میخوام لج بازی کنم من گفتم چیکار کردی که تو یه ماه و نیم ده کیلو لاغر شدی ؟ من الان 58 هستم میخوام یه سه کیلویی هم لاغر بشم البت موضعی نه کلی خوب من متخصص تغذیه نیستم....من به روش خودم وزن کم کردم.... لج کرده بودم ....هیچی نمیخوردم....یعنی تا موقع ای که رو به موت نبودم هیچی نمیخوردم..... :viannen_38: البته با بچه ها تو دانشگا حال میکردمااا....(از اون نمیشه گذشت) کلی لاغر شدم نه موضعی.... موضعی باید ورزش کنی فک کنم....:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اندر باب لاغری بیاین پیش من باورتون میشه من یه هفته قبل عید رفتم تو فاز افسردگی تا سیزده که تموم شد 15 کیلو کم کرده بودم دیگه هم برنگشته تا الان همون وزن موندم!!!!! ولی میخوام یه ده تام کم کنم!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اندر باب لاغری بیاین پیش منباورتون میشه من یه هفته قبل عید رفتم تو فاز افسردگی تا سیزده که تموم شد 15 کیلو کم کرده بودم دیگه هم برنگشته تا الان همون وزن موندم!!!!! ولی میخوام یه ده تام کم کنم!!!!!!!!!!! یه رحمی به خودتم بکنی بد نیستااا... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ یه رحمی به خودتم بکنی بد نیستااا... رحم چیه؟؟؟؟؟؟؟ میگم افسردگی بود یه چی مثه افسردگی پس از زایمان!!!!!!! لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ پس حداقل بی خیال 10 کیلوی بقیه!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اندر باب لاغری بیاین پیش منباورتون میشه من یه هفته قبل عید رفتم تو فاز افسردگی تا سیزده که تموم شد 15 کیلو کم کرده بودم دیگه هم برنگشته تا الان همون وزن موندم!!!!! ولی میخوام یه ده تام کم کنم!!!!!!!!!!! الان میخوای افسردگی بهمون بدی؟! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ الان میخوای افسردگی بهمون بدی؟! چن کیلو میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس حداقل بی خیال 10 کیلوی بقیه!!!!!! نوشد خانوم گفته باس کم کنی 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ نوشد خانوم گفته باس کم کنی آخی...... بیچاره...... خوب کم کن، چاره ای نیس:there: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ نوشدخانوم گفته باس کم کنی آخی...... بیچاره...... خوب کم کن، چاره ای نیس:there: هی روزگار!!!!!! :shame: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ چن کیلو میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر داری؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اراده:thk: یه سال با اراده شدم اما الان برنامم نا مرتبه:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده