هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ کلا لذت بردن خیلی خوبه ، تو کارشم شدید ... البته بهطور سالم وپاک .. اینو گفتم چون تو کشور مون بد جوری جا افتاده و لذتو براساس اصول مذهبی چیز بدی می دونند (البته آخوندا ).. اما لذت اراده چیز دیگه ای .. اینکه ادم تصمیم بگیره بخواد و باتمام وجود واگاهی و قدرت پیش بره .. البته گفتم اگه اگاه بشه که راهی که می خواد در پیش بگیره چه سود ضرری داره میتونه هر کاری کنه میتونه ..اعتیادش به هرکاریو ترک کنه حتی انجمن نواندیشانو .. اینقده لذت میبری .... که انگار اون روز اولین روز از روزای باقیمانده از زنگیتونه .. خوش باشیدو لذت ببرید. 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اره لذت اراده خیلی خوبه... وقتی با خودت لج کنی و اراده تو به خودت ثابت کنی و تو یه ماه و نیم 10 کیلو کم کنی بدون این که نیازی باشه... بعد معده ت اونقد کوچیک شده باشه که با یه غذای آب پز معمولی و کم هم دل درد بگیری و نتونی از جات تکون بخوری.... اره لذت اراده خیلی خوبه... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اره لذت اراده خیلی خوبه... وقتی با خودت لج کنی و اراده تو به خودت ثابت کنی و تو یه ماه و نیم 10 کیلو کم کنی بدون این که نیازی باشه... بعد معده ت اونقد کوچیک شده باشه که با یه غذای آب پز معمولی و کم هم دل درد بگیری و نتونی از جات تکون بخوری.... اره لذت اراده خیلی خوبه... تو یه و نیم ماه:jawdrop: اونم ده کیلو:jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تو یه و نیم ماه:jawdrop:اونم ده کیلو:jawdrop::jawdrop: اره ...لجبازی خیلی بده سارا!!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اره ...لجبازی خیلی بده سارا!!! یعنی با خودت لج کردی چه جوری به منم یاد بده من تو هفت ماه ده کیلو لاغر کردم 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی با خودت لج کردی چه جوری به منم یاد بده من تو هفت ماه ده کیلو لاغر کردم هفت ماااااه......10 کیلووو....این که دیگه لج کردن نمیخواد عزیز من....یه برنامه غذایی مناسب برا خودت بزار....زودتر هم 10 کیلورو کم میکنی... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ میشه بگین چه جوری میشه 10 کیلو چاق شد؟ 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ میشه بگین چه جوری میشه 10 کیلو چاق شد؟ شد تاپیک دکتر کرمانی....:ws28: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ میتونه هر کاری کنه میتونه ..اعتیادش به هرکاریو ترک کنه حتی انجمن نواندیشانو ..اینقده لذت میبری .... که انگار اون روز اولین روز از روزای باقیمانده از زنگیتونه .. خوش باشیدو لذت ببرید. ببینم منظورت اینه که دیگه اینجا نمیای؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ببینم منظورت اینه که دیگه اینجا نمیای؟ نه بابا...تاریخ تاپیکو نیگا کن!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا...تاریخ تاپیکو نیگا کن!!!!!! :shame: ااا تقصیر توٍ دیگه لیلیان،آدمو گمراه میکنی.......... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی با خودت لج کردی چه جوری به منم یاد بده من تو هفت ماه ده کیلو لاغر کردم داداش من قبل از عيد 100 كيلو بود در عرض 3 ماه شد 65 كيلو ! 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ داداش من قبل از عيد 100 كيلو بود در عرض 3 ماه شد 65 كيلو ! بابااااااا ............ دمش گرم . 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بابااااااا ............دمش گرم . آواتارت چرا اينجوري شده تو ؟!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آواتارت چرا اينجوري شده تو ؟!! چه جوری شده؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چه جوری شده؟ زشت بود زشت تر شده ! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ زشت بود زشت تر شده ! :4chsmu1: :w02::persiana__hahaha:چشات زشت میبینه:167: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم هر وخت تو فکر رژیم نیستم بیشتر وزن کم میکنم .... وجدانا چقد بچه های اینجا چاقن ای خداااااااااااااااااااااااااااا.... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هفت ماااااه......10 کیلووو....این که دیگه لج کردن نمیخواد عزیز من....یه برنامه غذایی مناسب برا خودت بزار....زودتر هم 10 کیلورو کم میکنی... واااااااااااا لی لی من کی گفتم میخوام لج بازی کنم من گفتم چیکار کردی که تو یه ماه و نیم ده کیلو لاغر شدی ؟ من الان 58 هستم میخوام یه سه کیلویی هم لاغر بشم البت موضعی نه کلی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ داداش من قبل از عيد 100 كيلو بود در عرض 3 ماه شد 65 كيلو ! یعنی معتاد شد؟:w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده