fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ با چه مقدار پول در ماه میتونید خوشحال و راضی زندگی کنید ؟ برای رسیدن به این رقم برنامه تون چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ ما کی میخوایم آن تفکر سیاه را که به پول کثیف می گفت و آن را چرک کف دست می دانست را کنار بگذاریم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ به نطرم چون بعضی افرادبه دلیلی دستشون به پول نمی رسه یاندارند ی..... میگن پول چرک کف دسته که این گفته باواقیعیت جوردرنمی یاد .اگه بری درنانوای پول نداشته باشی یه نون بهت نمیی ده اینه واقعیت! ازاون طرف هم هست چه انسانهایی که بخاطرپول انسانیت خودشون راازدست می دهند . 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ بهتر بود میپرسیدید با چه پولی در ماه میتونید زندگی کنید، برای خوشحال و شاد زندگی کردن سقفی وجود نداره مثلا با مقدار مشخصی پول میشه از انواع تفریحات استفاده کرد و خوشحال بود اگر بیشتر بشه میشه به نقاط دیدنی دنیا سفر کرد و خوشحال تر بود یا اگر کسی با کمک کردن به دیگران خوشحال میشه این مقدار پول دیگه سقفی نخواهد داشت ، خودم به شخصه اگر حادثه غیر قابل پیش بینی پیش نیاد با 200 تومن در ماه هم میتونم زندگی کنم(البته به تنهایی) 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ بهتر بود میپرسیدید با چه پولی در ماه میتونید زندگی کنید، برای خوشحال و شاد زندگی کردن سقفی وجود نداره مثلا با مقدار مشخصی پول میشه از انواع تفریحات استفاده کرد و خوشحال بود اگر بیشتر بشه میشه به نقاط دیدنی دنیا سفر کرد و خوشحال تر بود یا اگر کسی با کمک کردن به دیگران خوشحال میشه این مقدار پول دیگه سقفی نخواهد داشت ، خودم به شخصه اگر حادثه غیر قابل پیش بینی پیش نیاد با 200 تومن در ماه هم میتونم زندگی کنم(البته به تنهایی) خوب این یه مهارته که میشه به دیگران هم یاد داد. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ بستگی داره.. ولی من اصولا پول رو ملاک زندگی کردن نمیزارم.. هم با رقم بالا زندگی کردم هم پایین.... 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ با چه مقدار پول در ماه میتونید خوشحال و راضی زندگی کنید ؟ بی گمان هر چه بیشتر بهتر برای رسیدن به این رقم برنامه تون چیه؟ هنوز دارم روش فکر میکنم که چطوری. "وصف العیش نصف العیش"،پس من نیمی از راهو رفتم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده