fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلیس درست است یا سیلیس؟ دکتر گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه صنعتی شریف در یک سخنرانی می گفت: تعداد زیاد فارغ التحصیل مقطع دکتری، مملکت ما را نجات نمیدهد، بلکه دکترهای باکیفیت هستند که مملکت را نجات میدهند. یکی از همین دکترها، که تعداد زیادی از آنها در کشور ما هستند و همچنان بر تعداد آنها افزوده میشود، هنوز تفاوت «سلیس» (به معنای روان) و «سیلیس» (نوعی ماده) را نمیدانسته است و در یک جلسه این دو واژه را خلط کرده که دیگران به او تذکر دادهاند. یکی از اساتید ادبیات فارسی چندی پیش در رادیو می گفت که دانشجویان تمایل دارند امتحانات به صورت تستی برگزار شود چون از نوشتن متن فارسی و پاسخ تشریحی به سؤالات عاجز هستند و این توانایی را ندارند. این موضوع را می توان در پروژه های تحقیقاتی و پایان نامه ها هم به وفور دید. 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سیلیس کی شد فلز ؟؟؟ از مکشوفات جدیده ؟؟ هر چند اینا همه مغلطه است اصل ذات قضیه است نه نحوه تلفظ لغات ... لغات ابزار ما هستند نه اساس ما 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سیلیس کی شد فلز ؟؟؟ از مکشوفات جدیده ؟؟ هر چند اینا همه مغلطه است اصل ذات قضیه است نه نحوه تلفظ لغات ... لغات ابزار ما هستند نه اساس ما جدول مندلیف رو آنالیز نمیکنیم،عمق مطلب رو نگرفتی. اگر انسان بلد نباشه که از ابزار درست استفاده بکنه ، یعنی حیف نونه. اگر ما از جزئیات بگذریم به کلیات دست نمی یابیم. حیفه که شما تو این سن به سهل انگاری های علمی حساس نیستی. 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جدول مندلیف رو آنالیز نمیکنیم،عمق مطلب رو نگرفتی.اگر انسان بلد نباشه که از ابزار درست استفاده بکنه ، یعنی حیف نونه. اگر ما از جزئیات بگذریم به کلیات دست نمی یابیم. حیفه که شما تو این سن به سهل انگاری های علمی حساس نیستی. من در نحوه تلفظ لغات هیچ سهل انگاری علمی نمیبینم سهل انگاری یعنی سلیس رو عنصر بدونیم 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من در نحوه تلفظ لغات هیچ سهل انگاری علمی نمیبینم سهل انگاری یعنی سلیس رو عنصر بدونیم مگه سیلیس عنصر نیست؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مگه سیلیس عنصر نیست؟ خیر یک ترکیبه : SiO2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خیر یک ترکیبه : SiO2 خود همون دو تا هم عنصرند. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خود همون دو تا هم عنصرند. باشه قبول .... لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ سلیس درست است یا سیلیس؟ دکتر گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه صنعتی شریف در یک سخنرانی می گفت: تعداد زیاد فارغ التحصیل مقطع دکتری، مملکت ما را نجات نمیدهد، بلکه دکترهای باکیفیت هستند که مملکت را نجات میدهند. یکی از همین دکترها، که تعداد زیادی از آنها در کشور ما هستند و همچنان بر تعداد آنها افزوده میشود، هنوز تفاوت «سلیس» (به معنای روان) و «سیلیس» (نوعی ماده) را نمیدانسته است و در یک جلسه این دو واژه را خلط کرده که دیگران به او تذکر دادهاند. یکی از اساتید ادبیات فارسی چندی پیش در رادیو می گفت که دانشجویان تمایل دارند امتحانات به صورت تستی برگزار شود چون از نوشتن متن فارسی و پاسخ تشریحی به سؤالات عاجز هستند و این توانایی را ندارند. این موضوع را می توان در پروژه های تحقیقاتی و پایان نامه ها هم به وفور دید. دو تا حقیقت که من در سال 1380 کشف کردم: 1. اکثر استادهای ما در نگارش به زبان انگلیسی واردتر از نگارش به زبان فارسی هستند! 2. مردم گفتار و نوشتار غلط رو راحت تر از گفتار و نوشتار درست می فهمند! پ.ن.: به همین دلایل من به گفتار و نوشتار غلط رو آوردم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده