Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 رای دادیم اوه اوه ببین کیییییی اومدهههههههه.... سااااااااااماااااااان معمار فعال باشگاه شدی بی معرفت باشگاههههههه خوشحالم اومدی.... خیلی خوش اومدی... منتظریم دوباره فعالیتت رو ببینیم... 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 آفرین دوست هنرمندم :rose::4uboxsmiley: مرسییییییییی بالاخره یکی گوش داد... خوشحالم کردی پروانه خیلی زیاد..... ممنونتم. منتظرم حضورت عین سابق تو انجمن ببینم...بی صبرانه منتظرم. 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 چقدر هنرمند بعد مسابقه معرفیشون کنید ببینیم کیان چرا عکس نفرستادی:(؟ معرفی نمیکنم که. 2
starone312 363 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 چرا عکس نفرستادی:(؟معرفی نمیکنم که. خونه نبودم من خو بعد از مسابقه معرفی کنید دیگه 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 خونه نبودم من خو بعد از مسابقه معرفی کنید دیگه میدونستم... خو تنهایی از یه انارت....یا کتاب حافظ...یا هرچی خوراکی داشتی...عکس مینداختی .... نوچ نمیکنیم معرفی 2
meytim 716 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 مرسییییییییی بالاخره یکی گوش داد... خوشحالم کردی پروانه خیلی زیاد..... ممنونتم. منتظرم حضورت عین سابق تو انجمن ببینم...بی صبرانه منتظرم. اشتباه کردی؛ من هم گوش کرده بودم. فکر کنم یه بچه هم تو پس زمینه آهنگ داره شیطنت می کنه. خوب بود؛ سعی کن موفق باشی. 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتباه کردی؛ من هم گوش کرده بودم. فکر کنم یه بچه هم تو پس زمینه آهنگ داره شیطنت می کنه. خوب بود؛ سعی کن موفق باشی. دیگه عین سابق وقتشو ندارم ادامه بدم.... ممنونم که وقت گذاشتید و گوش کردید.لطف کردید. بزرگوارید. 2
starone312 363 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 میدونستم...خو تنهایی از یه انارت....یا کتاب حافظ...یا هرچی خوراکی داشتی...عکس مینداختی .... نوچ نمیکنیم معرفی ها دیگه نخواستم ریا بشه :دی چرا خبببب 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 ها دیگه نخواستم ریا بشه :دی چرا خبببب ما ریا کاریم ؟؟؟؟؟ میگم بابا نترس....زن زندگیتو انتخاب کن از بینشون...همه با سلیقه... 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 عمه جون یکی قشنگ درست کرده ایده ش عالیه بقیه هم کارشون عالیه هرچند من به یه شماره دیگه رای دادم:| تازه نظر سنجی هات هم مشخصه کی به کی رای داد:| 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 قشنگ درست کرده ایده ش عالیهبقیه هم کارشون عالیه هرچند من به یه شماره دیگه رای دادم:| تازه نظر سنجی هات هم مشخصه کی به کی رای داد:| اری اری شیخ. آفرین که رای دادی. قبل اینکه رای بدی مشخص میشه.رای دادی دیگه مشخص نمیشه! خو دفعه اولم بود تاپیک نظر سنجی زدم... سوتی بود شما ندید بگیر.:) 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 دست همگی درد نکنه، همه عالی بودن، اون چیزکیکم(البته اگه اشتباه نگم) بنظر خیلی خوشمزه اس:gnugghender: تمناجان از آهنگتم لذت بردم، عالی ، مرسی 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 دست همه درد نکنه رآی بدادم به چند علت عکس ندارم . کار هنرمندانه ای نداشتیم. به نت دسترسی نداشتم . دچار سانحه ریزش سقف شدیم 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 دست همگی درد نکنه، همه عالی بودن، اون چیزکیکم(البته اگه اشتباه نگم) بنظر خیلی خوشمزه اس:gnugghender: تمناجان از آهنگتم لذت بردم، عالی ، مرسی خواهش میشه♥♥♡ فدایی داری عزیزکم.قابل تورو نداره♥♥♥♥ 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 دست همه درد نکنه رآی بدادم به چند علت عکس ندارم . کار هنرمندانه ای نداشتیم. به نت دسترسی نداشتم . دچار سانحه ریزش سقف شدیم دست شما درد نکنه وقت گذاشتید اومدید رای دادید. اشکال نداره.ایشالا سال بعد هنرتو میبینیم.بلا دور باشه عزیزم. 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 دست شما درد نکنه وقت گذاشتید اومدید رای دادید. اشکال نداره.ایشالا سال بعد هنرتو میبینیم.بلا دور باشه عزیزم. ایشالا برگردیم خونه خودمون .... سر حوصله هنرنمایی کنم. فعلا زنده هستم در خدمتتون 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 ایشالا برگردیم خونه خودمون .... سر حوصله هنرنمایی کنم.فعلا زنده هستم در خدمتتون ایشالااااااا:hapydancsmil: سلاااااامت باشیییییی همیشههههههههه:hapydancsmil: 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اری اری شیخ.آفرین که رای دادی. قبل اینکه رای بدی مشخص میشه.رای دادی دیگه مشخص نمیشه! خو دفعه اولم بود تاپیک نظر سنجی زدم... سوتی بود شما ندید بگیر.:) بعد رای دادن هم مشخصه:| 2
ارسال های توصیه شده