رفتن به مطلب

عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای سراسر دنیا+تصاویر

saba mn

ارسال های توصیه شده

کشتارکوسه ممنوع نیست؟

نه بابا کجا ممنوعه در تهران هم فروشش ازاده...

چه جالب!

هشت پا رو نمیتونم تحمل کنم:icon_pf (34):.. ولی اگه برم جنوب کوسه رو امتحان میکنم :gnugghender:

هشت پاهم خوبه.. منتهی به امتحانش می ارزه..

مگه ما کله پاچه رو از اول خوشمون میومد ولی امتحانش کردیم وبرامون بار اول جالب بود.. ولی خوشمزه ترین غذاست..:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کوسه سرخ بشه خوشمزه هست ولی نمیدونم چرا وقتی خوردیمش یکم زیاد احساس سنگینی میکردیم. ولی خیلی هم بد نیست در کل من خیلی ماهی خور نیستم فقط قباد یا شیر ولی گوشت کوسه هم بد نبود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

[h=2]غذاهای چندش آور اما در عین حال پرخاصیت ![/h]موجودات بسیاری در سراسر دنیا وجود دارند که ظاهر ترسناکی دارند اما افراد به دلیل خاصیت آنها برای سلامتی شان بسیار استفاده می کنند.

Prkhasyt-hard-food-amazing-7.jpg

قورباغه ساشیمی

Prkhasyt-hard-food-amazing-5.jpg

سالاد نوما: این غذا در هند مصرف می‌شود و علاوه بر مورچه‌های خزنده در آن برگ کاهو نیز وجود دارد.

Prkhasyt-hard-food-amazing-2.jpg

جوجه تیغی‌های دریایی: در ایتالیا خوردن آن رایج است و این غذا با قاشق خورده می‌شود و هنگام خوردن آن بسیار باید دقت شود .

Prkhasyt-hard-food-amazing.jpg

سانایکجی: هشت پای کوچکی است که شاخک های آن بسیار مقوی است و می تواند گلو درد های کودکانه را کاهش دهد و التهابات را برطرف کند.

منبع: irannaz.com //

• Like 3
لینک به دیدگاه

قربون کله پاچه خودمون شاید ظاهرش اولش ببد باشه ولی حداقل از یه موجود سالم و پاک و حلال پخته شده.. :w16:

بفرمایید کله پزی مش عادل :w02:

2652_634922502762448337_l.jpg

%DA%A9%D9%84%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DA%86%D9%87.jpgimage-CD0E_4F1290B5.jpg

mmovlv1wlfos.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...