masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ کشتارکوسه ممنوع نیست؟ نه بابا کجا ممنوعه در تهران هم فروشش ازاده... چه جالب! هشت پا رو نمیتونم تحمل کنم:icon_pf (34):.. ولی اگه برم جنوب کوسه رو امتحان میکنم :gnugghender: هشت پاهم خوبه.. منتهی به امتحانش می ارزه.. مگه ما کله پاچه رو از اول خوشمون میومد ولی امتحانش کردیم وبرامون بار اول جالب بود.. ولی خوشمزه ترین غذاست.. 2 لینک به دیدگاه
masomeh meshkani 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام %D8%B1_%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3_! باور کنید من دیگه سوسیس نمیخورم......:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ کوسه سرخ بشه خوشمزه هست ولی نمیدونم چرا وقتی خوردیمش یکم زیاد احساس سنگینی میکردیم. ولی خیلی هم بد نیست در کل من خیلی ماهی خور نیستم فقط قباد یا شیر ولی گوشت کوسه هم بد نبود. 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ [h=2]غذاهای چندش آور اما در عین حال پرخاصیت ![/h]موجودات بسیاری در سراسر دنیا وجود دارند که ظاهر ترسناکی دارند اما افراد به دلیل خاصیت آنها برای سلامتی شان بسیار استفاده می کنند. قورباغه ساشیمی سالاد نوما: این غذا در هند مصرف میشود و علاوه بر مورچههای خزنده در آن برگ کاهو نیز وجود دارد. جوجه تیغیهای دریایی: در ایتالیا خوردن آن رایج است و این غذا با قاشق خورده میشود و هنگام خوردن آن بسیار باید دقت شود . سانایکجی: هشت پای کوچکی است که شاخک های آن بسیار مقوی است و می تواند گلو درد های کودکانه را کاهش دهد و التهابات را برطرف کند. منبع: irannaz.com // 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ موش کباب سگ :icon_pf (34): مار مالاد! چشم دوبل مغز بنظرم وسطش سوسیسه کباب مارمولک 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ قربون کله پاچه خودمون شاید ظاهرش اولش ببد باشه ولی حداقل از یه موجود سالم و پاک و حلال پخته شده.. بفرمایید کله پزی مش عادل 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ مار هم خوردم.. خوبه... وای خیلی بقیه چندش بودن.....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ جوجه تیغی در ایران هم خورده میشه.. دونه ای 50 هزارتومنه.. برای کسایی که پادرد و زانو درد و ارتروز دارن خیلی مناسبه.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده